O pupuni efuefu i totonu o totonu +50 ata

Pin
Send
Share
Send

O le aotelega o manatu o se potu i se tele lautele faʻalagolago i le tuʻufaʻatasia lelei o lanu o ona autu elemeni: puipui, faʻalo, foloa, ie, pepa puipui, meaafale. O le laʻasaga muamua o le filifilia lea o se lanu lanu, faʻatoa oʻo i le filifiliga o lanu o loʻo totoe. I le mulimuli ai i lenei tulafono, e mafai ai ona faigofie ona e fausia le manaʻoga siosiomaga i totonu o le potu, pei o le toʻafilemu ma le toʻafilemu, poʻo le fiafia ma le malosi. Faʻafetai i pupuni, o fale mautotogi faʻamamafaina le lavelave, faʻaaloalo, ma le matagofie o le potu i totonu. O lo latou aoga sili o lo latou agavaʻa. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, oe mafai ona fausia se le tutoʻatasi backdrop e maua ai le muta potu teuteuina avanoa. I se faʻaopopoga, e tele ituaiga o pupuni - faasee, Roma, filo, tulle, Farani ma isi.

O pupuni efuefu mo le potu malolo

I le tulaga o se potu malolo, pupuni i efuefu o le a ogatasi atoatoa ma pogisa poʻo le malamalama puipui o se tutusa lanu. Latou te avea o se sili sili ona lelei backdrop mo susulu mea, mea faitino, ma le tele o mea faʻaaoga. Ae ui i lea, e taua le iloa o nisi o nuances e manaʻomia le mafaufauina pe a filifilia se mea teuteu teuteu mea. O le tulafono autu o le efuefu pupuni e tatau ona lua o tone leo mama nai lo le autu lanu o meaafale ma puipui. Faatasi ai ma le lanu siliva, e mafai ona e mauaina se pupula vaaia ma susulu i luga o soʻo se mea lata mai luga.

    

Pe a filifilia pupuni efuefu mo le fale tele, e tatau ona e vaʻai totoa i ie lalelei: veloveta, satin, satin, ma isi mea e mafai ona teuteuina gofie i ie puipui. O se pupuni i luga o mata mata o se sili sili filifiliga mo le fausiaina aulelei matagofie gaugau. O fua o le pupuni e fuafuaina faʻamoemoeina i mama faʻaaogaina o faʻamau. Vvett oloa e sili ona ogatasi ma meaafale meafale, talafeagai tatau fiafia tele lauiloa. Afai e le mafai ona e iloa faʻafefea ona ausia le atoatoa tuʻufaʻatasiga, e aoga le teuteuina o le potu i nai mea iti. Pe o se laulau ie, kapeta, paolo, napkin masani - o lenei mea o le a fesoasoani ia te oe e maua ai le lotogatasi potu.

O le kalafi leo e matua le talafeagai mo le potu malolo totonu ona o lona soʻona faʻatumuina.

Mo potumoe

O pupuni efuefu i totonu o le potumoe, faia i malulu malamalama paolo (penina, lefulefu ma isi), fesoasoani i le malologa faʻaletino. O sea potumoe mafai ona aumaia faʻanoanoa ia te oe, o le mea lea, oe o le a manaʻomia e suia teisi le siʻosiʻomaga i le potu e ala i le faʻaopopoina o aluga malu aluga iina, filifili moega i lanumoana paolo. E mafai foʻi ona e suʻeina ni fugalaʻau ola, tuʻu i totonu o se tuʻamea.

    

E ala i pupuni uli, e mafai ai ona maua atoa le pogisa i totonu o le potu, lea o le a sili ona talafeagai mo na tagata e mafai ona feala mai lava mai le tasi ave o le la. Afai o le la e le o se faʻalavelave, e mafai ona e filifilia se efuefu efuefu o le a foliga matagofie i le toeititi lava o soʻo se potumoe. O i latou e le o lagolagoina le monotony i le mamanu e mafai ona faʻamamaina saogalemu le palette ma ni pea faʻaopoopo lanu.

    

O pupuni ma teuteuga ma sasa e tatau ona filifilia i se auala latou te le tu ese ai mai le aotelega ata, tosina faʻateleina mafaufau.

Mo umukuka

Tele o umukuka monochromatic e tuʻufaʻatasia pupuni eseʻese o le tutusa leo e mafai ona taʻua o le le aoga ma masani ai. Afai e i ai sau manaʻoga e fai lou potu foliga foliga sili ona matagofie pe oʻo foi matagofie, oe manaʻomia le saʻo tuʻufaʻatasiga. O le umukuka susulu e teuteuina i papaʻe, efuefu, lanumoana, lanumoana pe lanumeamata. E talafeagai le faʻaaogaina o le pāuli ma le lanumoana, tuʻufaʻatasia ma efuefu - o mea uma iinei e faʻamoemoe i le lautele gamut ma le faiga. Afai e te manaʻo e faʻataʻape sina la o le la, faʻaaoga tulle poʻo muslin. Afai o faʻamalama e feagai ma le itu i matu poʻo le itu i matu sisifo, o paʻepaʻe tutusa ma paʻepaʻe, e tuʻuina mai i le lanu mumu, samasama poʻo le piniki, o le a oʻo mai e fesoasoani e fausia ai se mafanafana, mafanafana siosiomaga.

    

Paolo o efuefu

O le paleti o le lanu o loʻo fesiligia e matua lautele lava e mafai ai ona faʻaoga lelei i soʻo se mea. O le pupuni moli e sili ona lautele, e mafai ona faʻaaogaina i potu e eseese moli, e tuʻufaʻatasia ma siliva ma chrome meaafale, e faʻatusatusa faʻalelei i oloa uliuli, ia e matua le talafeagai mo tamaʻi potu.

O pupuni pogisa-leo o le tali sili lea mo potu susulu, lea e faʻaopoopoina e tuʻufaʻatasia ma puipui lanu lanu ma meaafale, pei o lanu ofe. Sili i totonu o, totonu o oloa e faʻaaogaina i le ashy, efuefu-Vaioleti, slate, siliva, penina paolo. O le a latou ofi atoatoa i totonu moni lava o soʻo se sitaili: mai vasega masani ma baroque i ona po nei ma maualuga-tech. O oloa e faia mai ie masani ma se ata teu fugalaʻau o le a ofi i totonu o le Provencal design.

    

O pupuni efuefu efuefu e mafai ona filifilia pe a fai o le potu malolo e iai moli malamalama ma se lava tulaga o faʻamalamalamaga.

Tuʻufaʻatasia ma lanu i totonu

O le atoa vaega o vali mafai ona faigofie tuʻufaʻatasia, faʻavae i luga o le numera o lautele tulafono:

  • soʻo se filifiliga uʻamea malulu ua faʻavaivaia ma se aga masani mafanafana talaʻaga.
  • ia maua le lanu efuefu se lagona mafanafana, i se isi itu, faʻaopopo leo malulu;
  • i auala o papaʻe, uliuli, enaena lanu, oe mafai ona ausia se sili lelei tuʻufaʻatasiga;
  • le smoky version tatau ona tuʻufaʻatasia ma moli, raspberry ma mumu. E sologa lelei ma lanu, neon ie.

    

  • e fautuaina e faʻatumu le lanu efuefu ma auro ma kulimi;
  • acid piniki, tipolo, moli eseese o le a fetaui lelei ma le penina paolo;
  • efuefu-penina tone e tuʻufaʻatasia ma soʻo se lanumeamata leo: mai le salati ma le samasama pupula i le sili ona pogisa khaki;
  • lefulefu oloa e tatau ona faʻatumuina i papaʻe, beige, kulimi, auro tone;
  • moli luga o loʻo tuʻufaʻatasia ma le lanumoana, lanumeamata lanumeamata, turquoise, raspberry, mumu.
  • o le pupuni o loʻo fesiligia e tatau ona filifilia ni nai leo pupula nai lo le autu lanu o meaafale poʻo puipui o le potu;
  • siliva tone e mafai ona faʻamamafaina ma eseese iila ilaila;
  • ina ia le aofia ai le faʻasolosolo o pupula pupuni faʻasaga i tua o pupuni, e aoga le faʻaititia o latou numera;
  • mo potu faʻa-tekonolosi sili, o loʻo faʻaaoga ai pupuni vaʻai e faʻaaoga i luga o le fale.

    

O le tuʻufaʻatasiga sili ona lelei e maua i lanu paʻepaʻe pe le paʻepaʻe.

Faaiuga

Faʻafetai i ie efuefu, oe mafai ona maua le manaʻoga aʻafiaga o le le faʻasolosolo, o nisi taimi e le lava i le faʻamaeʻaina. Latou te vaʻai faʻaaloalo, faʻalelei ma i nisi tulaga matagofie. I se faʻaopopoga, o ia pupuni mafai mafai ona nonofo faʻatasi i le potu lava e tasi ma leo e sili atu ona susulu ma e oʻo foʻi ia i latou i le vaʻaiga, lea e maua ai le lautele lautele mo faʻataʻitaʻiga ma faʻatusatusaga.

    

Aua neʻi galo e uiga i faʻaopoopoga faʻaopoopoga: manoa filo, openwork frills, faʻamau ma matau. O le tulafono autu pe a teuteuina se potu, e tatau ona teuina i lou mafaufau, o le faʻaeteete ma le faʻaeteete o faʻaaliga faʻaaliga, talu ai e masani ona mafua ai le le lava o le tumau i foliga vaaia o se potu faʻaaoga. O pupuni efuefu o se mea lea e le mafai ai ona sefeina tupe, talu ai o foliga vaaia e matua manino lava le faʻaalia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Izložba o Mihajlu Pupinu u Istorijskom muzeju Srbije do jeseni 2016. godine (Mae 2024).