Potu potu i le potu maualuga: aitia tisaini, filifiliga o tini, meaafale, moli

Pin
Send
Share
Send

Totonu mamanu foliga

E tele ni nuances mamanu:

  • O lenei sitaili vaifofo e iloga mai e leai se totogi, matala fuafuaga ma laʻititi faʻaaogaina o vaeluaina.
  • O le potu afeafe e masani lava ona maualuga taualuga ae le teuteuina fesoʻotaʻiga, pei o paipa, ea ma utaina ave-aveina.
  • O le ofu e aofia ai mea faigata ma sili atu ona mata, i le tulaga o sima, piliki poʻo le le faʻaoga faʻapipiʻi vali, faʻamamafaina le mama foliga mai o le tumutumu avanoa.
  • O meaafale maualalo e maualuga lona aoga ma e faia i le tele o lanu e le faʻaituʻau. I lenei faiga, faʻaonapo nei, tisainiina meaafale tuʻufaʻatasia ma elemeni anamua e faigofie ona faʻaaogaina.
  • Lenei itu, e ui lava i le foliga sauā foliga, aofia ai le faʻaaogaina o le le pogisa tele, malamalama-mitiia pupuni ma le fausiaina o susulu faʻaaliga o mumu, samasama, moli ma isi lanu tumu.

Faʻamaeʻaina o le studio

I le manatu o lenei faʻatonuga, o nisi mea ma metotia togafitiga luga e faʻaaogaina. Mo puipui, vali faigofie, vali poʻo pepa puipui mo atavali e masani ona faʻaaogaina. O elemene autu o teuteuga o brickwork ma sima luga. Ina ia sili atu teuteuina le potu, filifili se piliki poʻo se paʻepaʻe. Faatasi ai ma le fesoasoani o cladding o eseese pupuni ma ie, masani ona latou vavaeeseina le nofoaga nonofo mai le umukuka.

Ata o se potu maualuga-faiga potu, teuteuina ma malamalama valivali puipui ma faʻalo faʻatasia ma laupapa-lanu fale poloka fola.

Mo le faʻalo, vali poʻo le sima e sili foi. O se vaifofo sili ona lauiloa o le tisaini o le vaʻalele vaʻalele, laupapa poʻo uʻamea faʻapipiʻi, eseese fesoʻotaʻiga i le tulaga o paipa, ea poʻo uaea.

I le faʻamaeʻaina o le foloa, poloka poʻo laupapa laminate e sili ona talafeagai, lea e tatau ona i ai le sili ona foliga masani. O le faʻatulagaga o lenei ufiufi e masani ona faʻataunuʻuina i se laina saʻo, ae le o se itu diagonal. Tutusa fealofani, o le mamanu mafai ona faʻatumuina e keramika tile ma le matte luga. I le tulaga o le lua-tier potu ma se sitepu, uʻamea poʻo fafie o le a sili ona manuia mea mo lena ituaiga.

I le ata o loʻo i ai le fesuiaʻiga o le faʻamaeʻaina o se potu potu i luga o se fale maualuga ma se sima fola ma faʻalo.

A filifilia se cladding mo potu potu, e taua le mafaufau o le totonug aitia o le taulaga sitaili o le mafai ona tuʻufaʻatasia mata luga ma aso nei maeʻa ma isi totonu elemeni.

O faʻamalama i totonu o le potu e tatau ona i ai se maualuga maualuga ma le lautele, lea o le a saofagā i le aofaʻi maualuga o le malamalama ulufale i le potu. Mo le teuteuina o faamalama matala, faasee pupuni, pupuni, malamalama ma pupuni pupuni e faʻaaogaina, pe latou te tuʻuina i latou e aunoa ma teuteuga.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai se potu mafolafola maualuga, teuteuina i faʻamalama tetele i le foloa.

Filifilia o meafale maualuga-fale

Mo se potu potu faʻa-maualuga, filifili naʻo fasi meaafale e sili ona manaʻomia. O le potu e faʻatumuina e se sofa, o se kapeneta TV, o se laulau kofe, o se laulau 'ai, o se pa fata faʻatasi ma nofoa maualuga. Afai e tatau ai, o totonu e teuteuina i nofoa ma fata. Filifili meaafale mo se avanoa maualuga, e mafai ona e faʻataʻitaʻia saogalemu, o le mea autu e le o le faʻapipiʻiina o le potu, ina ia le faʻaleagaina le atoa ata.

O lenei tulaga e aofia ai le faʻaaogaina o mea tuai ma meaafale tuai pe o ni mea e i ai mea taugata, e tele lava ona faʻatulagaina i se tulaga le mautonu.

I le ogatotonu o le potu malolo, e mafai ai ona e tuʻuina se sofa lapoʻa ma se peleni poʻo se ufiufi paʻu ma faʻatumuina i se laulau kofe laupapa, faʻapipiʻi se uʻamea poʻo se moega laupapa ma se ofu i totonu o le potumoe, ma filifili se motu feaveaʻi poʻo se aoga ma faʻatulagaina seti ma mea faigaluega i totonu mo le umukuka avanoa. sefeina sikuea mita.

I totonu o le faleuila ma le fale taele, o le paʻepaʻe paʻepaʻe sili ona faigofie e talafeagai, i ai o le monosyllabic faatafafa poʻo le sikuea foliga.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le potu mautotogi potu-potu ma se sofa tele paʻu o loʻo tu i le ogatotonu.

O lenei mamanu e iloga i le faʻaaogaina o mea e le masani ai ma mea le masani ai meaafale, mo se faʻataʻitaʻiga, fatafata poʻo atopaʻu e filifilia o se nofoaga e teu ai mea. I se potu malolo potu, o le eseʻesega aulelei o tekonolosi faʻaonapo nei ma elemene o meaafale e sili ona talafeagai, e le faʻatatau i talaʻaga o pa piliki masani.

Fautuaina moli

O le sili ona taatele i le taulaga itu o moli tetele poʻo ni moli tuʻutuʻuga multifunctional, e mafai ona faʻaauupegaina i uaea poʻo filifili e faʻafetaui ai le umi o moli uila. Ina ia faʻaopopo atili faʻamafanafanaga i se potu potu potu, o moli foloa e sili.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se ata o moli i luga o le fale.

E le gata i lea, o le tele o taimi latou te faʻaogaina malamalama susulu ma matauila TAITAIINA, faʻafetai e mafai ai ona vaʻaiga lautele le potu, tuʻuina i ai le leo, taulaʻi i nisi vaega pe faʻamamafaina ni mea lelei. O se lamepa uʻamea faigofie ma se vae fetuʻutuʻunaʻi o le a faʻamalieina totonu e le itiiti le aoga.

Faufautua fesoasoani mo le setiina o se tamai potu

  • E sili le vaevaeina o se laʻititi-tele potu i vaega faʻaaogaga faʻaaogaina eseese maeʻa poʻo le faʻatulagaina saʻo o meaafale, ae le o le vaeluaina.
  • I le iʻuga, e manaʻomia le tuʻuina atu o moli lanu, ua faʻapena lava ona titina ese vaʻaiga o se avanoa faʻatapulaʻa.
  • E sili atu pe a fai o meaafale lapopoʻa e faia i le le mautonu ma le aoga o paolo, lea o le a maua ai se laʻititi foliga foliga mai.
  • Mo puʻupuʻu ottomans, pusa o drawers ma isi teuteuga elemeni, e mafai ona e filifilia se susulu mamanu o le a faʻalavelaveina mafaufau ma vaʻaia faʻalauteleina le potu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se tamaʻi potu potu i le fale maualuga, faʻatasi ma le poletito.

Ma maualuga faʻalo, e talafeagai le faʻaogaina o se fausaga i le tulaga o le mezzanine, lea e mafai ona avea ma sili lelei tamaʻi ofu, faletusi, galuega poʻo le mea e moe ai. Faatasi ai ma le fesoasoani a sea elemene, o le a liliu atu e faʻaeeina ai le mamanu o le potu potu ma faʻapitoa faʻagaioiga ma faʻateleina lona faʻaaogaina vaipanoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le vaega e moe ai, o loʻo tu i luga o le tulaga lona lua i totonu o se tamaʻi potu potu i le faiga o le lotoa.

Faʻataʻitaʻiga o potu potu

Faʻafetai i le tatala matala ma le ono mafai ona tuʻufaʻatasia mea e sili ona fiafia iai i le tasi potu, o lenei sitaili e sili ona talafeagai i le ata o se potu mo se tagata nofofua. O sea totonu e faigofie, fetuʻutuʻunaʻi, aoga ma aunoa ma ni teuteuga le manaʻomia.

O meaafale e maua ai se faʻapitoa tamaititi ona o le sima luga, brickwork, uʻamea fesoʻotaʻiga, malepe sima ma tele meafale faia i laupapa poʻo le uamea. Mo sili atu aoga, o lapisi pepa lautele, atavali i faigofie faavaa tuʻuina i luga o puipui, pe o luga e teuteuina ma graffiti.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se potu potu avanoa i le potu malolo mo se tagata malaga.

I le fuafuaina o se fale mautotogi mo se teine, ina ia mafai ai ona faʻamaluluina foliga vaaia o le avanoa, meaafale i lanu mafanafana poʻo teuteuga i foliga o aluga matagofie, ie afu, laconic vases, faʻata ma eseese geometric foliga poʻo malamalama ie e maua ai le potu se mautinoa ola e faʻaaogaina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu potu mo se teineititi, faia i se sitaili faʻataʻitaʻi.

O se filifiliga masani lava o poloketi ma toefausiaina, lea e taunuʻu ai i se sone ma se potu moe eseʻese. O lenei nofoaga tuufua tapunia, e ui lava i lona laʻititi, ma le faʻatulagaina tatau o meaafale, e mafai ona faia ia mafai ona mafai. Tele taimi o le moe vaega e vavaeʻese e se vaeluaina, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o se tioata poloka po o faʻalua-itu shelving, e faʻatagaina ai le avanoa e faʻatumuina i le tele o le ea ma le malamalama.

I le ata, le filifiliga o le faʻailoaina o le vaega e moe ai i le faʻaaogaina o se tioata vaeluaina i totonu o le potu malologa.

Faletusi o ata

O le potu pito i luga e faʻaataina e le faʻatapulaʻaina o le saolotoga ma le agaga o le fiailoa. O sea fofo i totonu fofo o se faʻailo o sili lelei tofo muamua ma se toaga olaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Le photo le rajsthani hit dj song 2018 (Mae 2024).