Faʻafefea ona fai se fale mautotogi magafagafa mai se fasioti kopeck fasi? I luma atu ma tua atu o ata

Pin
Send
Share
Send

Faamatalaga lautele

O le vaega o le mea e 45 sq.m. - o se ulugaliʻi talavou ma se pusi nonofo iinei. O le fiafia i le faiga o fale mautotogi o aoga minimalism. O le tisaini Evgenia Matveenko, o le ulu o le FlatsDesign design Bureau, na fausia totonu, mo le faʻatinoina o le 1 miliona rubles na faʻaaluina. O ata o le fale mautotogi na saunia e Dmitry Chebanenko.

Faatulagaga

O le potu va apiapi e vaeluaina i ni vaega se lua e ala ile puipui laupapa. O le mea lea, na faʻataunuʻuina e faʻatulagaina se atoa potu lavalava ma se tamai, ae mafanafana moe vaega.

Potu malolo

O latou na anaina na tuʻuina ogalaau ma laupapa laupapa i luga o le foloa tuai, ma tuʻu le linoleum i luga. Ina ua maeʻa le faʻamavaeina o le "archaeological" layer, na faʻalaugatasia le foloa ma o tagata fou na mauaina le 15 cm o le maualuga.

O le aitema autu o aitalafu o le faamaeaina o galuega. Ina ia sefe le taimi, na faʻaaoga e le au fau fale ni "foloa matutu" ma faʻatutu pa vaelua. O puipui e le o gatasi fetaui lelei, ae e foliga mai e le leaga. O Tikkurila e mafai ona fufuluina vali na faʻaaoga e teuteu ai puipui, ma e le taugata Alpen fale kapeti na faʻapipiʻi luga o fola o potu uma e lua.

E fiafia le au talimalo e talia malo, o lea na tuʻu ai i luga o le potu tele le sofa lautele a le Hoff. O se tasi o puipui na nofoia e se ofu teu ofu ma faʻata faʻatatau i faitotoʻa: tu faʻafesagai ma le faʻamalama, e faʻateleina vaʻai le avanoa ma le aofaʻi o moli.

O tagata e ona le fale mautotogi na faʻalatalata atu i le filifiliga o meaafale i se auala aoga - e leai ni fata tatala e faʻaputuputu le pefu, o lea e le tele se taimi e faʻamama ai. O tioata ma faʻata luga o loʻo faʻamamaina i ie mafanafana mafanafana mai IKEA. Luminaires na faʻatau mai le OBI hypermarket.

Umukuka

O le foloa i le vaega kuka o loʻo faʻafanuaina i maa tetele porcelain maa. O le umukuka laconic seti mai Stylish umukuka e le faʻaaluina tele avanoa - o e ona e le masani ona teuina mea le aoga mea.

O le pusaaisa o loʻo nanaina i tua o le vaeluaina ma e le tosina tele mai i ai. O le umukuka ma le potu malolo o loʻo faʻaigoaina e le counter bar e faʻatino ai le laulau 'ai. O le siʻosiʻomaga atoa o loʻo fuafuaina i moli malamalama, e faʻateleina le lautele o le umukuka.

Potumoe

O le masani-faia podium lua moega tuuina atu i le potu faaumiumi sili atu masani foliga. I le pito i lalo o loʻo i ai ni drawers lautele. O lenei mamanu na sau i fafo taugofie nai lo se freestanding moega ma faʻamaonia e sili atu aoga.

O le afa lona lua o nofoaga o loʻo nofoia e se potu laʻei faʻaliliuina mai se potu teu oloa. O e anaina o le a suia le faʻatumuina totonu faʻatumuina ina ia avea atili ergonomic.

Faletaele

O le faletaele tuʻufaʻatasia i oneone oneone, faʻalauteleina e le alatele, aofia ai se tapu taele tele, o se faletaele ma kapoti, i tua atu o facades o lea e mafai ona nanaina se masini fufulu. O loʻo iai se faʻata ma se kapeneta i luga o le tapu.

O le maeʻa e Italon Magnetique Beige pa maa ma Italon Magnetique Petrol Polo poselane fola tile. Vitra fale tumama, Ecola moli.

E ui lava i le manaʻo e sefe le tupe, o totonu o se fale mautotogi na liua e matagofie ma mafanafana.

Potu tisaini: FLATS DESIGN

Pueata: Dmitry Chebanenko

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Easy Face Mask from Socks! NO Sew! DIY Cloth Mask with Socks. Tutorial (Mae 2024).