Fale mamanu 36 sq. m. - sone, manatu faʻatulaga, ata i totonu

Pin
Send
Share
Send

Fale faʻataʻoto 36 m2

Ae e te leʻi amata teuteuina lou fale, e taua le galueina o se agavaʻa poloketi, mafaufau i senitimita uma o avanoa. O le ata e tatau ona faʻailoa mai ai le nofoaga o meaafale, mea faʻaaoga, moli ma isi auiliiliga.

O se tasi potu potu i totonu o le laulau potu, ma le lautele o le 36 sq., E mafai ona faʻaauupegaina o se tulaga masani potu tasi potu pe liliu i totonu o se potu. O se masani potu potu malolo tasi o se taliaina filifiliga mo se aiga o le lua pe sili atu. Talu ai e tasi le potu atoa i totonu o le potu, ua avanoa le avanoa e litaea ai.

O le potu potu potu o le a sili ona mafanafana mo se tagata e toʻatasi poʻo se ulugaliʻi faʻaipoipo. Lenei fale faʻaavanoa mo se sili atu faʻaonapo nei tisaini. Pe a faʻatulagaina se potu potu, e taua tele le fuafuaina o le nofoaga o meaafale, mea manaʻomia masini ma isi elemene.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le tamaʻi potu malolo ile ata ole potu e lua potu e 36 sikuea.

I le ata o loʻo iai se poloketi o le tasi potu potu o 36 sq. m

E i ai le avanoa e liliu ai le tasi-potu potu mautotogi i le lua-potu mautotogi aunoa ma le tele toe faaleleia. Mo vavaeʻesega, faʻaaoga palama laupapa vaʻavaʻa poʻo ni pusa umi. Tele taimi, o lenei fofo e faʻaaoga e fausia ai se potu eseʻese mo se tamaititi. Afai o sea toefausiaina e faia i totonu o se fale mautotogi ma le faʻamalama e tasi, ona sili atu lea ona tuʻua i le eria o tamaiti.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le potu e tasi le potu e 36 sq., Ua liua e avea ma potu potu.

Faʻafetai i le toefausia saʻo, ua aliali mai e le gata i le faʻamutaina o le avanoa ma faʻamalamalama ni vaega tumaʻoti o loʻo iai, ae faʻapena foi ona fetuʻunaʻi le nofoaga e nonofo ai, matua faʻateleina lona tele.

Foliga foliga

O le autu faʻavae nuances, lea e faʻamoemoeina ai le faigofie o totonu:

  • O le ergonomics o meaafale faʻatulagaina ei ai se aafiaga tele i luga o le mafanafana, o lea e matua taua ai lava o le tele o aitema le faʻalavelaveina saoloto gaioiga i le vanimonimo ma i ai se fetaui lelei faʻatulagaina. Angular ma tūsaʻo tulaga o elemene e sili atu.
  • I le avea ai o ni meaafale i totonu o le potu e 36 sq.
  • O faʻata o le a fesoasoani e faʻataunuʻuina ai se vaʻaiga lautele o avanoa. O lenei ituaiga teuteuga e maua ai le malamalama i le siʻosiʻomaga ma le lautele, ma fausia ai foi se sili ona matagofie ma matagofie foliga.
  • Ina ia sefe avanoa, faitotoʻa fesuiaiga masani mafai ona suia i sliding fausaga. Lenei fofo e talafeagai uma mo totonu atavali ma mo kapeneta faitotoʻa.
  • E le fautuaina e faʻaaoga tele tele moli moli e tu ese mai totonu lautele. I le ata, moli o le a foliga sili atu fealofani, i le tulaga o laconic fola lamepa ma geometric lamepa ma itiiti teuteu.
  • O ie mamafa ma pupuni mafiafia e tatau ona lafoa. E sili atu le suiina i latou i pupuni mama tulle, Roma pupuni poʻo pupuni.
  • O le ata o le laʻititi-tele ata i le Khrushchev fale o le a sili atu ona faʻamalosia le pepa puipui ma se ata lautele, lea o le a vaʻaia lautele faʻatapulaʻaina o le potu ma fausia ai se faʻapitoa ea i totonu.

Filifiliga faʻafanua

O totonu o se tamaʻi fale mautotogi e tatau ona vaʻai mama ma ea. O le mea lea, mo avanoa avanoa, e sili atu ona talafeagai le faʻapipiʻi o le manifinifi poʻo le maluluina o vaega e faia i le afaina ai o le tioata.

Vaʻai i le auala sili e tuʻufaʻatasia ai laminate ma tile.

E leai se aoga sili atu vaevaega o le potu e mafai ona maua ma le fesoasoani o le taʻalo o le malamalama, eseesega lanu, eseese tulaga o le faʻalo poʻo le foloa. A o le faʻaaogaina o pupuni o se vavaeʻese elemeni, e fautuaina ia ave le fiafia i translucent po wicker faʻataʻitaʻiga e le mamafa avega le tulaga.

I le ata, o le faʻailogaina o le potu e tasi le potu e 36 sikuea mita, e faʻaaoga ai le maualalo o le faʻaiuga.

Ina ia tuʻueseese se fale mautotogi i ni vaega eseese e faʻaaoga ai, o se ofu tuusaʻo poʻo se fata e atoatoa. O le mea lea, e foliga mai e le gata i le fefulisaʻi sone o le potu, ae faʻapea foi ona faʻaaoga meaafale elemeni mo le latou mafuaʻaga faʻamoemoe.

Totonu o aoga vaega

Ina ia mautinoa le maualuga faʻamafanafanaga, oe tatau ona faia se magafagafa ma matagofie tisaini mo tulimanu uma o le fale.

Umukuka

I totonu o se tamaʻi umukuka laʻititi, e le tatau ona e faʻapipiʻi ni pulou tetele, lanu uliuli. Ina ia sefe avanoa aoga, e sili atu le lafoa se lafulafua faatafafā pe sikuea laulau 'ai. E mafai ona suia i se compact oval model ma nofoa lapotopoto, o le pa counter, pe e mafai ona e faʻaliliuina se window sill mo ia.

Vaʻaia lautele le potu o le a fesoasoani i le malamalama teuteuina o le faʻalo ma puipui. O paolo laupapa e talafeagai mo le fola. O sea foliga monotonous mamanu o le a atoatoa faʻaopoopoina susulu faʻaaliga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o se umukuka talieleele i se susulu mamanu. O le faʻamalama o le a sili teuteuina i pupuni malamalama susulu.

I le ata, le ata o le tuʻufaʻatasia umukuka-potu malolo i totonu o le 36 sq. m

Potu malolo ma nofoaga malolo

I totonu o le potu malolo o feololo feololo, e talafeagai le faʻaaogaina lautele paʻepaʻe, beige poʻo efuefu paolo i tuʻufaʻatasia ma isi leo. Laminate poʻo kapeti e faʻaaogaina o se fola faʻamoeina, lea e maua ai totonu o le fale lagona. O puipui e laina i puipui pepa puipui poʻo isi monochromatic ufiufi ma se vaivai foliga foliga.

Mo le faʻatulagaina o le fale tele, naʻo meaafale e sili ona manaʻomia e filifilia, i le tulaga o le sofa, o le laulau kofe ma isi nofoaga e teu ai. O se fofo talafeagai e fai ma sui o tulimanu fausaga e faʻaaoga lelei le le toʻaga avanoa ma sefe avanoa mo gaioiga i totonu o le potu.

I le ata o loʻo i ai se tafaoga nofoaga ma se puʻe sofa ma se kofe laulau i moli malamalama, i totonu o le potu o loʻo i ai se kopeck fasi 36 sq. m

Tamaiti

Mo se sili atu ergonomic mamanu, o le vasega pepe ua faʻaauupegaina ma se loft moega ma se kesi luga o le pito i lalo ifo. O se aiga ma le fanau e toʻalua e talafeagai mo le faʻapipiʻiina o se lua-tier fausaga. Moega faʻatumuina i drawers ma se potu lavalava faʻapipiʻiina i totonu o se faʻailoga o le a fesoasoani e sefe aoga sikuea mita.

I totonu o le potu e tasi le potu, e sili ai le tuʻu eseʻese o le tulimanu o le tamaititi ma moli mama poʻo pupuni teuteuina e fausia ai le maualuga o le ea i le avanoa. Lenei vaega e tatau ona faʻatumuina i le saʻo moli, i le tulaga o pa puipui sconces ma laulau lamepa mo le nofoaga faigaluega, backlighting po o se pogisa malamalama po mo le moe eria.

I le ata, o le ata o se tamaʻi vasega pepe mo se teineititi i se kopeck fasi e 36 sikuea.

Potumoe

I le mamanuina o se tamaʻi potumoe, meafale fausia-i totonu o le a sili ona talafeagai. Tatala matala poʻo tautau i lalo o le faʻalo e mafai ona avea ma manaia manatu mo le tuʻuina o mea. Afai e i ai se retractable poʻo siʻi luga auala moe, o le teuina masini ua faʻaauupegaina totonu. O fata ma drawers i nisi taimi e tuʻu i le ulu.

O se tali sili ona lelei mo se isi mea e moe ai i totonu o le potu e tasi le potu poʻo le potu potu o le puluma poʻo se faʻailoga e mafai ai ona e faʻatumu atoa pe faʻatulagaina se moega. E vavaeʻese le avanoa, e teuteuina le malologa i pupuni poʻo sliding partitions.

Falefaigaluega

O se fofo aoga ma ergonomic mo se falefaigaluega o lona tulaga o se faʻaopoopoga o se faʻamalama sill poʻo faʻatulagaina luga o se poletito. O lenei filifiliga e le gata e fesoasoani e sefe ai avanoa ma e aulelei ona foliga, ae faʻaavanoaina ai foʻi ma se mafanafana siosiomaga galue. I le afiafi, o lenei eria tatau ona i ai maualuga-lelei moli, moli malamalama ma se laulau lamepa o le a fesoasoani i lenei.

Faletaele ma faleuila

I totonu o le faletaele tuʻufaʻatasi, ina ia faʻasaʻolotoina isi avanoa, o le taele mafai ona faigofie ona suia e se fale taele faletaele. I lea, o le a liliu atu e tuʻuina se masini fufuluina poʻo isi mea manaʻomia i totonu o le potu. Mo maualuga avanoa avanoa, e sili atu le faʻaaogaina o umi umi kapoti, fata, faʻaaoga lanu malamalama, tioata ma faʻata luga i teuteuga.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu ole potu tuʻufaʻatasi, faia i paʻepaʻe ma lanu beige i le ata o le potu e 36 sq.

Ata i sitaili eseese

O le mamanu o se fale mautotogi o 36 sikuea i se sitaili faʻaonapo nei manatu ai le i ai o malamalama pupuni ma susulu pupula ma le laʻititi numera o meaafale mea e matua lautele ma aoga.

I le Scandinavian style, laconic furnishings ma feololo lelei totonu mea ma teuteu e talia foi. O le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga o se paʻepaʻe paolo paolo e fausia lelei atoatoa tuʻufaʻatasia ma laupapa luga ma faʻamau i le uliuli poʻo le efuefu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se potu mautotogi potu e 36 sikuea, na fuafuaina i se sitaili faʻaonapo nei.

O le autu uiga o le loft sitaili o le maeʻa, i le tulaga o pa unplastered, talatala brickwork tuʻufaʻatasia ma fata faia o mata laupapa ma se symmetrical faʻatulagaina luga o le puipui. O lumanaires faʻamalolo ma moli matala e filifilia e avea ma moli.

I le ata masani, e sili le faʻaaogaina o mea masani ma taugata e matua suia ai le siʻosiʻomaga ma faʻaeeina i mea taugata. O totonu e teu i se pogisa ma sili atu ona masani lanu lanu. O fasi meaafale e teuteuina i mea vaneina, uʻamea faʻapipiʻi, paʻu poʻo lavalava ufiufi ma se fusi faʻamau.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu malolo ma le potu galue i le potu e lua potu o le 36 sq., I le ituaiga o minimalism.

I le faiga o minimalism, e talafeagai le i ai lamolemole luga, laina saʻo ma malu malu natura o le efuefu, uliuli, beige poʻo le paʻepaʻe. I le puipui puipui, o loʻo i ai ni ie vali poʻo ni pepa puipui faigofie, o isi taimi e faʻaaogaina ai laupapa poʻo ni palasitika. O lenei sitaili e fiafia i austere ma laconic meaafale, lea e aofia ai na o mea sili ona manaʻomia.

I le ata o loʻo i ai se umukuka teuteuina i se masani sitaili i totonu o le 36 sikuea mita potu.

Faletusi o ata

O se tamai fale o le 36 sq., Faʻafetai i le faʻaaogaina o ona po nei ituaiga o tisaini ma sitaili fofo, liliu i se lelei ma le mafanafana nofo potu ma se mafanafana totonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Madonna - Vogue Official Music Video (Mae 2024).