Faʻalautele faalo faalo: ituaiga o fausiaina, foliga, meafaitino, mamanu, lanu, ata i totonu

Pin
Send
Share
Send

Fausaga o faʻalo

Latou e vaevaeina faʻalagolago i le faigata o le faʻataʻitaʻiga.

Lua-tulaga

O le a fetaui lelei mo se tamaʻi potu. Latou foliga faigofie, ae i le taimi lava e tasi sili muamua ma faʻalelei.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se fausaga e lua o loʻo opeopea faʻapipiʻi ma moli.

Usoga

Latou te fai ma sui o se tasi vaʻalele seamless, lea e faʻatagaina ai oe e manuia ufimata ia cornices. Lenei o se tasi o faigofie taualuga faʻataʻitaʻiga, lea o le a avea ma sili ona lelei filifiliga mo tamaʻi potu i le Khrushchev.

Faʻafefe

O nei manatu fausia ai se tulaga ese ambiance i avanoa ma lapoʻa avanoa ma maualuga faʻalo. E mafai ona faia uma i le monochromatic ma le tele o lanu.

Ituaiga o luga

Eseese pito i luga filifiliga maua ai sili atu avanoa mo le faʻatinoina o le sili ona le mafaufauina mamanu aitia.

Glossy

Latou te fausiaina se faʻata faʻataʻitaʻi i totonu o le potu ma faʻalauteleina tuaoi o avanoa, lea e sili ona taua mo tamaʻi potu.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai se faʻalo i luga o le faʻalo e faia i le ilaila.

Matte

I fafo atu, latou e leai se eseʻesega mai se mafolafola, faʻamaʻepaʻe papaʻe paʻepaʻe. Matte models foliga sili ona lalelei ma mamalu ma fetaui lelei i soʻo se totonu.

I le ata o loʻo i ai le lua-tulaga matte folafola faʻalo faʻapipiʻi ma turquoise moli.

Satin

E le pei o le matte luga, satin e leai se faʻamatalaina uiga. O nei ata e maua ai le potu i se foliga matagofie ma faʻaaloalo, ae e taugata tele.

Tapoleni mea

E lua ituaiga o mea:

  • Pepa solo E matua taugata filifiliga. Latou te faʻalelei le siʻosiʻomaga, teteʻe atu i le vevela soʻoga ma maua lelei paulia permeability. Peitai, e i ai ni latou drawbacks: ie faʻalo ie faʻaloʻo e le teteʻeina i le susu, vave mitiia manogi ma avea palapala.
  • Ata tifaga PVC Faʻatasi ai ma mea lelei e: tumau ma aoga. Pau lava le toe faʻafitauli o le faigofie lea ona faʻaleagaina o masini.

Pepa faʻafuaseʻi o taualuga faʻaputuga

Eseese faʻataʻitaʻiga o foliga.

Laina sosolo

Latou foliga aulelei tele ma avatu i le potu sili pupula ma originality. O laina faʻapipiʻi, sipi poʻo zigzags e lelei tele mo ituaiga uma avanoa:

Susulu atoa le malamalama

O faʻalautelega faʻaloaloa e i ai se foliga matagofie, fausia ai se manaia atemosifia i totonu o le potu ma faʻatosina mai mafaufau ia latou lava.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai se pupula e tasi le tulaga faʻalo e faʻataʻamilomilo ai le moli atoa.

Siepi Geometric

Faʻatonutonu feteʻenaʻi fausaga o se faatafafa foliga, faʻapea foi i le tulaga o sikuea, liʻo, tafatolu ma isi ituaiga geometric, i le tuʻufaʻatasia ma moliuila TAITAIINA, fausia se matagofie vaʻaiga vaʻaia i totonu o le potu ma avatu ia se uluaʻi foliga.

Fomu avanoa

Eseese le faʻatapulaʻaina o foliga, faʻavasega i luga ole laiga e ala i le LED strip, foliga faʻaonapo nei ma le masani ai.

I le tasi itu

O foliga e le faʻasolosolo i le ata o le tulimanu poʻo le tasi puipui o le potu e maua ai le potu e faʻamalosi ma faʻatagaina na o se vaega o le potu e faʻamalamalamaina.

Le faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga o faʻalo

Faʻatasi ai ma le tele o ituaiga mamanu, oe mafai ona tuʻuina atu lou faʻalo ma le potu i se sili atu ona tulaga ese foliga.

Lagi lele

Faʻaloaloa faʻataʻitaʻi ma ata lolomiina o se fetu fetu o le lagi poʻo ni malamalama ao sinasina fealofani totonu totonu ma maua ai le mamafa, airness ma le tago o matagofie.

Aniva

Intergalactic ata fausia fausia ofoofogia ma mesmerizing mamanu. O le avanoa e avatua e fausia ai se oe lava avanoa ma faʻatumu i fetu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le faʻatulagaina mo le faʻamalologa o le tele o vaega ma le ata o le aniva.

Moli i totonu

O le moli elemeni tuʻuina i totonu o le atigipusa fausiaina a sili ona manaia malamalama malamalamaʻaga, ma tuuina atu le fausaga faʻaalia ma faʻatagaina ia foliga mai e opeopea i le vanimonimo.

Vaneina

Fausaga feteʻenaʻi aofia ai lua poʻo le sili atu canvases o eseʻese lanu, o le tasi o ia e i ai curly ata tipi. O lenei tuʻufaʻatasiga e i ai se niniva aafiaga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se vaneina feteʻenaʻi, ma le tuʻufaʻatasia o lanu paʻepaʻe ma efuefu.

Mamanu

O se tapoleni opeʻi ma ni faʻataʻitaʻiga poʻo ni ata tusi fausiaina se ata matagofie ma o le a faʻaalia ai le moni o totonu.

Ata i totonu o potu

O le filifiliga o mea e fai ma faʻavae e faʻalagolago i le potu e faʻatulaga ai le faʻaogaina o le opeopea e faʻaaoga.

Faletaele

O le tele o taimi, o faʻataʻitaʻila faʻapipiʻi o loʻo faʻaaogaina iinei, o pupila susulu e faʻapitoa lava ona tuʻufaʻatasia ma teuteuga o laupapa.

I le ata o loʻo iai le faʻalo i tua o le faletaele.

Potumoe

Matte, satin poʻo tioata ata i lanu malu o le a ofi atoatoa i totonu o le potumoe ma tausia se toʻafilemu ma malolo siʻosiʻomaga i totonu. Afai o loʻo i ai se ofu i totonu o lenei potu, a o le faʻapipiʻiina o feteʻenaʻiga, e tatau ona manatuaina latou te aveeseina se vaega o le maualuga o le potu.

I le ata o loʻo i ai se potumoe ma se folau faʻalo faʻalo faʻatasi ai ma le tuʻufaʻatasiga o matte ma iila pupula luga.

Potu poʻo le potu malolo

I totonu o se tamaʻi potu malolo, e mafai ona e faʻaogaina le pupula pupula o le faʻalo, o le mea lea o le a faʻaopoopoina ai le voluma. Mo se faletele e mauaina le tele o malamalama masani, matte poʻo satin tapoleni o se sili lelei filifiliga.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo lautele ma se lua-tulaga faʻalo faalo ma moli.

Umukuka

O se tasi o auala e fausia ai se tisaini ma uluaʻi mamanu i lau oe umukuka, o le tele o ia ata o loʻo faʻaalia i la matou filifiliga o ata.

Alalaupapa ma le auala savali

O faʻalautele folau faʻataʻitaʻiga o le a sili ona talafeagai i totonu o sea potu. Latou vaʻaia faʻalauteleina le avanoa, faʻamalamalamaina atoatoa ma ua matagofie faʻatasi ma le lautele vaʻaiga o le auala savali poʻo le auala.

Tamaiti

E mafai e fugalaʻau opeopea ona vave suia ma saʻo le potu o tamaiti ma fausia ai se tulaga ese ma faʻavae i totonu.

O loʻo faʻaalia mai i le ata le faʻalo tasi folau folau i totonu o le vasega pepe.

Lanu fusi o alaleo

E tele lanu avanoa. Lalo o mea sili ona manumalo:

  • Lanu paʻepaʻe.
  • O le uliuli.
  • Lanu moaga.
  • Lanu viole.

Faletusi o ata

Faatasi ai ma le fesoasoani a le faʻamaluluina o le faʻalo o taualuga, e mafai ona e tuʻuina ni faʻailoga poʻo le faʻailoaina o vaega talafeagai i totonu o le potu, ma, faʻafetai i le uluaʻi faʻamalamalamaina mai LED matauila, tuʻuina iai avanoa avanoa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: G-Shock Magma Ocean Collection Comparison. GPRB1000 Rangeman. GWF1035 Frogman. MTGB1000 (Mae 2024).