Modern design o se potu tolu potu o 80 sq. m i Moscow

Pin
Send
Share
Send

Ina ia mafai ona maua se malologa lelei ma maua malo, ma ia fausia ni tuutuuga mo le sologa lelei o le atinaʻeina o tamaiti, sa manaʻomia le potu malolo mafai ona suia lona mafuaʻaga faʻalagolago i manaʻoga o le aiga, ma le potu a tamaiti, i le faʻaopopoina i nofoaga moe, tatau ona avea ma se nofoaga e mafai ai ona taʻalo tamaiti , atiaʻe faʻale tino ma faalemafaufau, saunia meaaoga.

Potu malolo

O le potu malolo na foliga mai e matua le masani ai. O le mea muamua e tosina mai i ai o le pusa uliuli i le itu tauagavale o le faitotoʻa. O mea uma e le tatau ona vaʻaia manino e "natia" i totonu: fale tumama, potu mo lavalava ma seevae, e oʻo lava i se pusaaisa - e tuʻuina i totonu o le pusa i le itu e feagai ma le umukuka.

O le pito i luga o le pusa e le faigofie - e mafai ona faʻaaogaina o se laupapa uliuli, tusi ai ma penisina, tuʻu ni tusitusiga, e fiafia tele iai tamaiti. Foafoaga a tamaiti i le taimi e tasi e avea o se faʻaopoopoga teuteuga faʻaalia i totonu loloto o le potu malolo.

O le puipui faʻafeagai ua fuafuaina mo faʻailoga tusi, lea e faʻalauteleina ai le paleti fatufatu a tamaiti.

O meaafale e mafai ona gaioi i luga o uili ma e aofia ai ni vavae eseʻese o le faʻauiga sili lea o le ata o le potu e tolu potu e 80 sq. Nofoa, poufs ma se laulau kofe mafai ona faʻatasia i soʻo se faʻatonuga, fausiaina o se potu lelei fale tifaga, potu malolo, o se nofoaga mo laupapa taʻaloga ua lauiloa nei, o se malologa poʻo se galuega taulima.

Potu o tamaiti

O le potu a tamaiti e 16 sq. sikuea, ae o le Stalinist fale maua ai se avanoa: maualuga faʻalo. O le taʻaloga poloka tulaʻi i luga o le faʻalo ma e tele ona tulaga. O loʻo iai le hammock, "fale" ma faʻamalama, hammocks, nofoaga e aʻea ai lou loto ma maua ai le faʻatauaina o taʻaloga malosi.

I se faʻaopopoga, teuina faiga faia i poloka eseese mafai foi ona avea o ni sitepu. E vaevaeina e le poloka le potu i ni vaega tutusa se lua, e tofu lava le potu ma moe ma galue ai.

Potumoe

Potu moe i le ata o le tolu-potu mautotogi o 80 sq. - le potu sili ona malolo i le tulaga o le lagona. O le eseesega o talatala piliki ma papaʻe pa vali e faʻamaluluina e le tele o le natura laʻau ma lanumeamata laʻau luga o faʻamalama. O le mea lea, uma matua ma fanau i ai le tele-gaioiga nonofo avanoa e faʻamalieina o latou manaʻoga uma.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Modern House Front. Double Floor House Design for 2020 (Iuli 2024).