Pepa puipui samasama i totonu: ituaiga, mamanu, tuʻufaʻatasia, filifiliga o pupuni ma sitaili

Pin
Send
Share
Send

O loʻo faʻaalia mai i le ata se potu malolo puʻupuʻu. O le sofa turquoise ma le puipui samasama faia tasi tuʻufaʻatasiga ma tosina mai manatu ia latou lava.

Vaega o lanu samasama i luga o puipui, le aʻafiaga i tagata

O paolo o le samasama e iai sona aafiaga lelei i nisi itu ole mafaufau ole tagata.

  • E sili atu le faʻaaoga samasama o se lona lua lanu pe a teuteuina se potu;
  • Tali le lelei a tamaiti laiti ile samasama pupula;
  • Lanu samasama ei ai sona aafiaga lelei i faiʻai gaioiga ma le itu fatufatuai;
  • E i ai sona aoga lelei i le manatuaina ma le digestive system;
  • E i ai malologa ma faʻafilemuina aafiaga;
  • Totogi ma le lelei malosi ma le talitonu o le a lelei mea uma.

Ituaiga o pepa puipui ma a latou meatotino

PepaO se tasi o sili ona taugofie faʻaiuga filifiliga. O mea e manava, e i ai le tele o lanu ma le tau maualalo. Peitaʻi, o wallpaper e faigofie ona faʻaleagaina, palapala ma suia i le taimi ua alu.
Le lalagainaE i ai le latou manava, ae mafiafia faʻavae, lea e mafai ona nana le faʻaletonu. E masani ona faʻaoga le mapusaga ole vinilasi ile faʻavae e leʻo lalagaina.
VinylLatou i ai maualuga malosi, nana le faʻatonu, susu susu ma e le mou i le la. Peitai, o le mea e le manava ma ono faʻavaivai pe a uma ona faapipiina.
SuavaiaLatou i ai se saogalemu vaega, latou o loʻo faʻaogaina e tusa ma le tutusa mataupu faʻavae e pei o sima. E manava ma e le tuua tuʻumama ina ua maeʻa le apalai.
Mo atavaliWallpaper mafai ona i ai se eseʻese faʻavae: pepa, vinyl poʻo le le lalagaina. O le tapoleni ei ai lona uiga eseʻese poʻo se faʻatusa. O le vali mafai ona faʻaaogaina i ni faaputuga.
Ituaiga ieO le ie ufiufi e faʻaaogaina i le le lalagaina poʻo le pepa faʻavae. O le pepa puipui e lelei tele mo le ea, e i ai ni mea e faʻaaoga e faʻaaoga ai faʻamafanafana. O mea e iai le tau tele, faigofie ona palapalā ma pala i le malamalama.

I le ata, suavaia pepa puipui e samasama, panels ma le ata o maile e faʻaaogaina o teuteuga.

Mamanu

Laugatasi

O le malosi o le lanu o le a faʻamatalaina le uiga o le potu. O le paolo samasama paolo paolo o le a avea ma lelei talaaga mo le faʻatumuina o se potu; uma pogisa ma malamalama meaafale o le a ofi ai. O se mauoa lanu samasama susulu lanu lanu lanu, a, i se isi itu, o le a tu mai fafo, e sili atu le tuʻufaʻatasia ma sili atu malu malu paolo.

I le ata o loʻo i ai se umukuka-'ai potu i se faʻaonapo nei sitaili. O le ata e faia i lanu autu e lua: samasama ma wenge.

Wallpaper ma mea teuteu

O le a faʻamamafaina le faʻatonuga o totonu o le fale ma o le a fesoasoani e fetuʻunaʻi le avanoa. O pepa puipui ma faʻamaʻa vaʻaia e faʻatupuina ai le potu i luga atu pe lautele atu foʻi, faʻamoemoe i le itu o laina. I totonu o se vateatea avanoa, e sili atu ona talafeagai le faʻaaogaina o pepa puipui ma tamaʻi teuteuga; i totonu o se potu vateatea, o le mea teuteu e mafai ona tele.

Ma fugalaʻau

O fua o fugalaʻau e fausia ai se siosiomaga mafanafana i le fale. Fugalaʻau pupula susulu i luga o le samasama talaʻaga mafai ona teuteuina soʻo se eria i le fale mautotogi, mo se faʻataʻitaʻiga, luga o le TV po o le moega. Malamalama samasama pepa puipui ma se laʻititi, faʻaeteete fugalaʻau mamanu mafai ona faʻaaogaina e teuteuina le atoa itu.

Ata o se potumoe masani ma samasama pepa puipui. O totonu e faʻatumuina e auro samasama auiliiliga.

Faatasi ai ma se ata

O le pepa puipui samasama ma se ata o le a avea ma sili lelei filifiliga mo teuteuina se potu o tamaiti. O se talaʻaga lelei ma ata tusia o le a avatua ai i tamaiti se lagona lelei ma fesoasoani i lo latou tuputupu aʻe. Mo le umukuka, o se filifiliga manaia o le teuteuina i puipui ma le pepa puipui o loʻo faʻaalia ai fualaʻau.

Mamanu

Matagofie monograms ma damask o le a teuteuina totonu o se potu masani. Mo ia ituaiga faʻataʻitaʻiga, o se pogisa samasama poʻo se paolo malamalama o tua e talafeagai. Monograms mafai ona i ai i le tutusa paleta ma le talaaga o le pepa puipui pe eseese teisi.

Laupapa

O le pepa puipui tusitusi e iai lona tomai tulaga ese e tuʻuese ai puipui. Vertical stripe o le a faʻaaliga maualuga ai le potu, o le faʻatulagaina faʻatulaga o le fasi pepa, i se isi itu, o le a faʻalauteleina tuaoi. O le lanu lanu e mafai ona aofia ai lua pupuni, pe tuʻufaʻatasia ni lanu.

Sela

Pale samasama pepa puipui ma se tamai sela e talafeagai mo teuteuina le umukuka. O totonu o le a malamalama ma taumafanafana. O se paolo pogisa e talafeagai mo teuteu potu moe.

Ma tusitusiga

Faʻalelei ma onapo fofo mo teuteuina o se potu, talafeagai mo puipui i totonu o se potumoe po o le potu malolo.

I le ata o loʻo i ai se potumoe i samasama pupula. Paʻepaʻe paʻepaʻe, pupuni ma faʻamanuiaga teuteuina o totonu o le fale.

Wallpaper ma faʻataʻitaʻi

Wallpaper ma faʻataʻitaʻi o le samasama brickwork o le a foliga le masani ai. I le tepa muamua, o se sauā faʻauma auala o le a foliga eseʻese ese. Wallpaper mo tile mafai ona i ai se scuffed aafiaga, talafeagai mo le faʻaumaina o le umukuka. O le aʻafiaga o le laualuga e faia i ie poʻo fafie o le a siomia ai le potu moe ma le mafanafana, ma o le sima e vaʻaia lelei i le auala savali ma le potu malolo.

Ata pepa puipui ma pepa puipui 3d

3D pepa puipui o se manaia ma e le masani ai tali i totonu mo le teuteuina o se potu. O le tele o taimi, o se tasi o puipui poʻo se vaega maoti e teuteuina i le ata pepa puipui poʻo le 3D pepa puipui, o lea e mafai ai ona e vaevaeina le avanoa i totonu o sone ma faʻatauaʻi le mafaufau.

Ata o se potu malolo faʻaonapo nei. O se tasi o puipui e teuteuina i le pepa puipui samasama 3d. I le aotelega ata, o totonu e foliga manaia ma laconic.

Faʻatasi ma uiga

O le pepa puipui e iai ona foliga e mafai ona maua ai se mapusaga e le masani ai, ae e le maitauina le aumaia o lana "tofo" i le ata.

Tuufaatasi

E tele filifiliga mo le tuʻufaʻatasia pepa puipui:

Metotia tuʻufaʻatasiaSe ata
Faailogaina o se pa puipui (o le tele o taimi o se pa i luga aʻe o le ulu ulu poʻo luga o le sofa)

Mamanu ma pepa puipui faigofie

Mamanu ma faʻataʻitaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, teuteuga ma maʻila)

Tuufaatasia pepa puipui ata ma pepa puipui po o atavali

Vaeluaina o se puipui i lua faalava

Teuteuga teuteu (eg faʻaputuga pepa puipui)

Fautuaga mo le filifilia o pupuni

Pupuni e tatau ona avea o se maeʻa paʻi i totonu, o le sao mea o le a faia ai le mamanu o le potu atoa ma laconic.

  • E sili atu le faʻaaogaina o le ata i luga o se tasi o luga. Afai o le pepa puipui o se samasama samasama lanu, ona pupuni mafai ona i ai se matagofie foliga. Afai o le pepa puipui o loʻo i ai ni ata poʻo ni ata, ona tatau lea ona e ave le fiafia i pupuni faigofie. E mafai foʻi ona faʻapipiʻi foliga tutusa i luga uma e lua, pe a tuʻufaʻatasia.

  • O le lanu o pupuni e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le lanu lanu o le ie afu, kapeta, aluga ma isi teuteuga elemeni.

  • Fetaui lelei mo le samasama samasama lanu o pepa puipui: paolo uma o lanumeamata ma lanu viole, paʻepaʻe, mumu, terracotta, uliuli, efuefu, enaena.
  • Faatasi ai ma pepa puipui samasama, pupuni e tele pogisa pogisa pe mama foi o le a foliga lelei;

  • O pupuni pupuʻu e mafai ona valivali, siaki, ma se tamaʻi laʻititi (mo se faʻataʻitaʻiga, ma fugalaʻau poʻo polka togitogi);

  • O le win-win options o le tulle papaʻe.

Ata i totonu o potu

Umukuka

O le paolo samasama paolo e lelei atoatoa mo le umukuka, e faʻafiafiaina ma faʻateleina le manaʻo. I totonu o se umukuka vateatea, e mafai ona e faʻaaogaina lanu susulu ma ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi o puipui e mafai ona teuteuina i se ata pepa puipui ma lemoni. I totonu o se umukuka tauagafau, o le lolomiga e mafai ona faʻaaogaina i le vaega o le talieleele ma ufiufi i puipui puipui. O le mea lea, o le avanoa o le a faʻasaoina ma o le umukuka o le a mauaina lona tulaga ese foliga.

Tamaiti

Lanu samasama e aumaia ai lagona lelei ma lelei, soʻo se paolo o le a foliga fealofani i totonu o potu o tamaiti. O se filifiliga lelei o le vaevaeina o le potu o tamaiti i totonu o se moe ma taʻaloga nofoaga. I le vaega e momoe ai, e sili atu le filifilia o se malamalama ma le toʻafimalie leo pepa puipui; susulu lanu ma ata puipui ata e talafeagai mo le potu taʻalo.

Potumoe

Mo le potumoe, e sili atu le filifilia malu malu paolo o samasama. O se pupula lanu e mafai ona teuteuina se tasi o puipui. O le pepa puipui samasama ma le ata o lapoʻa fugalaʻau ma fugalaʻau mamanu luga o le ulu o le moega foliga manaia.

Potu malolo

O le potu malolo e tele avanoa e faʻaliliu ai aitia i le toe faʻafouga. Malulu oneone oneone o le a teuteuina le potu masani ma faʻatumuina i le susulu o le la. Lanu mafai ona sili atu le lototetele i ona po nei tisaini. O pepa puipui e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi mea, pei o fafie pe tuʻufaʻatasia ma isi lanu.

Faapaologa ma le auala savali

Mo se auala savali poʻo se auala savali, o se moli samasama paolo o le a avea ma sili filifiliga. O le a foliga fealofani i soʻo se tele potu.

I le ata o loʻo i ai se auala faʻataʻavale ma puipui teuteuina ma pepa puipui ma se fugalaʻau mamanu. O se paolo toʻafilemu o le samasama e foliga fealofani ma papaʻe ma sukalati faʻamatalaga.

Lanu tuufaatasi

Pepa samasama-lanumeamata ma samasama-lanumeamata pepa puipuiLanu samasama ma lanumeamata lanu e fesoʻotaʻi ma taumafanafana ma o le a foliga fealofani i paʻu o soʻo se saturation.

Lanu samasama-efuefuO le lanu efuefu o le a "faʻamalieina" samasama susulu.

Lanumoana-lanumoanaO le tuʻufaʻatasiga e sili ona faʻaaogaina i totonu o le potu la.

Lanumoana-lanumoanaO le tuʻufaʻatasia e fausia ai se malamalama ma maaleale le ata.
Lanu samasama-uliuliLanu uliuli i soʻo se totonu e tatau ona faʻaaogaina i tui.

Lanu samasama-enaenaO se paolo malamalama o le samasama foliga ogatasi ma enaena.

Lanu samasama-mumuO se susulu tuʻufaʻatasiga, talafeagai mo teuteuina se potu malolo poʻo se potu o tamaiti.

Lanu samasama-moliE sili atu le faʻavaivaia o lanu o le tautoulu i leo māmā e aloese ai mai se lagona nutimomoia.
Lanu samasama-paʻepaʻePaʻepaʻe e alu lelei ma soʻo se lanu. O totonu o le a mama ma mafanafana.

Samasama-beigeBeige ma kulimi paolo o le a avea ma lelei backdrop mo samasama.
Lanu samasama-lanu viole ma samasama-lilacO paolo lanu viole o le a faʻafouina ai totonu o le potu.
Lanumoana-pinikiO se tuʻufaʻatasiga pupula e talafeagai mo le teuteuina o se potu mo teine.

Samasama-auroLanu tutusa, auro auiliiliga o le a susulu i le malamalama.
Samasama-turquoiseO se matagofie tuʻufaʻatasiga o le a fesoʻotaʻi ma se manulele o parataiso.

O le a le lanu o meaafale, foloa ma faʻalo e fetaui ma puipui samasama?

Meafale

  • I totonu o totonu ma puipui samasama, meafale malamalama, paʻepaʻe pe beige, o le a foliga lelei.
  • O le tuʻufaʻatasia o puipui samasama ma meafale enaena e fealofani foʻi.
  • Ma puipui i pastel shade, o se sofa i se pupula lanu, e pei o le lanumoana po o le turquoise, o le a foliga manaia.

Fogafale

I totonu o totonu ma puipui samasama, o se laupapa foloa, mo se faʻataʻitaʻiga, laminate poʻo kapeti, faʻapea foi ma se kapeta malamalama: kapeta poʻo kapeta o le a foliga fealofani.

Taualuga

O le tuʻufaʻatasiga sili ona lelei o puipui samasama ma le faʻalo paʻepaʻe. O le laualuga mafai ona mafolafola mafolafola pe teuteuina i stucco tisaini ma faigata taualuga plinths. O se fausaga e faia i laupapa laupapa faʻasaga i le paʻepaʻe papaʻe e foliga lelei foi.

O le fea sitaili e filifili ai?

Masani

O le sitaili masani e faʻaalia i le taofiofi ma le aulelei. Mo totonu masani, e tatau ona e filifilia se malu malu o le samasama, pepa puipui mafai ona teuteuina i monograms ma matagofie teuteuina faʻataʻitaʻiga. O totonu o le a faʻatumuina e mama meaafale o foliga matagofie, pupuni mafiafia ma fugalaʻau i totonu o se tuʻugamoni keramika.

I le ata o loʻo i ai se auala savali i se masani sitaili. O le teuteuga e faia i lanu filemu filemu.

Aso nei

Minimalism ma high-tech sitaili o loʻo faʻamatalaina e ala saʻo, le leai o ni mea le talafeagai ma le faʻaaogaina sili ona aoga ole avanoa. O se tasi o puipui e mafai ona teuteuina i se lanu samasama pupula, o le pepa puipui e mafai ona faigofie, faʻaigoa poʻo le lolomiina o ata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potumoe potopoto i lanu malamalama. O le puipui i luga aʻe o le ulu ulu ua teuteuina i pepa puipui ma susulu lelei foliga.

Maualuga

I totonu o le potu malolo, e mafai ona ufiufi puipui i puipui puipui e faʻataʻitaʻi ai i piliki poʻo le vali sima. E mafai foi ona e tuʻufaʻatasia mea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le puipui faʻaʻeseʻese e teuteuina i pepa puipui i lanu samasama, ma mea o loʻo totoe i lalo o sima.

Atunuʻu

E alu alu lelei samasama ma atunuʻu tuʻufaʻatasi. O pepa puipui e mafai ona i totonu o se tamaʻi pa, paolo malu malu poʻo le tuʻufaʻatasia ma laupapa teuteu. O totonu o le a teuteuina i faʻalo faʻalava, ie mafanafana mafanafana ma tele meaafale laupapa.

Ata o se potu malolo ma puipui teuteuina i susulu samasama. I totonu o totonu, elemene o le atunuʻu sitaili ma shabby chic e i ai se mea e tutusa ai.

Faletusi o ata

Lanu samasama o se lelei auala e faʻafiafiaina ai oe ma fausia ai se mafanafana, malologa siʻosiʻomaga i lou fale. Eseese faʻaaliga ole lanu tuʻuina atu o latou tagata ile fale ma e talafeagai mo le faʻamaeʻaina o soʻo se potu. Lalo o ata ata o le faʻaaogaina o le samasama i luga o puipui i potu mo le tele o mea aoga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet V Neck Sweater. Pattern u0026 Tutorial DIY (Iuli 2024).