Motugaafa ma aitia mo le teuteuina o se Scandinavian poletito

Pin
Send
Share
Send

Vaega o le faiga faʻapitoa

Nisi uiga masani:

  • O le sitaili faʻapea o se taofiofia lanu polokalame, lea paʻepaʻe ma efuefu paolo manumalo.
  • O le ata foliga faigofie lava. Faigofie foliga, faʻataʻitaʻiga ma laʻititi mamanu o loʻo iai iinei.
  • O totonu e faʻaaoga mea masani.
  • E i ai le tele o le malamalama masani ma le vanimonimo faʻasologa moli.
  • Latou filifilia ni mea aoga ma aoga meaafale e leai ni teuteuga le manaʻomia.
  • O laʻau lanumeamata ma isi fugalaʻau fugalaʻau e talia lelei e fai ma mea faigaluega.

Faʻamaeʻaina

I le sitaili Scandinavian, laupapa laupapa ma fola i le malamalama ma mafanafana lanu o le a foliga fealofani. Mo se loggia matala poʻo se poletito ma se pa vaʻaala, e mafai ona e faʻaaogaina le itiiti ifo o le faʻaumaina o mea. E talafeagai le faʻafouina o le lanu o puipui i paʻe papaʻe, ma valivali uʻamea elemeni i le uliuli poʻo le siliva paolo.

Mo puipui puipui, latou te manaʻomia foi le patipati, brickwork, tile, sima poʻo maʻa teuteuina. O ia mea e faʻaaoga faʻatasi ma tuʻufaʻatasi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se polotito e fai si Scandinavian ma puipui e teuteuina i laupapa laupapa.

O le foloa i luga o le poletito e ufiufi i le maualuga-lelei linoleum ma faʻataʻitaʻiga o poloka laupapa pe faʻapipiʻi. O se tali lelei tele o le faʻaaogaina o le foloa fola laupapa.

Mo le faʻalo i luga o le Scandinavian-style loggia, o le paʻepaʻe masani, valiina poʻo le laupapa laʻau e talafeagai.

I le fuafuaina o le polotito i totonu o le fale, latou foi tausisi i natura ma faigofie. Mo puipui, e filifilia le paʻe paʻepaʻe pe o le pito i luga e faʻaali atu i fafie. O le faʻalo e faʻatumuina e laupapa laʻau masani e ufiufi i le malamalama manino.

I le ata, o le foloa i luga o le loggia o loʻo i le sitaili Scandinavian, o loʻo faʻamauina i maa-lanu-maa.

Meafale

O meaafale laupapa poʻo fale ie e fesoasoani e faʻatupu ai le siosiomaga Scandinavian i totonu o le poletito. E le manaʻomia e le ata a Norisa le faʻapipiʻiina o meaafale taugata. Paketi elemeni i le tulaga o gaugau nofoa, tioata laulau, fata ma tautau fata o le a ofi atoatoa i le ea. White meaafale o le a sili ona faʻamalosia le sitaili.

O lenei mamanu faʻafeiloaʻia le tele o ato, fatafata ma koneteina e faigofie ona feʻaveaʻi mai lea nofoaga i lea nofoaga ma e mafai foi ona faʻaaogaina o se nofoa faʻaopoopo.

O le avanoa potu e faʻatumuina i nisi taimi ma le hammock mo se nofo lelei ma le manaia. O lenei oloa e faʻaalia i se faigofie faigofie ona faʻapipiʻi ma, pe a talafeagai ai, e mafai ona aveʻese, faʻatagaina le eria e faʻaaoga mo seisi faʻamoemoe.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai le faʻailoaina o le loggia i le sitaili a Scandinavian i totonu o le potu.

I le ata o loʻo iai le poletito i le sitaili a Scandinavian, teuteuina i nofoa faʻaavanoa.

Moli

Maualuga-lelei moli o le a faʻatagaina oe e faʻaalu matagofie afiafi i luga o le poletito. O le moli malamalama o le a avea ma tamaʻi laulau lamepa po o le foloa moli. O le tali talafeagai mo se Scandinavian-style loggia o le a mumu moli taualuga.

E talafeagai le teuteuina o le pa i luga o le poletito ma se pale masani ma faʻamalieina le moli moli ma moligaʻo poʻo tautau moli.

O le ata faʻaalia moli teuteuina o se tamai poletito matala i le Scandinavian faiga.

Teuteuga ma laʻau

O le loggia e teuteuina i ituaiga eseese o aluga malulu, pulou ma palanikeke, faʻatagaina oe e faʻamafanafana i afiafi malulu. Ina ia tausia le itu i matu o sitaili, o meaafale ua teuteuina i se tamaʻi kapeta, faʻanatura poʻo se paʻu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se Scandinavian-style loggia, teuteuina i palanikete malamalama ma kapeta ma le geometric pattern.

Laʻau o le a fesoasoani e aumai lelei malosi ma faʻamafanafana i le ata. Fugalaʻau i totonu o ulo ma faigofie geometric poʻo fugalaʻau mamanu o le a ofi faʻatasi i totonu o le loggia. I luga o le poletito, e mafai ona e faʻatulaga pe tautau ia lava laupapa laupapa o eseesega tele i luga o le puipui ma totoina coniferous greens ia latou. O loʻo teuteuina foi le potu i cacti eseese, o fugalaʻau ma mea e masani ai ona teuina.

O loʻo faʻaali mai i le ata ni fualaʻau faʻapipiʻi totonu o le polotito i le faiga a le Scandinavian.

Faʻataʻitaʻiga o tamaʻi poletito

O se tamai poletito i le Scandinavian sitaili ofaina se laʻititi aofaʻi o meaafale elemeni ma maualuga avanoa. O le a lava e faʻapipiʻi se laulau puʻupuʻu, nofoa faʻanofonofoiaʻi poʻo nofoa iinei.

I le ata o loʻo i ai se laʻititi loggia i le sitaili faʻa Norwegian, faʻatulagaina ma se puʻe sofa.

Saʻo faapipiiina o moli moli o le a fesoasoani e vaʻaia lautele lautele le poletito avanoa. E manaʻomia le fausiaina o se tufatufaina o le avega māmā i se auala e mafai ai ona faʻapogisa pe, i se isi itu, faʻailoa vaega taʻitasi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le faʻatulagaina o se tamaʻi poletito tatala i le sitaili Scandinavian.

Manatu fuafuaina

O le sitaili a Norwegian e maua ai le agavaʻa e faʻaoga ai le tele o ituaiga malamalama e pei o penina, kulimi, susu, ie poʻo le kiona. Ona o le tuʻufaʻatasia lelei o lanu, e mafai ona e mauaina le ata ile mafanafana poʻo le malulu o lanu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se polotito Scandinavian-style ma susulu faʻaaliga i foliga o aluga teuteu.

Ina ia mafai ona faʻateleina le siosiomaga, faʻaaoga leo i le natura lanumoana, lanumeamata, terracotta poʻo samasama e faʻaaogaina. O aluga, tamaʻi vaʻa, atavali poʻo ni tamaʻi meafale i se lanu foliga tutusa o le a foliga lelei mai lava i le papaʻe papaʻe.

Faletusi o ata

Laʻasaga faʻapitoa i le Scandinavian style e faʻatagaina ai oe ona faʻaalia tala o le atunuʻu, o tu ma aga ma mea e fiafia iai. I le amanaʻia ai o le autu autu taʻiala, o le loggia liliu i se avanoa, leai se avanoa ma le mafanafana nofoaga mo aso uma malologa ma malologa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Cách vẽ hình cute đơn giản - Plant pot decoration ideas - DIY Painted Plant Pots Tutorial (Mae 2024).