Faʻaleleia i le lua-potu Khrushchev mo 800 tr. + muamua ma tua atu o ata

Pin
Send
Share
Send

Faamatalaga lautele

Tagata faʻatau o se ulugaliʻi leai se fanau o nonofo i Nizhny Novgorod. O le fale tuai o Khrushchev ma le lautele o le 40 sikuea mita e lua potu e maualalo faʻalo (2.5 mita) ma le tasi vai taele faʻatasi. Tagata fai pisinisi miti o se mafanafana ma susulu totonu i se sitaili Scandinavian, ae ma auiliiliga auiliiliga.

Faatulagaga

Sa le mafai ona tali atu i puipui ma leai se toefaʻaleleia na faia. O le umukuka na tumau pea laʻititi, na o le 5 sq m. Ae na mafai e le tisaini ona tuʻu se nofoaga talafeagai e kuka ai, se potumoe, se potu malolo ma se ofisa o le fale, faʻapea foi ma nofoaga e teu ai mea i le fale mautotogi.

Vaʻai i isi faʻataʻitaʻiga o faʻataʻatiaga i Khrushchev.

Umukuka

Na faʻaaoga e Maria se auupega atoa o metotia e faʻatulaga ai mea uma na ia manaʻomia i le tamai umukuka. O kapoti pa puipui o le umukuka na filifilia maualuga, e oʻo i le faʻalo; e ofi uma ipu. Nai lo o se laulau, o le pa counter ma se beveled tulimanu na faʻapipiʻi - e fesoʻotaʻi i le windowsill ma le countertop mo kuka, ma faia ai se tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia.

Luga o le 'aiga' aʻai o loʻo avanoa fata mo teuteuga ma umukuka mea faigaluega. O le ogaumu na suia i se ogaumu ma se hob e lua-mu.

O maa teuteu ma vali e mafai ona fufuluina na faʻaaoga e teuteu ai puipui. Sa faʻataʻatia tile i lalo.

Vaʻai foʻi pe faʻafefea ona teuteuina le umukuka i Khrushchev.

Potu malolo

O le potu tele e tele moli masani ona o faʻamalama e lua. O le potu malolo ua fuafuaina mo malologa - o loʻo i ai se sofa malu mo le matamata i le TV, o se faletusi ma tatala fata mo tusi, o se vaega e faitau ai i le tulaga o se nofoa faʻalelei nofo ai.

O totonu o le potu malolo foliga laconic ma matagofie e le gata i le faʻafetai i meaafale, ae faʻapea foi i le lanu lanu: efuefu-turquoise puipui faʻatulagaina le lagona, ma papaʻe meafale ma beige laminate faʻaopoopo le malamalama.

Potumoe ma le eria galuega

O puipui potumoe e vali lanumoana loloto. Latou te faʻaopopoina le mafanafana ma avea o se pito sili ona lelei i tua mo mea faʻaaoga meaafale. O le potu ei ai se nofoaga e moe ai ma galue: i le tulimanu o se desktop ma se komepiuta tu. O le laulau i autafa o le moega e faʻataʻamilo, e faʻaopoopoina le ea i le ea.

E toeititi lava leai se paketi mo teuteuga, ae na faia e le tagata mamanu se mea e le masani ai mai faʻavaʻa taugofie, valiina i latou i auro.

Vaʻai nisi faʻataʻitaʻiga o potu moe tisaini i Khrushchev.

Faapaologa

I le auala savali, na latou tuu ai fata tatala mo le teuina o ofu i fafo ma seevae: na faatauina i le IKEA. O maa na faʻataʻatia i luga o le foloa, o loʻo faʻaauau atu lava i totonu o le umukuka, e leʻi vaʻaia e le "gagau" o le avanoa vaiti.

Ia mautinoa e tepa i aitia mo le teuteuina o le alatele i Khrushchev.

Faletaele

Ae le i toe faaleleia, o le faleuila sa tu latalata i le masini ta lavalava ma sa faigata ona faaaoga. Na ave i le nofoaga o le tapu, ma se faʻatafafa faʻataʻafua ma se siphon faʻapitoa na tuu i luga aʻe o le masini fufulu.

O se tamai faletaele na teuteuina i maa papaʻe, lea na foliga mai na sili atu le lautele o le potu. O se kapoti tapuni tapuni na tautau i luga o le faletaele.

Vaʻai i faʻataʻitaʻiga o le faletaele mamanu i Khrushchev ma se auiliiliga tusitusiga pe faʻafefea ona faʻaauupegaina totonu o le faletaele i Khrushchev.

Vaʻai i seisi mataʻupu poloketi o le tuʻufaʻatasi faletaele i Khrushchev.

Lisi o ituaiga

E faʻaaoga mo puipui le maualuga o le Deluxex vali ma Mainzu Ceramica Decor Treviso tile mo le apron o le umukuka.

Laminate fola i le potu malolo ma potumoe - Quick Step Eligna, Italia oak malamalama efuefu.

O le foloa i le alasavali ma i le umukuka o maa o Dual Gres Chic Chester Gray.

Meafale ma moli:

  • I le auala faʻataʻavale o loʻo i ai se faʻatautau ma se vaega mo seevae IKEA Pinnig, o se tatala teuina IKEA Elvarli.
  • I totonu o le potumoe o loʻo i ai le pusa a le IKEA Tissedal of drawers, o le IKEA Mikke desk, o le moli moli - Loftdesigne 5517 faʻataʻitaʻi, moli uila - Eglo Lighting 85977, o le moli moli Loftdesigne 7879.
  • I totonu o le potu malolo - IKEA Fabrikor faʻaali kapeneta, Lightstar Muro sconce, Favorite Drolling chandelier, Gubi Grasshopper fola lamepa.
  • I le umukuka - meaafale mai IKEA.

O le sitaili Scandinavian e iloga i le taofiofi, ae o lona laconicism e vavalalata vavalalata ma le manino. O le toe faʻafouina ma se tapulaʻa paketi liliu le tuai Khrushchev i se avanoa mo tagata e faʻatauaina le toafilemu, natura ma le mafanafana fale.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: SOVIET VLOG 9. Warmongering USA and peace loving USSR? #ussr, #coldwar (Mae 2024).