Polokalama fuafuaina o le lua potu Khrushchev 45 sq. m

Pin
Send
Share
Send

O le paleta totonu e puleaina e papaʻe ma masani, e pei o susunuina i fafo i le la, lanu. O le faʻatulagaga e leʻi iai ni suiga taua ma aofia ai se umukuka ma le 'aiga, potu malolo, potumoe ma le faletaele ma le faleuila.

Potu malolo

Paʻe papaʻe vali ata o le autu ituaiga o teuteu potu malolo. O le mapusaga e sili ona faʻamamafaina e moli tuʻu i totonu i tafatafa o le faʻalo. O le sofa malu aulelei o le autu elemeni o meaafale, lea e aofia ai foi ma se pusa o drawers ma se TV vaega faʻapipiʻiina i luga. I le ogatotonu o le potu malolo o loʻo i ai se laulau ma se ie afeafua e oʻo atu i le foloa, ma e latalata i le sofa o loʻo i ai se auala vaapiapi e fesoasoani e tuueseese ai nofo ma nofoaga 'ai.

Faigofie nofoaga o totonu o le lua-potu Khrushchev na faia i le fesoasoani o se faʻalo, o le faigata geometry o lea e iai niches ma moli uila. O loʻo i ai se avanoa faigaluega latalata i le faʻamalama, faʻamalamalamaina e le teuteuina o le puipui ma se matagofie foliga mamanu.

O le faʻata i luga o le puipui atoa na mafai ai ona vaʻaia faʻalauteleina le potu, o totonu e faʻamalieina e susulu lanu lanu - pupuni, aluga.

Umukuka ma potu 'ai

O lenei seti tulimanu lanu nifo nifo elefane foliga matagofie tele faʻafetai i le susulu elemene i le paneled facades, tioata faʻaofi, ma tulaga faʻatulagaina. O totonu e iloga i le teuteuina felanulanuaʻi o le talieleele ma ni maʻa faʻatusa, fetaui ma le lanu o le pusaaisa.

O le vaega o le faʻalo i luga aʻe o le nofoaga faigaluega o loʻo tuʻuina ifo i lalo ma faʻapipiʻiina ma lamepa e faʻamalamalamaina ai, ma le faʻamalolo ma se lapoʻo e faʻaata atu mo le faʻamalamalamaina atili o le 'aiga' ai.

Mafaufau i le laʻititi o le umukuka i Khrushchev, o le filifiliga o se laulau 'ai i le tulaga o le faʻamafanafanaina na filifilia - ma le puipui faʻamau ma le tasi vae.

Potumoe

O totonu o le potumoe e latalata i le faigofie faigofie o le Provence style. O se faʻalo laupapa ma faʻalava, fata faataamilo i le faʻamalama o le faʻamalama, aluga i luga o faʻamalama e sili ona manaia faʻamatalaga o le mafanafana foliga o le potu i le Khrushchev.

Tuʻufaʻatasia puipui teuteuina ma pepa puipui ma faʻapipiʻi e oʻo atu i le faʻamalama e maua ai i le potumoe se foliga fiafia atoa. O moli uila ma sconces e faʻaaoga mo moli o le afiafi, ma le Roma tauaso e faʻaogaina e faʻatonutonu ai le sologa lelei o le malamalama.

Faletaele

I totonu o Khrushchev, o se tuʻufaʻatasiga le masani ai o ituaiga e lua o maa na faʻaaoga e teuteu ai puipui o le faletaele. I se faʻaopopoga i le seti o mea tumama i se sitaili faʻaeletise, o le potu o loʻo i ai totonu-ofusa ofu.

Tusiata ata: "DesignovTochkaRu"

Atunuʻu: Lusia, Moscow

Nofoaga: 45 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Khrushchev Resigns! 19641015 (Mae 2024).