Faʻafefea ona teuteu totonu o le umukuka i le atunuʻu?

Pin
Send
Share
Send

O nuances o le mamanu o le atunuʻu umukuka

O le mamanu o le umukuka i le atunuʻu amata mamao mai le filifilia o le lanu o puipui, e tele naua faʻataʻitaʻiga mataupu e manaʻomia e foia:

  • Paoa sapalai. E sili atu ona talafeagai ma taugofie e faʻaola mai se masani faiga e ala i le faʻalauteleina o uaea. Afai e le mafai lenei mea, e tatau ona e faʻapipiʻi panui la poʻo se afi eletise.
  • Paipa vai. Fesoʻotaʻi i le paipa ogatotonu. Ole filifiliga lona lua ole vaieli poʻo se vaieli.
  • Alavai. E tatau ona lava se faletaele masani mo le faleuila ma le umukuka.
  • Kasa. E taugata le eletise ma e le avanoa i soʻo se mea, o lea e sili ai le kuka i luga o kesi kesi e fesoʻotaʻi i pusa uila. Pe i le ogaumu.
  • Faʻasalaga O se fesili taua, aemaise lava mo se tamai umukuka i le atunuʻu. Afai e te le mafaufau i luga o le ea ala, o le a le mafai ona onosaia i totonu o le atunuʻu fale a o kuka.

A e mafaufau ma foʻia faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le tufatufaina o fesoʻotaʻiga, e mafai ona e amata atiaʻe se mamanu umukuka i le atunuʻu.

Vaega o le faʻavasegaina

O le umukuka e mafai ona matala, afa-tatala ma tapunia. O filifiliga muamua e lua e sili atu ona talafeagai mo itulagi i saute pe o se umukuka taumafanafana. Tapunia, i se isi itu, mafai ona faʻaaoga i le tausaga atoa - o le sili autu lea.

O se umukuka tele i le atunuʻu o se tuusaunoa, ae le o se tulafono. E masani lava, e i ai le avanoa laiti ma e le faigofie ona fausia se umukuka aoga. Filifiliga aoga mo le tuʻuina o se umukuka faʻatulagaina e faʻasolosolo ma faʻasolosolo. I le muamua tulaga, o le umukuka e sili atu puʻupuʻu, ae o le lautele ma le galueaʻiga e matua laʻititi. O le seti L-foliga e le faʻaalu tele le avanoa, ae faʻatagaina oe e faʻatulaga mea e te manaʻo ai ma kuka faʻatasi.

I le ata o loʻo i ai le umukuka i le atunuʻu ma se sofa

O le faʻatulagaina o le umukuka i le atunuʻu e le gata i le faʻapipiʻiina o le headset. Oe manaʻomia le sailia o se nofoaga mo se 'aiga' laulau poʻo le pa fata. Afai e i ai sau umukuka, o se potu malolo i le atunuʻu, oe mafai ona faʻatulagaina se 'aiga' aʻai ma se sofa i le mamao mai le faigaluega. A le o lea, faʻatulaga se umi, sikuea peninsula i le va o avanoa e lua - o loʻo faʻaaogaina o se kesi ma se fale faigaluega.

Faamautuina o fautuaga

E tele filifiliga mo totonu o le umukuka i le atunuʻu - mai le masani masani i le faʻaonapo nei. Ae poʻo le a lava le sitaili e te filifilia, faʻalagolago i le aoga mea masani ma le lelei - o le ufiufi e tatau ona tatalia suiga ile vevela ma le susu.

Fogafale

O le filifiliga faʻamoemoe i le umukuka i le atunuʻu fale, sili atu le saʻo - luga o le faʻavae. Soʻo se mea o le a taofi i luga o se mautu faʻavae - linoleum, laminate, laupapa. Soʻo se tasi o nei fola ufiufi e manaʻomia i luga o tuʻutuʻuga, aua le faʻatagaina le maualuga o le susū, ma mafai ona magumagu pe pala.

O le lava faʻalaugatasi fola, sima po o tile e manatu aoga. O sea foloa o le a tumau mo le tele o tausaga, e le fefe i le maualuga o le susū, ua faʻateleina le ofuina o ofu - o le a le mea e manaʻomia mo tulaga faigata. Ina ia faʻaopopo le mafanafana ma le mafanafana, faʻapipiʻi kapeta falemaʻi i luga aʻe o le pito i luga.

I le ata, le foloa laupapa i le umukuka o le atunuʻu

Pa

A teuteuina se umukuka i le atunuʻu, o mea masani e faʻaaogaina:

  • Pepa puipui Le pepa i soo se auala. Ole filifiliga e sili ona teteʻe ile susu e le lalagaina, ae ole vinyl e manatu iai ose filifiliga sili lea. Latou te le fefefe i le vai, uu lelei, faigofie ona pipiʻi.
  • Vali. Mo potu e leʻi vevela, filifili se faʻapotopotoga e mafai ona tatalia le maualalo ma le maualuga o le vevela. O le paʻu e manatu e anagata, ae o le a aoga le vali lelei e faʻavae i le vai.
  • Tile Tumau umi, faʻatuatuaina, faigofie ona faʻamama - o se auala sili e teuteu ai puipui i lau atunuʻu umukuka. Faʻaaoga kelu silicate ma epoxy grout e aloese ai mai le faʻaofiina o le vai ma le tupu aʻe.
  • Faʻaputuga Filifiliga "Country", lea e mafai ona faʻaaogaina e teuteu ai puipui. Ae i le pito i luga o laupapa laupapa, ia mautinoa ia faʻasusu i se faʻapitoa faʻapitoa ma vai-repeleti, vevela-tetee meatotino.
  • O le papa. Ona o lona mamafa mamafa, ua na talafeagai mo fale ma mautu (piliki, sima) pa. Vevela-tetee, oe mafai ona faʻamamaina le tulimanu latalata i le ogaumu.

Taualuga

Faʻaleleia mai o se umukuka lautele pe laʻititi e amata mai iinei. Ae e leʻi amataina galuega teuteu, ia mautinoa e leai ni faʻasologa, togafiti le pito i luga i le hydrophobic, antiparasitic impregnation.

Afai o le paʻepaʻe vali o se masani mo se fale mautotogi, o lona uiga o le ufiufi poʻo laupapa e masani ona faʻaaogaina i le atunuʻu. Latou e faigofie ona faʻamau, o fesoʻotaʻiga e natia i tua o latou, o le faʻamatalaga mulimuli foliga matagofie. Ufiufi le fafie i varnish poʻo le vali e puipui ai mai le pala ma le fofo.

O se taugofie filifiliga o foam tile. E le manaʻomia gaioiga, e taugofie, umi se taimi.

O le paʻaga faʻaonapo nei o se faʻalo i luga. Faʻapipiʻiina o le a le taugofie, ae o le fausaga o le a tumau mo se taimi umi.

I le ata, o le faʻalo ua maeʻa i le patipati

Apron

O puipui i le nofoaga e sauniuni ai meaʻai e tatau ona tuʻuina mai i ai ma se puipuiga faʻaopoopo - pipii i luga o maʻa keramika, faʻapipiʻi le tulaga MDF kulupu, pe tuʻu se faʻamau faʻamaonia palasitika.

Filifili le ituaiga e tusa ma le avega faʻamoemoeina: e sili atu le aua le tuʻuina palasitika po MDF i tafatafa o le kesi afi poʻo ogaumu.

Matou te filifilia mea aoga meaafale ma masini

O le fatu o le umukuka o le magalafu. Sili pe a fai o le fale ua i ai se ogaumu. Ae o taimi uma lava, e faʻapuna se ulo pe falai se fuamoa, e te le faʻamuina - o lea ia teu se kesi kesi feaveaʻi ma se tamaʻi fagu faʻasao. O le tali tutusa e lelei mo se tamai umukuka i le atunuʻu. E leai se ogaumu a le fale? Maua se kesi masani kesi poʻo se hob, tuʻu i totonu o se kesi tele kesi - o le masani lava e lava mo le vaitau.

O le elemeni taua lona lua o le pusaaisa. I le vevela o le taumafanafana, e fesoasoani e faʻasao meaai, ma e inu se faʻafouina meainu malulu o se mea fiafia. Mo se tamai umukuka, o se tamai faʻataʻitaʻiga e lava mo le countertop, mo se lapoʻa tasi e lava le avanoa mo se masani maualuga.

O mea faʻaopoopo a le aiga e faʻatau e tusa ma manaʻoga: o se masini fualaʻau, paluga, palu ma isi mea laiti o le a matua faʻafaigofieina le faʻatautaia o le aiga.

I le ata o loʻo i ai se lanu seti i totonu o se ogalaau fale

O mea taua e manaʻomia mo meaafale e aoga ma tumau. Leai se mea e te filifilia ai tau taugata tele laʻau faʻataʻitaʻi, ave le fiafia i le faʻatinoina o analogs mai laminated chipboard. E tumau pea le faʻatuatuaina o uamea - o kapoti e faia i laupapa, ma le laupapa ma le taliʻau e fai i le sila. O lenei headset o le a le tutusa.

O le 'aiga' aʻai e fetaui lelei ma feaveaʻi. O le faʻapipiʻiina o nofoa, laulau malamalama e faʻatagaina ai oe e suia le faʻatulagaina o le umukuka. Rattan ma palasitika o le autu finau e faʻamalieina le manaʻoga. Ave i latou i le veranda pe tuʻu i latou i totonu o le fale pe a e manaʻo ai.

O fea le nofoaga sili e faʻapipiʻi ai se tapu?

Na e moemiti i se magoto i tafatafa o le faʻamalama, ae le mafai ona aumaia lenei manatu i le ola? Ave o ia i le togalaau! Sefe le malosi i le malamalama masani a o avatua se vaaiga sili a o fufulu ipu. E lelei pe a fai o le vaaiga e le faʻalavelaveina e laʻau maualuluga poʻo laʻau, ma o loʻo iai se togalaʻau fugalaʻau i lalo o le faʻamalama.

I le ata, le tofa loloto tisaini o le umukuka

E fetaui lelei le tuu o se kapoti i tafatafa o le tapu (luga pe lalo), pe o se isi masini faamago i luga o le countertop.

I le ata, teuina i luga o fata tatala

Faʻafefea ona fai lelei moli?

O le a le galue e faʻaauupegaina le umukuka i le atunuʻu e aunoa ma lamepa, malamalama o le sili taua vaega o le faʻamafanafanaga. O moli i luga aʻe o le nofoaga faigaluega e tatau ona malamalama. Faʻaoga moli uila, moli Uila, sconces, moli, moli moli.

Faʻamau tasi moli faʻamaualuga i luga aʻe o le laulau 'ai, leai se maualuga maualuga malamalama e manaʻomia iinei.

A filifilia ni mea eletise, ia uai atu i lo latou aoga: o se taua taua lea mo moli a le atunuʻu.

I le ata, laupapa teuteuina ma meaafale

Filifili teuteuga, pupuni ma isi ie

Aua le poloka le la mai le ulufale atu i le potu. Mo nei mafuaʻaga, pupuni tatau ona lafoa atoa, pe malamalama malamalama malamalama e tatau ona tautau. O se filifiliga talafeagai o pupuni cafe pupuʻu, e faʻaopoopoina le mafanafana, ae toeititi le poloka le moli.

A i ai faʻamalama a tuaoi faʻafesagai ma faʻamalama, e le mafai ona e faia e aunoa ma pupuni. Filifili mafiafia roman poʻo faʻasee pupuni - e sili atu aoga.

O ie faʻaopopo ole umukuka faʻaopoopo - solo, o talieleele, ie ie afu, solo, solosolo - e filifilia e tusa ma le faiga filifilia.

I le ata o loʻo i ai pupuni pupuʻu i luga o faʻamalama

O le teuteuga e aoga - ulo, ato faʻapaologa, apa, ipu o ituaiga uma ma foliga. Poʻo le faʻanatura - fusi o aniani, teufugalaau o vao vao, laʻau lanumeamata totonu totonu, fugalaʻau. Fai fata tatala ae le o ni ie lapisi tetele, faʻapipiʻi ia mea matagofie, fagu ma ato i luga ia latou, teuteuina i fugalaʻau, ona faʻaopoopo lea e le manaʻomia nisi faʻaopoopoga.

I le ata, mea teuteu teuteu ma ulo

O le a le sitaili e sili ai le teuteuina o totonu?

O laufofoga i totonu o le atunuʻu o umukuka e foliga fealofani. Atunuʻu malo, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le anoanoaʻi o laʻau mafanafana o laʻau enaena tetele faʻatasi ma teuteuga moni, e maua ai se faʻafiafia faʻapitoa i le atunuʻu fale.

Romantic Provence, masani ituaiga o Farani laufanua, moliaga ma lelei lagona ma faʻamalosia malologa.

I le ata o loʻo i ai le pa fata i totonu o se togalaau fale

O le faʻaonapo nei Scandinavian aga o le a matua ofi i totonu o le ata totonu o se atunuʻu fale. O le tele o papaʻe e fetaui lelei mo avanoa avanoa.

I fale piliki, o se manaia fale gaosi poʻo loft o le a talafeagai. Faʻaali atu le brickwork, sima fola ma faʻalo mo maualuga faʻaali.

Olaga osofaʻiga mo se tamai umukuka

A faia se umukuka i le atunuʻu ma ou oe lava lima, faʻalogo i nei nuances:

  • Lanu malamalama O le tele o paʻepaʻe ma paolo, o le tele lautele o se umukuka laitiiti i le atunuʻu foliga mai.
  • Laititi meaafale. Aua le faʻapipiʻiina se potu laitiiti.
  • Monochrome. Afai e te pikiina luma e faʻafetaui puipui, latou te foliga mai e liu, tuua tele o avanoa avanoa.
  • Toefausiaina. Afai e mafai ona tuʻufaʻatasia le umukuka ma le potu malolo, fai loa!

  • Lavalava vaapiapi. I se tamai eria, sefeina e tusa lava 10 cm le a taʻalo i lima.
  • Minimalism. Faʻamama le pisapisao faʻaali ina ia lapoʻa ai le umukuka.

Faletusi o ata

O lenei ua e iloa faʻafouina lau fale mafanafana taumafanafana ina ia mafai ai ona maua e le gata i le matagofie, ae faʻapea foi se ergonomic gaioiga avanoa. O a manatu na sili ona e fiafia i ai?

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: UNBOXING AND PLAYING: LEARN HOW TO WASH DISHES with Just Like Home Kitchen Sink Toy Video for KIDS (Mae 2024).