Potu potu nofofua i St. Petersburg ma se umukuka-potu malolo ma se potumoe

Pin
Send
Share
Send

Faamatalaga lautele

O le pule o le fale mautotogi fesili Cubiq Studio tagata mamanu Daniil ma Anna Shchepanovich e fausia se po nei ma matagofie fale ma se potu malolo ma se potu malolo ese. O totonu e fuafuaina i le oneone ma lanu moana lanu, ma tuʻufaʻatasia le ogaoga ma le mafanafana.

Faatulagaga

O le vaega o le fale e 45 sq.m, o le maualuga o le taualuga o 2.85 cm.O le tagata e ona miti o se lautele potu taele, o lea o le faletaele ma faletaele na tuʻufaʻatasia, faʻaopoopoina ni nai centimita i le tau o le auala. O le faʻataʻitaʻiga na faʻafuaseʻi ona avanoa - o le potu malolo-potu malolo ma le potumoe e valavala e se potu tele.

Faapaologa

O le fafine talimalo manaʻo mea uma i le nofoaga e tasi, o lea na saunia e le au mamanu se potu lautele potu i le fale tele. O le i ai o se lapoʻa mataʻina, e foliga le faʻalavelave, ona e vali paʻepaʻe.

Laititi Greene vali fufuluina na faʻaaoga e teuteu ai puipui, faʻapea foi mo le fale atoa. O le auala ulufale i le auala o loʻo faʻatoʻa ai i le maʻa Serenissima Cir Industrie Ceramiche porcelain - faʻafetai i le teuteuga tolu-lanu i luga o le foloa, e leʻo vaʻaia tele le palapala. O se tautau tautau ma seevae fata mai IKEA faia se tamai auala savali faʻaititia laititi.

Potu-umukuka

Ina ia faʻateleina ergonomic o le umukuka, na filifilia ai e le au mamanu se faʻatulagaga foliga i le L, ae faʻaititia le aofaʻi o kapoti, ae tuʻu fua ai se tasi o puipui. O lenei faia a potu laiti foliga sili atu lautele.

O papalagi paʻepaʻe Laconic mai IKEA o loʻo taʻalo i luga o le vaʻaiga lautele o avanoa. O le pusaaisa ua fausia i totonu o le pusa tuʻu, lea e foliga mai ai i totonu o le pusa. Kerranova tile maamora na faʻaaogaina mo le backsplash.

O le 'aiga' aʻai aofia ai le laulau Alister ma Arrondi, DG nofoa faʻapipiʻiina. O le 'aiga' aʻai e faʻamama e se Alien pendant chandelier. O se tamai pusa o drawers ma tatala fata e mafai ona teuteuina ma faʻamalosia.

O pupuni uliuli e tuʻufaʻatasia ma tulle e atili ai ona mafanafana le siosiomaga. O le lanu o ie ma kapeti i umukuka faʻataʻitaʻi e faʻalogoina ai le foloa - o se laupapa inisinia mai le HofParket.

Ina ia optically faʻalauteleina le vaapiapi avanoa o le eria nofo, na faia e le au mamanu le puipui i tua o le sofa IKEA faʻata atoa.

Potumoe

Ina ia teuteuina le potumoe, na faʻaaoga ai e le au mamanu se metotia manaia - e lua puipui na valiina, ae lua isi faʻafitauli na faʻapipiʻiina i luga ma pepa faʻatosina mai le BN International. O le sikuea foliga o le potu na mafai ai ona faʻatulaga meaafale faʻatasi - o lenei metotia e taua o le win-win pe a fausia se fealofani totonu.

I autafa o le moega o le agaga o loʻo i ai ni kapoti Blues e lua, ma faʻafeagai - o le pusa o drawers mo mea laiti ma ie moega. I luga aʻe o loʻo iai se faʻata teuteuina, lea e faʻataʻalo foʻi e faʻatele ai le avanoa.

Faʻafetai i le tamaʻi api teu tusi mai IKEA ma malamalama faitotoʻa, na mafai ai ona tuʻu se tamai potu tusi i le potumoe. O le tulimanu o le faitauga na faʻatulagaina ma le MyFurnish armchair ma le Bubble Floor Lamp.

Faletaele

O le faletaele tuʻufaʻatasi sa teuina i lanu mafanafana, o loʻo faʻamauina ai i tile Kerranova. O le vaeluaga na faia i le va o le tapu ma le faleuila, lea e sone ai le potu ma nana ai fesoʻotaʻiga i totonu ia te ia lava. O le tioata pa, pa puipui-faʻataʻavale ma IKEA kapeneta fesoasoani e aumaia malamalama i le siosiomaga.

Faʻafetai i le filifilia lelei lanu lanu, mafaufau loloto i le toe fuafuaina ma meaafale faʻatulagaina, le au mamanu mafai ona faʻaliliuina se tamai fale mautotogi i se mafanafana ma matagofie aulelei nofoaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Rise to Shine in St. PeteClearwater! (Mae 2024).