Fale galuega 8 i le 10

Pin
Send
Share
Send

O le faia o se faʻaiuga e fausia se fale, e tatau ona taialaina e ala i faʻatonuga nei: o le fausiaina tatau ona faʻatuatuaina, sili ona lelei, faʻalelei ma talafeagai mo le aiga o loʻo nonofo ai. Ina ia faʻatino uma nei manaʻoga, e tatau ona e mafaufau i le faʻataʻatiaga o le fale ma filifili i le aofaʻi o foloa. O se ata tusia ata fale o le afa o le taua. O se fale galuega 8 i le 10 tatau ona aofia ai, i le faʻaopopoina i potu vateatea, umukuka, ofu e fai ai lavalava, le lava numera o faletaele ma le tele o fafo.

Vaega o fale

8x10 fale e mafai ona fausia luga o le tasi pe lua foloa. O le filifiliga lona lua e aveina tonu lava le itu tutusa i luga o le 'upega tafaʻilagi, ae sili atu lautele. O se filifiliga tutotonu o se fale ma se potualuga, o lona faʻatulagaina o le a sili atu le taugofie nai lo le fausiaina o se isi foloa. A filifilia se faʻavasega filifiliga, oe manaʻomia e amanaʻia le aofaʻi o lumanaʻi tagata nofoia ma fuafua se potu e ofi ai latou taʻitasi.

Lelei ma le lelei o fale 8 i le 10

O le aoga sili o ia fale o lo latou agavaʻa. O fale maopoopo o le a ofi lelei i totonu o se pitonuʻu eria. O le a latou vaʻaia e le itiiti ifo i le totoina i se taulaga siosiomaga, lea o cm uma o le eria e tele sona sao.

Faatasi ai ma le lelei o le fausiaina o se fausaga o:

  • maualalo le tau o fauga - e le manaʻomia ni mea taugata faʻavae, tau o tagata faigaluega ma le faʻatauina o mea faigaluega e laʻititi lava;
  • maualuga le saoasaoa o le fausiaina o se sili taua taua mo aiga faʻamalosia e mautotogi fale;
  • le mafai e sefe ai pili aoga, ona o le laʻititi laʻititi.

O le faʻaletonu aofia ai uma lava tutusa vavalalata fua, lea e le mafai ai ona fausia ni tele vateatea potu mo tagata taʻitasi o se aiga tele. O nei fale e talafeagai mo aiga o 3-4 tagata.

Le mea e mafaufau i ai pe a fuafuaina se 8 i le 10 fale

E taua tele le amanaʻia uma nuances pe a tusia se poloketi mo se fale 8x10 ina ia mafai ona faʻaiʻuina ma se mafanafana atoa fale. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le faʻalelei faʻatulagaina le avanoa:

  • vaevae i ao ma po sone;
  • tuu saʻo le apefai. Ina ia sefe avanoa, e mafai ona tuʻuina i se tulimanu pe ave atoa i fafo;
  • saunia mo le agavaʻa e vave suia le avanoa e faʻaaoga ai tauaso sliding vaevaega. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, oe mafai ona vavae ese le potu malolo mai le mea e moe ai poʻo le fanau tulimanu i le sekone.
  • faʻapipiʻi le potu i lalo. I le potu i lalo, e mafai ona e tuʻuina se potu faʻapapa, se fale teu oloa mo mea faigaluega, se taʻele, se tagamea. Lenei o le a aloese mai le faʻateleina o nofoa fale.

Le tulaga o le fale i luga o le 'upega tafaʻilagi

O le isi sitepu o le faʻamautinoa le nofoaga o le fale i luga o le teritori maua. A filifilia se nofoaga, oe manaʻomia le taulai atu i:

  • le foliga o le fasi fanua. I se umi, faʻatafafā avanoa, e sili atu le fausiaina o se fale i le itu umi. Afai o le 'upega tafaʻilagi e trapezoidal, e sili atu ona talafeagai le tuʻuina o le fale ma se faʻafoliga i le pito umi. I luga o se tafatolu faʻamatalaga, le fale mafai ona toe faia tuaoi malepe, o se filifiliga, o le fausaga mafai ona i ai se L-foliga;
  • faʻatulagaina manaʻoga - le fale le tatau ona nofoia sili atu nai lo le 30% o le fasi fanua, o le maualalo le mamao i le pa tatau tatau ona le itiiti ifo ma le 3 m.

Filifiliga faavae

Mo se 8x10 fale, o se fasi faʻavae faʻavae e atoatoa. E faia i sima lipine tanu i le eleele. O luga ia latou o le avega mai le aveina-aveina pa ma koluma pa'ū, pe a fai ei ai i le fausaga. O fusipaʻu e lagolagoina e faʻavae faʻavae. Latou te avea o ni salalau 'aluga e faʻatagaina ai le avega e salalau luga o se lautele lautele o le eleele ma ia faʻapipiʻi e aunoa ma se faʻapitoa sauniuniga.

O sea faʻavae e talafeagai mo fale e tasi ma le lua fogafale, faʻatulagaina i le potu i lalo pe leai, ma avega avega puipui faia i piliki, laupapa poʻo le SIP panels. O le fusi faʻavae mafai ona faia saʻo i le fausiaina nofoaga. Mo sasaa sima, formwork ua uma-potopoto. O le isi filifiliga o se fale muaʻi fausiaina mai faʻamalosia poloka sima. Mo latou faʻapipiʻiina, oe manaʻomia le faʻaaogaina o se vaʻa fausia.

Taualuga maualuga

Faʻalogo totoʻa i le maualuga o faʻalo - mo fola fale e tatau ona le itiiti ifo ma le 3 m. O le a lava le ea ma le okesene i totonu o sea potu. I le potu i lalo, o le maualuga o le 2.8 ua lava.

Fua ma numera o faʻamalama

Moli faʻalenatura talafeagai faʻalagolago e le gata i le faʻatulagaina o faʻamalama e faʻatatau i togi cardinal, ae faʻapena foʻi ile latou numera, tele ma le nofoaga. E tusa ai ma tulaga masani, i nofoaga mo le nofo ai - i le umukuka, potu malolo, potumoe, pupula e tatau ona nofoia se eria tutusa ma le valu o le foloa. E sili atu le faʻaavanoa tele faʻamalama ina ia mafai ai ona ausia toniga insolation.

Tufatufaina o eria mo potu ma o latou nofoaga

O le faʻataʻatiaga o potu e faia i le taimi o le atinaʻeina o le faʻavae faʻavae, ma le amanaʻia o le lumanaʻi avega ma tufatufaina vaeluaga. O le aofaʻi o le ea mama mo se olaga lelei o le tagata e tatau ona le itiiti ifo ma le 25 kupita mita. O fua o lumanaʻi potu e tatau ona fuafuaina e tusa ai ma lenei manaʻoga.

I le maualuga o le faʻalo o le 3 m, o le vaega o le potu e tatau ona le itiiti ifo ma le 9 sikuea mita. m. Faʻapea foi, i le taimi o le faʻasoasoaina o avanoa, e tatau ona mafaufau i le tikeri o le malosi ma le umi o le malamalama masani. O le isi manaʻoga o le ono iai o le faʻalavelave ea ma faʻavaivai o nofoaga ma fale.

Le mea e fausia mai: le filifiliga o mea fausiaina

O le autu teuga tupe i le fausiaina o se fale pa'ū luga mea mo puipui. O la latou filifiliga e tatau ona faʻalatalata atu i ai i se auala talafeagai e mafai ai, ina ia aua ai neʻi e seleseleina fua o lou faʻatamala i se taimi o i luma, ma aua neʻi e alu ai i se sili atu tupe faʻaalu.

O le a le mea e tatau ona mafaufauina pe a filifilia ni mea mo pa puipui?

  1. Malosiaga faʻaʻesega vevela. O puipui malulu o le a taitai atu ai i le maualuga vevela tau i le taumalulu. E mafai ona e faʻasaʻoina le taimi nei i le fesoasoani a le afi mafanafana. I le tele o itulagi o le tatou atunuʻu, faʻaopoopo puipuiga o pa mai le 'aisa e manaʻomia, tusa lava poʻo le a le faʻamamafanafana meatotino o mea.
  2. Le aofaʻi o galuega e manaʻomia e fau ai pa. E mafai ona faʻaititia ile filifilia o poloka tetele poʻo panels e fai ma mea e faʻavae i lalo. Fale faʻavaʻa e siamupini i le televave o fonotaga. Faʻapipiʻiina o ia pa e 3-4 taimi laititi ifo taimi ma taumafaiga.
  3. Tau A filifilia se mea mama, o tau faʻavae e otometi lava ona faʻaititia. I lenei tulaga, e le tatau ona filifili se mamana ma taugata filifiliga filifiliga.
  4. Faʻamaeʻaina o tau. O mea faʻaonapo nei ma lamolemole luga e le manaʻomia taugata tini, o lea o lenei tau mea mafai ona faʻaititia.

Ina ia mafai ona iloa poʻo a mea e tatau ona filifilia mo le fausiaina o pa, o le a matou iloiloina a latou autu uiga, faʻailoa mai le lelei ma le lelei.

Sima foam

Poloka faia i foam sima ma aerated sima tausia vevela lelei. O le tasi-vaega pa, fausiaina o elemene 30-40 cm mafiafia, ei ai le tutusa vevela-faʻamamaina meatotino o se tele-vaega piliki analogue. O uiga tutusa e maua ona o le porous fausaga o mea. Foam sima e teteʻe i suiga i le susū ma le vevela, ma faʻatagaina oe e tausia se faʻamalieina microclimate i totonu o le potu. O ia puipui o le a le pala ma paʻu'ū - o mea e leai ni tapulaʻa i tulaga o le tautua olaga.

O lenei mea e sili ona lelei i le taimi o felauaiga ma faapipiiina. E mafai ona tipiina i se hacksaw masani. Ona o le manaia foliga o poloka poloka, oe mafai ona sefe tele i paluga masonry. Tipi lamolemole o elemeni i le tuʻufaʻatasia ma kelu faʻapitoa faʻatagaina mo le faʻataʻotoina manifinifi. Lenei atili faʻalauteleina le vevela faʻamama meatotino o le foam sima pa. O lona iʻuga, e oʻo lava i puipui e maua mai, faʻafetai e mafai ona e sefe tele i le faʻaumaina o mea.

O le tau o le feaveaia o poloka kesi malamalama pe a faʻatusatusa i piliki e matua maualalo lava, faʻapea foʻi ma totogi o tagata fai fale piliki, talu ai o totogi o tagata faigaluega ua faʻaititia, ma o le saoasaoa o le masonry e faʻateleina e 9 taimi.

Foam sima e le mu ma e maualuga compressive malosi. E naʻo mea masani e faʻaaogaina ai, o lona uiga e faʻalelei ile siʻosiʻomaga. O le mea e tetee i le aisa ma ei ai le maualuga tulaga o ausa permeability.

Pa

O le utupoto ose gaosi laupapa, sauni mo le faʻapipiʻiina. O le isi mea filifili o elemene faʻapipiʻi mai taʻitasi lamela. E mafai ona i ai i le pou le sikuea, faatafafā pe faʻafuainumuaʻi vaega. O loʻo faʻailoa mai oloa gaosi ma mataafi ma puipuiga, e faʻafetaia ai le fesoʻotaʻiga e sili atu le malosi ma faʻatuatuaina. E faʻatagaina le tipiina o le vai e faʻaalu ai le tele o le vai. A manaʻomia, e mafai ona fausia se fale mai se pa i ou lava lima.

Le lelei ole laʻau

  1. Maualuga siosiomaga faauo.
  2. Tau temokalasi.
  3. Lelei tele conductivity vevela.
  4. Anagata
  5. Aesthetics - o laupapa laupapa foliga foliga lelei e aunoa ma le faʻaumaina.
  6. Malamalama mama fausaga e le manaʻomia se taugata faʻavae.

le lelei

  1. O le paʻu o le puipui e mafai ona tele tausaga.
  2. Flammability.
  3. Faʻafaigofieina i faʻamaʻi pipisi e ala i le fungus ma paʻu beetles.
  4. E mafai ona taʻe i le taimi o le faʻagaioiga o le fale.

E mafai ona faʻamamaina vaivaiga taʻitasi e ala i le togafitia o puipui i ni auala faʻapitoa e puipuia ai mai le afi ma faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma fesoasoani e faʻatumauina le maualuga lelei o le susū ma le vevela ile potu.

Fale faʻavaʻa poʻo le SIP-vaega

Faʻatekinolosi faʻavaʻa faʻatagaina oe e fausia se fale i ni nai vaiaso. O le saoasaoa o le potopotoga ma le tau maualalo o ia fale na mafua ai ona latou sili atu nai lo isi filifiliga ono.

O fale laupapa faʻapitoa e potopoto mai vaega faapitoa. O i latou o se tele-vaega vaega o lua faaputuga o OSB, i le va o lea o se ea faamafanafana tuu - faalauteleina polystyrene. O le vaega tele o SIP panels faʻatagaina le fausiaina o fale i luga o le tele o foloa e aunoa ma le faʻapipiʻiina o avega-mamafa faʻamalosia fausaga.

O le mea ua faʻalauteleina meatotino faʻaʻesega vevela. O le 100 mm vaega o faʻalauteleina polystyrene maua ai sili teteʻe atu i le vevela leiloa nai lo piliki puipui 2 m mafiafia. Ina ia ausia uiga tutusa, o puipui o fale faia i ogalaau poʻo foam foam sima tatau ona i ai le mafiafia o 50-60 cm.

O le lelei o SIP panels aofia ai:

  • mama mamafa - o le tele o le sikuea mita o le fausaga vaega e le oʻo foi i le 20 kg;
  • le mafaatusalia le saoasaoa o le faʻapipiʻiina - o le a alu ai le sili atu i le 20-25 aso e fausia ai se fale ma le potualuga;
  • sili ona lelei vevela lelei - e faʻapipiʻi se mafanafana fale mo le tele o itulagi o Lusia, o se tulaga masani mafiafia vaega o le 17 cm ua lava;
  • faʻalelei atili le faʻamamaina o leo - o mea o le talita "pai" ua faʻateleina le agavaʻa e puipuia ai mai le pisapisao o le auala tele;
  • tau uma - o le faʻapipiʻiina o fale mai SIP panels e mafai ona faia i soʻo se taimi o le tausaga;
  • teʻi o le tekonolosi faigofie faʻapotopotoga - e lua paga o lima galulue fua o le a lava i le taimi o fausiaina.

Fale faʻavaʻa fale e iai foʻi faʻaletonu, e aofia ai:

  • soʻona fufusi - o puipui e matua le faʻatagaina le ea e ui ane, o lea e tatau ai ona e faʻaauupegaina le faʻamalosiina o faʻamalosi tino;
  • o mea ma mea faʻapipiʻi o loʻo aofia i totonu o le tuʻufaʻatasiga e faigata ona faʻatatau i le siʻosiʻomaga agalelei;
  • lamatiaga i le afi.

Piliki

O piliki o se tasi mea masani a le fausiaina o fale. E faʻatagaina oe e fausia fale ma puipui e matua 'eseʻese mafiafia. O mea e le gata ina foliga ofoofogia i le tuʻufaʻatasia ma taualuga mea, ae o loʻo iai foʻi le anoanoaʻi o isi tulaga lelei.

O le lelei o piliki

  1. Faigofie o le faʻapipiʻiina - le tau manaʻomia le faʻaaogaina o masini faapitoa. E faigofie ona faʻataʻaviliina ala faʻavaivai i totonu o le piliki ma saunia ni auala mo mea aoga.
  2. Puipuiga ole afi - e leai se mumu gofie.
  3. Maualuga teteʻe atu i timuga ma fungus faia.
  4. Lelei lelei meatotino faʻaʻesega.
  5. Maualuga faʻamafanafana uiga faʻapitoa ma le saʻo fuafuaina o le puipui mafiafia ma filifiliga e tusa ai ma lenei faʻailoga o le mafiafia ma le ituaiga o faʻaʻesega.

Le faʻamanuiaina o brickwork o loʻo faʻamatalaina i:

  • le manaʻoga mo le faʻamalosia faʻamamaluina ma teuteuga i fafo ma totonu;
  • o le mea moni e le talafeagai le piliki mo taimi vaitau fale - atunuʻu fale. O mea e iai le agavaʻa e faʻaputuputu ai le susu, lea e faʻamalo i le taumalulu. Tele taʻamilosaga aisa e liu aisa e mafai ona faʻaumatia mea;
  • mamafa mamafa, mafuaʻaga lea o le faʻapipiʻiina o le faʻavae faʻavae i le loloto o le 'aisaisa avea ma faʻamalosia.

Numera o fogafale ma faʻatulagaina o le fale

E tele filifiliga mo le fuafuaina o fale 8x10. E mafai ona avea ma se fogafale tasi, lua fogafale fale, poʻo se fale ma se falealuga. E mafai ona faʻaavanoaina se vaega mo le tuʻuina o se faletaavale, o se potu i lalo, o lona faʻatulagaina e mautinoa lava le faʻaopopoina o tupe faʻaalu, ae o le a maua ai le faʻamafanafanaga pe a faʻaaogaina le fale. Fale ma tatala terraces poʻo pupula verandas, poletito eria ma isi manaia faʻalautelega filifiliga foliga ofoofogia ofoofogia.

Fale fogafalelua

Ae e leʻi amataina le fausiaina, e taua le suʻesuʻeina o a mea lelei ma mea leaga e maua i fale fogafalelua.

Lelei:

  1. Latou te faʻatagaina, e aunoa ma le faʻaititia o le aofaʻi o nofoaga malolo, e sefe tele le avanoa o le 'upega tafaʻilagi, lea e aoga mo le faʻavasegaina o isi vaega talafeagai - mo faʻafiafiaga, ufiufi taʻavale, malae taʻalo, togalaʻau.
  2. O le tele o le taualuga o se tasi-fogafale fale o le tutusa eria o le a sili atu lapoʻa. O lona iʻuga, e tele atu mea e manaʻomia mo lona faʻapipiʻiina, ma o lenei mea o le a oʻo atu ai i se faʻaopoopoga taua o le tau.
  3. I fafo atu, o fale fogafalelua foliga sili atu ona ofoofogia. Lenei le tasi o le autu faʻavae mo lo latou maualuga lauiloa.

Le lelei o fale fogafalelua:

  1. O le faʻavae e faʻailoaina i mamafa avega, o lea e tatau ai ona e faʻaaogaina taugata sima togi.
  2. Ina ia faʻatautaia galuega feagai, e manaʻomia le faʻatuina o le fatāmanu, o le lisi e faʻapea foʻi ona faʻaopoopoina i le tau o le poloketi.
  3. E manaʻomia le tuʻuina o fola i le va o fola ma fausia se sitepu.
  4. E sili atu ona faigata ona faʻapipiʻi mea faigaluega ma faʻamafanafana lelei le fale i le taumalulu.

Afai o le mea taua mo oe o le sefeina avanoa - filifili se lua-fogafale fale. A e manaʻo e faʻaititia le paketi o fale - e tasi le fogafale o lau filifiliga lea.

Fale nofo

O fale fogafalelua o loʻo i ai a latou lava lelei ma le lelei. Sei o tatou mafaufau ia latou auiliiliga.

Tulaga lelei:

  1. E leai ni faʻasitepu i totonu o fale e tasi le fale, e faʻafaigofie ma saogalemu peʻa feoaʻi. E taua tele lenei mo aiga e iai fanau ma tagata matutua.
  2. Foliga foliga vaaia - o le fausaga foliga matua mausali.
  3. O le galuega e laititi ifo le tau ma le totogi o tagata faigaluega nai lo le fausiaina o se fale fogafalelua i le eria lava e tasi.
  4. Leai se faigata, taugata faʻavae e manaʻomia ona o le avega i luga o le lagolago faʻavae ua faʻaitiitia.
  5. E mafaia le fausiaina i luga o soʻo se ituaiga eleele, e le tuʻuina ese vai ma e oʻo lava i nofoaga le mautu.
  6. O sea fale e matua taugata tele le faʻagaioiga. E mafua ona o le faʻamafanafanaina e tutusa tufatufaina i vaega uma o le fale, ma toalaiti faʻamalama faʻaititia le le maalofia leiloa leiloa.
  7. E leai ni faʻavasega taimi mo le faʻafouga o fale.
  8. Fausiaina le a le manaʻomia scaffold, lea e faʻaalu ai se tele faʻasoa o le tau o le fausiaina o isi fola.

Faʻatasi ai ma mea le lelei o le tasi le fogafale fale 8x10 o mea ia:

  • laʻititi aofaʻi vaega pe a faʻatusatusa i se fale fogafalelua;
  • e manaʻomia le filifilia o se eria ma le sili atu tutusa toʻomaga mo le fausiaina;
  • le manaʻoga e tuʻuina se tele vaega o mea vevela-faʻamama mea i lalo o le fola;
  • faʻaopoopoina nisi potu pe a manaʻomia o le a faigata. I lenei tulaga, oe mafai ona fausia se nofo avanoa e ala i le toefausia o le potualuga pe faʻamaeʻaina le lotoa. Ae faʻatasi ai ma na togafiti, o le uluaʻi tusiata fale na masani ona solia ma foliga mai o le fale deteriorates.

Fale ma le potualuga

Lotoa o fale e sili ona lauiloa. E le o se mea e ofo ai lenei. Nai lo o se avanoa i le pito i luga o le potu, o se nofoaga lelei e nofo ai e aliali mai, o le faʻatulagaga o mea e manaʻomia ai se tau maualalo. E mafai ona faʻaaogaina o se potumoe, vasega pepe, potu taʻalo, potu piliati, faletusi. O isi taimi o lenei avanoa avanoa potu malolo faʻapitoa - o se potu teuteuina i le sailia o ipu ma meatau. E tele filifiliga ma o le filifiliga faʻamoemoeina naʻo mea e fiafia iai latou e ana.

Polokalama ma se potu i le pito i lalo o le a manaʻomia le faʻapipiʻiina o le vevela ma leo faʻamama mea, o le faʻapipiʻi o le masani tulaga faʻamalama, ma le faʻamaeʻaina o le ea ma faʻavevela masini.

Fale ma se faʻaopoopoga

Fale 8x10 mafai ona faʻaauupegaina i se faʻaopoopoga i le tulaga o se polotito, faʻasitepu, veranda poʻo le faletaavale. O lenei mea o le a faʻatagaina, e aunoa ma le faʻaititia o le avanoa e nonofo ai, e faʻateleina le faʻaogaina o le fale ma ofi faʻatasi i totonu o laufanua laufanua. Faʻalautelega o se buffer sone, ma e tatau ona e mafaufau e uiga i la latou mafuaʻaga i le mamanu laʻasaga. O le filifiliga pito sili ona faigofie o se faʻapaologa ma se pupuni, e te lafi ai mai le timu ma le susulu o ave o le la.

O le isi ituaiga faʻapipiʻi o terraces ma verandas. Nei o filifiliga tutusa ma e masani ona le mautonu. Ae ui o lea, o le tele o taimi, o le faʻasitepu e taʻua o se avanoa matala e latalata i le fale ma se lattice poʻo se pa puipui ma se paʻu le tumau pe tu foi. O le veranda o le faʻaauauina o le fale. O lenei fausaga e ofi i le fale mai le tasi pe tele itu i le taimi e tasi - ua fausia i le tulimanu, o le L-foliga faʻataʻitaʻi faataamilo i le fale.

O le vaega o le poletito o se vaega e faʻamaʻaina i maʻa pe faʻamaʻaina foʻi i ni fola laupapa. O lona pa e masani ona faia i laupapa laʻau poʻo elemene pepelo. O le faitotoʻa i le tulaga mai le togalaau e masani ona teuteuina i se faitotoʻa, "lagolagoina" e thujas poʻo larch laau.

Nai lo le folaina o potu, e mafai ona e faʻaaogaina le laupapa i lenei itu, e matua manaia lava le savali e leai ni seevae i se aso mafanafana. O lenei eria e faʻatumuina e togalaʻau meaafale, o se papakiu eria ma se mafai aveʻeseina poʻo tumau.

O le isi faʻalautelega taua e mafai ona avea ma faletaavale poʻo paʻu tapuni. Nei manaʻomia elemeni mo se atunuʻu fale, o le auala e tatau ona manumalo ai i le taʻavale.

Faʻafefea ona faʻatulaga saʻo ia sitepu

A filifilia se vaega mo le faʻapipiʻiina o se sitepu, e tatau ona e faʻalagolago i le faʻavae o le fale. E sili le fautuaina e tuʻu ile lautele lautele. O iina o le a avea ai ma autu tutotonu elemeni - o le faʻailoga iloga o le fale. Lenei, e faigofie atu ona faʻaavanoaina mo le faʻatulagaina o se lautele tatala i le fogafale lona lua, lea e mautinoa ai le sologa lelei fealofani mai le tasi tulaga i le isi.

E mafai ona faʻapipiʻi le apefai i autafa o le puipui. I lenei tulaga, e sili atu le ave i le tulimanu. I le leai o ni matala tetele, oe mafai tele faʻaititia le tele o le fausaga pe faʻatapulaʻaina oe lava i tamoʻe-i laʻasaga.

O le a le filifiliga o le filifiliga o totonu totonu

Aumai soʻo se sitaili e talafeagai mo le teuteuina o se atunuʻu fale - e faʻamoemoeina uma lava i le ana le mea e manaʻomia. O tagata fiafia i mea taugata ma faʻalauiloaina o le a filifilia le faʻatonuga masani, tagata auai i le minimalism - modern style, connoisseurs of natural material - eco style, ituaiga faʻanaunautaʻiga o le a faʻatosina tagata fiafia i tu ma aga a atunuʻu eseʻese.

O le autu aiaiga o le totonu e tatau ona lagolagoina le aitia o teuteuina le faafoliga ma laufanua mamanu o le 'upega tafaʻilagi.

Fale teuteu foliga metotia

O teuteuga ile fale e mafai ona fai ma mitamitaga mo oe. E tele auala e faʻauma ai taugofie ma tofoina.

  1. Fausaga laupapa. O le sili teuteuga mo se fale laupapa o ni vaneina elemeni: peleti, faʻamalama, slatted blinds. Faatasi ai ma vali vali laupapa ma accent tint slats, oe mafai ona fausia se afa-laupapa laupapa. O le isi filifiliga mo feagai mea o le ie ufiufi.
  2. Alava sima. Fou ma sili ona taugata mea. O le taugata tele o se iʻuga o le galueaina o gaioiga. O le elemene elemene lafo i mamanu. O le aoga sili o mea o lona maualuga malosi. Ae peitaʻi, e i ai foʻi mea le lelei - o le susū maualuga o le susū, maualuga le mamafa, o le mea lea e masani ai ona paʻu'ū vaega.
  3. Itu. Vinyl poʻo mea uʻamea. E faʻatagaina oe e vave ma aunoa ma se poto faʻapitoa tuʻuina le fale ma le anagata, aoga ma faigofie e mama luga.
  4. Clinker E faia i tioata-magnesium laupepa ma e pei o se piliki. E sologa lelei ma stucco ma pepelo oloa.
  5. Lalo laupapa lalo - polymer ufiufi ma eseese ituaiga. E mafai ona faʻataʻitaʻi i laʻau poʻo maʻa masani.
  6. Sima. E foliga manaia lava. Manaʻomia masani faʻafouga.
  7. Stucco suia. Naʻo se ituaiga sima e talafeagai mo le teuteuina o le faʻafoliga.

O a mea sese e tatau ona aloese mai ai pe a fuafuaina

A o tusia se poloketi, oe manaʻomia le amanaia tele nuances:

  1. Aua neʻi galo e fuafua mea e faʻateleina ai le mafanafana o le fale i le tele o tulaga - potu fai ofu, se sauna, se tapu i totonu o le faletaavale.
  2. Fausiaina o se fale e tusa ai ma se tulaga masani poloketi o le a tau sili atu le tau.
  3. Aua le faʻamoemoe o le toefaʻaleleia o se fale tuai e sili atu le tau nai lo le fausiaina o se fou. O le tulaga o le faafeagai tonu lava.
  4. A o e filifili i le aofaʻi o storeys i lou fale, mafaufau i le aofaʻi o tagata o le aiga ma o latou lava uiga.
  5. Aua neʻi galo e faʻapipiʻi se auala lona lua mai le faletaavale i le fale. A leai, e tatau ona e alu i fafo o le taʻavale ma toe alu i fafo.
  6. Ia mautinoa ia aofia ai se tamaʻi potu faʻavevela i lau fuafuaga o le fale. I le avea ai o se faʻaopoopoga, o lenei elemeni e le foliga sili ona matagofie aulelei.

Faʻataʻitaʻiga o le tasi-ma le lua-fogafale fale 8x10 ma se lelei faʻatulagaga mafai ona maua i la matou ata ata.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: SISDAC Worldwide. SAMOA MO LE ATUA 9. O Le Tafa 3 Ua Faamauina Ai Le Alofa O Le Atua I Lana Fanau (Mae 2024).