Laulau faataamilo mo le umukuka: ata, ituaiga, meafaitino, lanu, nofoaga filifiliga, mamanu

Pin
Send
Share
Send

Le lelei ma le leaga o laulau lapoʻa

O nei oloa i ai mea nei lelei ma le lelei.

leleiMinus

E i ai o latou foliga pupula foliga, ona o lea avanoa e le foliga soona.

E le mafai ona tuʻu latalata i le puipui.

Faaseʻe le ata atoa, faʻateleina le mafanafana o le ea.

E tau le faʻanoanoa.

Luga lapoʻo tumutumu tuʻufaʻatasia atoatoa ma se tulimanu sofa poʻo le umukuka. Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei meaafale meafale, i le tuʻufaʻatasia ma se laulau i foliga o se liʻo, e foliga mai e faʻaaoga tatau le tulimanu o le umukuka.

Laulau laulau mamanu

E tele ituaiga o lapotopoto faataʻitaʻi, e vaevaeina e tusa ma a latou foliga foliga:

  • Faaseʻe. O se faataamilosaga fausaga ma se elemene nana, lea a tuleia le laulau, alu i fafo.
  • Gaugauina Faʻafetai i le tuʻufaʻatasi o itu i lalo o vae, e mafai ai ona sisiina naʻo le tasi le itu ona oomi ai lea o le gaugau faʻataʻitaʻi latalata i le puipui.
  • Faʻavae. E le suia lona foliga ma i ai se tulaga masani lapoa e fuafua ai le numera o nofoa.

I le ata o loʻo i ai se lapoʻa masani laulau i totonu o le umukuka faia i se Scandinavian sitaili.

Laulau lapisi mea

O ituaiga mea o loʻo sosoʻo e masani ona faʻaaogaina:

  • Tioata
  • Laupapa
  • Maa.
  • Fausia i le palasitika.
  • Chipboard / MDF.

I le ata o loʻo i ai se umukuka i paʻepaʻe ma se lapoʻa laulau ma se worktop faia i tioata tioata.

Laulau faataamilo lanu

O le lanu lanu o le oloa e filifilia e amanaʻia le lautele sitaili ma le tele o le potu.

Lanu paʻepaʻe

E vaʻaia faʻalelei ma e i ai se aoga aafiaga i spatial vaʻaiga, faʻatumuina i le lautele, freshness ma malamalama.

I le ata o loʻo i ai se laulau paʻepaʻe lapotopoto i totonu o se tamaʻi umukuka faʻaonapo nei.

Lanu enaena

O se sili matagofie ma mafanafana lanu e mafai ona suia lona paolo faʻalagolago i le tulimanu o le tupu aʻe o le malamalama. Brown, faʻafetai i lona agavaʻa, e sili ona lelei mo ona po nei ma ona ituaiga tisaini.

O le uliuli

Eseesega i mea taugata, taugata ma faigata, lea e aumaia ai le agaga o le au taʻutaʻua i le ea.

Lanu efuefu

O se fofo sili atu ona lelei fofo ma faʻaopopoga mo potu ma pastel, pogisa poʻo susulu foʻi lanu. O le lanu efuefu e iloga i se foliga sili ona tamalii ma aumaia le fou ma le masani ai i le ea.

Wenge

O se sitaili faʻalelei ma matagofie o le tautaliga, e tu mai i fafo aemaise lava le faʻataʻitaʻiga i le lautele i totonu o talaaga ma tosina mai ai manatu.

Lanu mumu

Faʻatasi ai ma le fesoasoani a se tamaʻi tamaʻi leo, e mafai ona e toe faʻaolaola totonu totonu, faʻaee i ai le pupula, felanulanuaʻi, ma faʻaali foʻi le taʻitoʻatasi ma le vaʻaiga a le lalolagi.

I le ata o loʻo i ai se laulau lapisi palasitika i mumu i totonu o le umukuka-potu malolo.

Lanu meamata

Faʻamoemoeina i le paolo, e faʻatagaina oe e fausia se malu, maaleale totonu ma aumai fou i le potu, pe faʻapea foi i le isi itu, faia se susua ma mata-puʻeina mamanu.

Faʻafefea ona faʻatulaga se laulau lapoʻa i le umukuka?

Mo se umukuka laitiiti, o se faʻataʻamilomilo faʻataʻitaʻiga faʻatasi ma le tasi vae, tu i tafatafa o le faʻamalama, o se gaugau laulau tu faʻasaga i le puipui, poʻo se uluaʻi ma puʻupuʻu tulimanu mamanu, atoatoa mo se tamaʻi aiga ma maua ai e le gata i le tele avanoa sefe, ae faʻapea foi sili ona lelei le faʻaaoga i aso uma, e talafeagai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamai umukuka ma se laulau samasama lapotopoto i luga o le tasi vae, o loʻo tu latalata i le faʻamalama.

O le faʻatulagaina lelei o le laulau lapoʻa o le a faʻafaigofie ai ona gaioi fua i totonu o se avanoa laitiiti ma le faʻalavelave i le alu i le umukuka seti, mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi o kuka poʻo le taimi e tuʻuina ai meaai.

I le ata o loʻo i ai se laulau paʻepaʻe lapopoʻa sikuea i tafatafa o le faʻamalama i totonu o le Provence-style kitchen.

Lisi manatu i le umukuka-potu malolo

Afai o le umukuka-potu malolo ei ai se faʻatafafata ma teisi faʻalautelega foliga, ona sili atu lea ona tuʻu lenei fausaga i se faʻamalama poʻo le poletito, i totonu o se potu vateatea ma sikuea geometry, o se lapoʻa laulau o le a foliga sili ona maofa i le ogatotonu. E le gata i lea, o le tele o taimi i totonu o le fale, e faʻaaoga ai se faʻataʻitaʻiga ma ni fata poʻo ni drawers e tuʻu faʻatasi ai ma nofoa maualuluga.

Filifiliga filifiliga ma siata foliga

Manaia faataitaiga tisaini.

Lisi pito i luga ma tile

O se tali teuteu sili ona lelei, faʻafetai lea e maua ai e le tabletop se taugata ma matagofie foliga ma fausia ai se tulaga ese mamanu.

Laulau faatafafa faatafafa

O se sili atu le mafanafana ma aoga semicircular mamanu ma se saʻo vaega tu latalata i le puipui ma aveina a itiiti ifo avanoa.

I le ata o loʻo i ai se laulau puipui afifi lapoʻa e faia i laupapa i le umukuka i moli lanu.

Laulau 'ai e tasi vae

O se laʻititi faʻamamaina ma muamua laulau lapotopoto i luga o le tasi vae, ei ai lona sili lautele lautele avanoa, ona o lea e mafai ona e nofo i ona tua ma sili atu le mafanafana.

I le ata o loʻo i ai se tamai umukuka ma se laulau lapotopoto i luga o le tasi vae ma se tioata luga.

Oval

O loʻo faʻaalia ai le lava o avanoa, e lava lea, e le gata mo le tautuaina, ae faʻapea foʻi ma teuteuga eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, fugalaʻau, moligaʻo ma isi mea teuteu. I se faʻaopopoga, o le oval countertop o le a avatua i le umukuka se faʻapitoa taugata ma matagofie.

I le ata, o se laulau paepae paepae i se eseesega tuʻufaʻatasia ma nofoa samasama i totonu o se umukuka faʻaonapo nei.

Fausia

O se anagata, faʻatuatuaina, aulelei matagofie ma matagofie fausiaina oloa e mafai lelei faʻamamafaina le ea ma tagata taʻitasi tofoina tofo.

Ata o lapisi 'aiga' ai i sitaili eseese

Le faʻataʻitaʻiga ma le lapoʻo laulau luga, ona o le tisaini ma eseese mea o loʻo i ai ni uiga faʻapitoa, e mafai ona ofi i totonu o soʻo se ituaiga fofo, pei o loft, Provence, masani, aso nei, minimalism, hi-tech poʻo aso nei tulaga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se umukuka laʻititi, o se laulau lapoʻa pito i luga e faia i tioata tioata e talafeagai. I totonu o totonu o fale, o fausaga e faia i laupapa mautu masani i le mutimuti o le beige, papaʻe poʻo le lanu enaena, e teuteuina i teuteuina ma teuteuina e nofoa taugata poʻo nofoa, o le a foliga talafeagai.

I le ata o loʻo iai se umukuka masani ma se laulau laupapa lapopoʻa i se paolo susu.

O le Provence style umukuka avanoa e mafai ona teuteuina i laʻau laʻau i lanu faʻanatura ma le patina poʻo se aʻafiaga o le faʻafoligaina o le matua. O se lapisi laupapa faʻatulagaina faia i le togafitia laupapa, laupapa, chipboard, laminated chipboard ma faʻaauupegaina i se uʻamea faʻavae o se sili lelei filifiliga mo loft taʻiala. O palasitika faʻataʻitaʻiga ma se pupula luga e fetaui lelei mo potu maualuga-tekonolosi.

Faletusi o ata

Laulau lapoʻa, faʻafetai i lo latou aulelei foliga ma mama tisaini, faʻamaluluina ma faʻaopopo laʻasaga i le atoa siosiomaga, fausia ai se mafanafana siosiomaga ma fausia ai se mafanafana siosiomaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: The BEST Full Body HOME WORKOUT (Mae 2024).