Stylish odnushka mo le lisi ma toe faʻaleleia mo le 680 tr

Pin
Send
Share
Send

Faamatalaga lautele

O se fale mautotogi ma le vaega o 31 sikuea mita o loʻo tu i Moscow. O le tisaini Alexander Maksimov na amataina lana galuega i le taimi o le filifilia o fale - o se tasi potu potu i se fale fou na mauaina e ana uo lelei. 680 afe rubles na faʻaaluina i le toe lipeaina, na mafai ona sefe i faʻamalama, faitotoʻa ma le faʻaaogaina o masini faʻamama mai le tagata fai fale. O le ata o le poloketi na saunia e Mikhail Zamkovsky.

Faatulagaga

Muamua lava, o le fale mautotogi na leai ni vaeluaina, lea na tuua ai le potu mo mafaufauga ma aveʻesea ai le faʻaleaogaina o tau. O le puipui i le va o le umukuka ma le potu sa mamafa i le avega - o lenei na fuafuaina le aitia lautele o le faʻatulagaga.

Ina ia aua neʻi avea le potu ma potu potu, na faʻateleina le vaeluaina ma na tuʻua le potu. O se potu fai lavalava na aliali mai i le auala savali, fausia ai se niche mo se nofoaga moe.

Faapaologa

I luga o puipui o le mea e ulufale ai - e mafai ona fufuluina vali Tikkurila, faʻatasi ai ma le Tres Tintas - tasi le taaiga pepa taugata Sipaniolo. Naʻo le pau lea o le vaega e le o se paketi o teuteuga na avea o se faʻaaliga sili i totonu.

O loʻo fai ma fola o laei Lasselsberger poselain maa e fai ma fola. Faʻata faʻatau mai ia Hoff. O le tisaini ua saunia se tatala tautau mo le teuina o ofu i fafo, ma isi mea uma e tuʻuina i totonu o se tamaʻi potu laʻei.

Umukuka

O le umukuka na teuteuina i le vali lava e tasi ma le poselain maa e pei ona iai i le alasavali. O le seti, faʻapea foi ma le moega ma faletaele meafale na faia e okaina: o le gaosiga o loʻo tu i le taulaga o Penza, o lea na mafai ai e tagata e ona ona sefe tupe.

O le faʻamamafa autu o le umukuka o se faʻata taliʻi lea, faʻateleina vaʻaiga i se tamaʻi avanoa.

Na maua e le tisaini le moli uʻamea i luga o le Facebook i le vaega a le Komisi o Meaafale, ma faʻatau le laulau umukuka mai le IKEA, ina ua maeʻa le ufiufi teuteuga. O nofoa na okaina mai le B&G Wood. O meaafale o loʻo i totonu o lanu malamalama - naʻo le faʻatalanoaga o le puipui i le potu 'ai e i ai se laʻau lanu efuefu-lanumeamata lanu.

Potumoe-potu malolo

O le potu malolo na ufiufiina i le aoga pepa faʻaleaga-faʻamaonia pepa faʻamaonia "Arteks" - pe a manaʻomia, e mafai ona valivali. O le potu malolo-potumoe seti faʻatasi tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasi efuefu sinasina ma mafanafana paolo, lea e maua ai le potu se mafanafana siosiomaga.

Meafale mai IKEA e ogatasi ma oloa gaosia masani: o le TV tulaga na fausiaina e tusa ma ata a le tisaini ma fesuiaʻi e ia i le taimi tonu. O le laulau, sa lanu uliuli, sa valiina i se lanu samasama sesega.

O pupuni na faʻatau mai ia Leroy Merlin, teuteuga - mai le La Forma ma le H&M Home. O le mea e moe ai ua puipuia i le tulle uliuli: o le ipu tioata o le a sili atu le taugata mo e ona. Mataupu e tupu ai se lagona o le le faalauaiteleina, ae le faʻalavelave i le malamalama masani.

O le ulu ulu ua teuteuina i le Lasselsberger poselane stoneware ma geometric mamanu. O le foloa e ufiufi i le Classen laminate.

Faletaele

Mo le ufiufi o le faletaele tuʻufaʻatasi, o tile mai le faleoloa Belarusian Keramin ma Tikkurila vali na faʻaaogaina. O se tamai faletaele foliga sili atu le lautele ona o le Roca puipui-tautau pesini faletaele ma le faletaele ma le Cersanit faapipiiina.

O le masini fufulu ua fausia i totonu o le laconic kapeneta, ona o lea e foliga mama, i le ogatasi ma le tautau kapeneta mo laiti mea. Le fola o loʻo ufiufi i le Gracia ceramica porcelain stoneware.

O le paketi totonu mamanu foliga filemu, unobtrusive ma laconic. O le potu e tasi le potu mautotogi mea uma e te manaʻomia, tuua lumanaʻi tagata mautotogi le avanoa e faʻaauupegaina le fale mautotogi i la latou lava ala, tuʻuina i latou taʻitoʻatasi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Дизайн интерьера и ремонт ОБАЛДЕННОЙ однушки. (Mae 2024).