Totonu o se fale mai se pa: ata i totonu, foliga foliga

Pin
Send
Share
Send

Foliga foliga

A numera o autu autu faʻapitoa meatotino:

  • O le lelei o laminated veneer laupapa o fale e faia i lenei fale mea e masani ona le mafai ona faʻavaivaia.
  • A maeʻa le taimi, e le taʻe le laupapa ma e le suia, talu ai o loʻo faʻagasolo e faʻaaoga ai faʻapitoa vaega.
  • O puipui laupapa e mafolafola, lamolemole ma e le manaʻomia faʻaopoopoga cladding. I se faʻaopopoga, latou te taofia lelei le vevela ma i ai leo faʻamama meatotino.
  • Fale mai se pa e sili ona malosi, faʻatuatuaina, anagata ma mafai ona i ai ni soʻoga faʻavae.

Ata i totonu o le fale

E tele filifiliga i totonu e fai.

Umukuka ma potu 'ai i totonu

Mo le mamanu, meaafale e filifilia mai mea e faʻateleina ai le aoga aoga o fausaga. O oloa e le masani ona i ai ni laupapa laupapa; i le gaosiga e talafeagai foi le faʻaaogaina o palasitika o aso nei, maamora, maʻa, maamora poʻo le malachite.

O le laulau umukuka e masani ona filifilia i se faʻatafafā pe faʻataʻamilomilo foliga. O se fofo manaia e mafai ona avea ma se ogaumu poʻo se ogaumu. O elemene teuteuga sili ona lauiloa o:

  • mosaic vaega,
  • Cuckoo-uati,
  • Fata fata poʻo saukini.

I le ata, le ata o le umukuka-potu malolo i se atunuʻu fale faia i laminated veneer laupapa.

E masani lava, o le umukuka o se vaega o le potu malolo. E vaevae le avanoa, faʻaaoga se fata pa, faʻaseʻe sikuea pe fausia se maualuga eseesega i le faʻalo poʻo le foloa vaalele. O le potu 'ai tele o loʻo iai se laulau' ai tele, nofoa ma isi meafale faʻaopopo i foliga o se ofu tuʻu, pusa pusa toso poʻo se itu i autafa.

Faʻataʻitaʻiga o teuteuga potu malolo

O se sili lelei foloa ufiufi mo se potu malolo o kapeti poʻo masani laminate ma se faʻatusa latalata i le natura laʻau. O le faʻalo i le fale tele e mafai ona faʻamaeʻaina i le patipati poʻo le mdf panels. O le vaega autu o loʻo fausia ai le toega o le siʻosiʻomaga ua manatu o se taʻinaafi poʻo se malologa nofoaga i le tulaga o se tulimanu vaivai. I totonu o le potu malolo potu malolo, o le autu o le meaʻai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu malolo i totonu o le fale e faia i laupapa laila o loʻo faʻamamago i luga o le Karelian isthmus.

Potumoe i totonu o le fale

Faʻafetai i mea masani i totonu o le potumoe, e mafai ona faʻatumau se siosiomaga masani. O se lautele oak moega ma fala malulu fola i autafa o le a maua ai le potu o se faʻapitoa mafanafana ma vave faʻamafanafanaga. I totonu o lenei potu, o se potu ma se ea mafanafana e tatau ona nofotupu, e mafai ai ona moe ma malolo ai. O le mea masani, o totonu e puleaina e malu ma malamalama paolo i tuʻufaʻatasia ma le tele o lanu lanu.

Hallway totonu

Mo se alatele ma le lava o avanoa, o le faʻapipiʻiina o ato loloto, o se tamai sofa poʻo se taumafataga e talafeagai. Faʻatasi ai ma le maualalo o ata puʻeina, o le auala savali e mafai ona faʻaopopoina i lavalava tautau, seevae fata ma kapoti. O meaafale e sili ona faʻamamafaina e tamaʻi faʻaaliga i le tulaga o pa puipui, kelu, faʻata poʻo le uati. O puipui e teuteuina i isi taimi i le pepa puipui pupuni e mafai ona fufuluina, patipati poʻo laupapa mdf.

Potu o tamaiti

O le mamanu o le vasega pepe e tatau ona iloga le gata i le matagofie, ae faʻapea foi i le saogalemu. Faʻaeteete faʻagasolo maualuga-lelei, anagata, matagofie ma siʻosiʻomaga agalelei, faʻapipiʻi laminated laupapa, faʻatagaina oe e tausia se mama mama paleni i totonu o le potu. Mo meaafale ma mea faʻaaoga, e manaʻomia le tuʻuina atu i le paʻepaʻe poʻo le lanu beige, e fausia ai se tuʻufaʻatasia lelei ma le faʻamaeʻaina o laʻau, ma fausia ai se ata manaia. I totonu o sea totonu, patchwork ma lalaga ie o le a foliga manaia.

I le ata o loʻo i ai le potu a tamaiti mo se teine ​​i totonu o se atunuʻu fale, fausiaina i laminated veneer laupapa.

Kapeneta

O le tali sili ona lelei i le faʻatulagaina o se ofisa masani o le i ai o na o mea sili ona manaʻomia ma maualuga-lelei mea. Muamua lava, filifili se laulau ma se nofoa e faia i laupapa uliuli anagata. O le vaega galue o loʻo tu latalata i le faʻamalama, lea e maua ai moli lelei. Oe mafai ona faʻavaivaia le ea ma i le taimi e tasi faʻaeeina ia i le mea lilo ma le fesoasoani o laupapa faʻalo laupapa, tele pou, ata aoina poʻo se aquarium.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se ofisa i totonu o se fale tumaoti e faia i laupapa laminated veneer.

Faletaele

Mo se lotogatasi totonu i totonu o le faletaele i totonu o se fale faia i laminated veneer laupapa, e talafeagai le faʻaaogaina faʻapitoa faʻaumaina mea e tetee i le maualuga sūsū. O Wood e tuʻufaʻatasia faʻatasi ma tile poʻo le masonry, e faʻaaoga e teuteu ai le puipui i autafa o le taʻele poʻo le tanoa vai.

Fale poletito

O le iai o se poletito i totonu o se fale e faia i laupapa laminated veneer laupapa e faʻapea e faʻaopoopoina avanoa avanoa ma seti ai se faʻapitoa fausaga fale mo le setiina. Mo le fuafuaina o le railings, mea e filifilia i le tulaga o uʻamea pepelo, laupapa vaneina, agamalu tioata, monolithic polycarbonate, ofe ma isi. O le avanoa i le poletito e teuteuina i pupuni mama o ie, o nofoa faʻanofonofonofo lelei ma ie mafanafana mafanafana, ma fugalaʻau ma isi laʻau.

Ata i sitaili eseese

O se fale faia i laminated veneer laupapa e le masani ona faʻauiga mafuaaga Rusia. O totonu e mafai ona tuʻufaʻatasia chalets gaoa ma mananaia, ituaiga e le masani ai o nei ona poʻa, o mea masani a Europa o mamanu ma sili atu.

Faiga faʻaonapo nei i totonu

Modernism minimalism e aoga ma aoga. O meaafale e aofia ai laina faigofie, uamea-ufiufi uʻamea poʻo tioata luga ma e le aofia ai le talafeagai mea manaʻomia.

O se tali faʻamanuiaina i totonu o se fale laupapa o le pito i luga o le fale, tuʻufaʻatasia tuai ma fou elemeni. O lenei mamanu e masani ona faʻaalia ai pupuni tetele, meaafale tuai ma moli i le tulaga o tautau moli moli faʻapipiʻi fafo.

I le ata o loʻo i ai se atunuʻu fale faia i laminated veneer laupapa ma le maualuga-tech potu malolo.

Faiga Scandinavian

Wood o le sili ona lauiloa mea mo scandi totonu teuteuga. O le leo autu o le faʻaumaina o mea e paʻepaʻe poʻo soʻo se malamalama paolo o laʻau. O ie masani e filifilia o ni faʻaopoopoga faʻaopopoga, e laʻititi latou te mananaʻo i uʻamea poʻo maʻa e faʻauma ai elemeni.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu malolo-potu malolo ma paepae paʻepaʻe i totonu o se fale ogalaau e pei o scandinavian.

Provence i totonu

O se foliga iloga o Provence o le i ai o scuffs i meaafale ma teuteuga faʻaaoga. O lenei sitaili e sili ona fiafia i lanu ua mavae atu, o ie pupula e faʻapipiʻi i fugalaʻau poʻo siaki.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo avanoa ma le moli lona lua, teuteuina i le Provence sitaili i totonu o le fale e faia i laminated veneer laupapa.

I le laei, o le sili atu o le le faʻaituʻau ma natura paolo e talafeagai. O puipui ma faʻalo e teuteuina i moli lanu, ma o meaafale e filifilia i se susulu susulu. O le potu e teuteuina i fugalaʻau fou, fugalaʻau lavender, fatuga o laʻau mago poʻo lala.

Fale faiga sitaili

O le ki autu elemene mafai ona avea o se magalafu o loʻo tu i autafa o le puipui poʻo le ogatotonu o le potu. O le umu e tele lava ina feagai ma maʻa masani, fealofani faʻatasi ma laupapa. Mo le faʻamaeʻaina o le foloa, matte poʻo semi-matt laupapa ma le matua aafiaga o loʻo faʻaaogaina.

O se faʻaopoopoga sili i le kaleta o le a teuteuina i foliga o kapeta e faia mai i paʻu poʻo aupega e maua ai meatau. O le Alpine fale ua faʻatumuina i le tele o meaafale ma ufiufi na faia i mea masani paʻu mea paʻu poʻo maualuga-lelei leatherette.

Faiga Rusia i totonu

O lenei sitaili e manaʻomia ai sina faʻaumaina. O se ogaumu ma tile poʻo ni ata mananaia o le a faʻatagaina ai oe ona faʻaatoaina le ata atoa. O le pito i luga o puipui e mafai ona matua oloina, ato ma varnished. O meaafale faʻa-Rusia e faigofie ona fusia. O totonu e iai aganuu e pei o Gzhel poʻo Khokhloma.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le fale i le faiga a Lusia, na faia i laupapa tetele.

Fale sitaili a Europa

O le ata i le faiga Europa o loʻo faʻaalia i le maualuga gaosi, le leai o se mea ma le iai o laconic, faasao-faʻauo ma faʻamafanafanaina auiliiliga. I le mamanuina o le faʻalo, o loʻo faʻaaogaina ai pou faʻapitoa, o le foloa e faʻataʻotoina ma laupapa poloka ma teuteuina i kapeta lalaga ma faʻaputuga maualuga.

O le taʻitoʻatasi o le sitaili e mafai ona faʻamamafaina i ata faʻafanua, fagu o fugalaʻau, totō pototasi laʻau, tusi, laupapa poʻo porcelain faʻatusa.

Teuteuga i totonu

I luma o se fale faia i laminated veneer laupapa, ie ma ie e feteʻenaʻi ma le natura ma le masani ai e le faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo malamalama laʻau, o le efuefu, sinapi, oneone poʻo le kulimi maeʻae sili ona lelei. Utupoto o le meli poʻo le mafanafana auro lanu o le a faʻaopoopoina mea i terracotta, lanumeamata poʻo sukalati tone.

I le ata o loʻo i ai se potumoe i totonu o se ogalaau fale ma le foloa teuteuina ma pogisa laupapa poloka.

O le ofu talatala ma le talatala o le a fetaui lelei iinei, e maua ai le ea i se ea malolo ma masani ai i le faigofie o laufanua. O le sili ona lauiloa talosaga o le sima, maʻa masani poʻo le piliki. E masani lava, o le faʻaumaina e le faʻaaogaina mo puipui ma faʻalo ina ia mafai ai ona faʻamamafaina uma le natura ma le matagofie o totonu.

I le ata, i le ulu o le moega, o loʻo i ai fata e faia i le brickwork faʻatasi ma paepae laupapa pa i le potumoe i se atunuʻu fale.

Ituaiga ie

E le talia e le laʻau masani ni ie teuteu. O pupuni e teuteuina i pupuni laconic e faia i ie e pei o le cotton poʻo le jacquard. Faʻasaga i le talaaga o laminated veneer laupapa, mea faigofie e foliga sili atu ona aoga.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le potumoe i totonu o le fale e faia i laupapa laminated veneer ma le faʻamalama ua teuteuina i translucent tulle ma pupuni.

O le sofa ma le moega e faʻatumuina e le teuteuina o ie afu moega ma aluga i ie lalaga fulufulu poʻo fulufulu mamoe ma latou faʻavae faʻavae. O kapeta lalaga i foliga o panels e faʻatautau i luga o puipui, palanikeke felanulanuaʻi e faʻaaoga mo nofoa, ma o le laulau e ufiufi i se ie lalaga teuteuina.

Moli

Potu i totonu o se fale e faia i laminated veneer laupapa e le tatau ona tele moli. O se moli tetele ma moli eletise maualalo e faʻamumu lemu le potu e filifilia e avea ma moli autu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le faʻamalama o le faʻalo i le potu malolo i totonu o le fale e faia i laupapa laminated veneer.

O se numera tele o faʻaopopo malamalama sapalai o loʻo faʻapipiʻiina iinei, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o moli foloa, puipui pupuni, lamepa lamepa ma moli moli. O nei masini e mafai ona i ai se nofoaga faʻapitoa e faʻamalamalamaina se vaega faapitoa i totonu o le potu.

I le ata o loʻo i ai se tamai potu malolo i totonu o se ogalaau fale, teuteuina i le faʻalo faʻaputuga moli ma puipui sconces.

Meaafale ma teuteuga

Mo le mafanafana siosiomaga susulu i fafie, filifili le talafeagai meaafale. O le potu malolo e mafai ona teuteuina i se sofa lautele ma ie ie, mo le potu 'ai e mafai ona e filifilia se laulau faigofie ma nofoa mananaia, ma le potumoe mafai ona faʻaauupegaina i se moega ma se laupapa poʻo ie ulu. Aua le soona vaʻaia le avanoa i le tele numera o meaafale meaafale.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se moega laupapa ma lona tua vaivai i le ata o le fale o le atunuʻu e faia i laupapa laminated veneer.

E manaia le teuteuina o se potu i le fesoasoani o tuugalamepa teuteuga, o loʻo iai pea le olaga poʻo atavali o atavali, o tuʻugalaʻau ma keramika na valiina i lalo ole Khokhloma poʻo Gzhel.

Laupapa fale mamanu aitia

Faʻafiafiaina faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga mo se fale tumaoti.

O faasitepu i le fogafale lona lua

O le masani ma sili ona lauiloa mea mo le gaosia o vaʻalele o faasitepu o fafie. Tele taimi, o se savali, saʻo ma faʻasolo fausaga ma lua spans poʻo se faʻasitepu sitepu ma se uʻamea faʻavae e fausia mai lenei mata mea. O ia ituaiga faʻatusa foliga sili ona lalelei ma faʻaaluina le laʻititi o avanoa. O aʻega e faia i maa faʻaleaganuʻu poʻo ni maʻa masani e iloga mai i se vaʻaiga mataʻina.

I le ata o loʻo i ai se fale fogafalelua ma le savali savali laupapa.

Fale o le fale

O le fale ma le fogafalealuga o le fale o loʻo iai se foliga faʻaalia ma matagofie. O le falealuga e le gata ina iloga i galuega matagofie ma, ona o le taualuga o le taualuga, e faʻaopoopoina ai le fiafia i le ea, ae o loʻo iai foʻi mea aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le potu i le pito i luga e faʻateleina ai le nofo ai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potumoe i luga ole fogafale i luga ole fale e fai ile laupapa veneer ua faʻamamaina.

Ata o fale ma le veranda poʻo le terraces

E faigata ona vaai faalemafaufau i se fale e aunoa ma se nofoaga lelei e nofo ai. Ma mo faʻafiafiaga i fafo, e talafeagai le maota. E mafai ona faʻaopopoina i le wicker poʻo se meaafale masani, fagu fugalaʻau ma fugalaʻau ma ituaiga uma o knick-knacks manaia. O se ituaiga tapunia o veranda e sili atu ona aoga. I lalo o le autu nuances ma agavaʻa faʻaʻesega, e mafai ona liua i se lautele lautele potu.

I le ata, o le ata o le potu i le pito i luga o le fale faia i mama pupuni moli.

Faʻataʻitaʻiga o fale tasi fogafale

O totonu o le tasi-fogafale fale atunuʻu e le tatau ona foliga overloaded. Mo teuteuga puipui, mea i lanu malamalama, mo se faʻataʻitaʻiga, i foliga o le aluna alualu i lalo, e sili atu ona fetaui. O le faʻaaoga tatau o le eria e mafai ona maua i le faʻaaogaina o le sitaili Scandinavian, e le foliga manaia ma pogisa ai le siʻosiʻomaga.

Totonu ma pupuni pupuni

Faʻafetai i pupuni lautele pupuni, o le potu ua faʻaeeina i le faʻafaigofieina, tulaga muamua ma mauaina ai se faʻapitoa ma le le masani ai foliga. Ona o ia faʻamalama, o totonu o loʻo siʻomia i totonu e vaʻaia atoa eseʻesega ma e iloga i le faʻateleina malamalama.

O le ata o loʻo faʻaalia totonu o le umukuka-potu malolo ma faʻamalama tetele i totonu o se fale ogalaau tumaoti.

Fale ma faga faʻamalama

O se faga faʻamalama bay avea ma a manaia manatu manatu mo se umukuka po o le potu malolo. Lenei vaʻaiga elemeni faʻatumuina le avanoa ma malamalama masani ma faʻalauteleina ai. Fale faia i laminated veneer laupapa mafai ona i ai se faatafafā, pentahedral po o trapezoidal faga faʻamalama, faʻaauupegaina luga o le muamua poʻo le fogafale lua.

Ma le moli lona lua

O se fale faʻatumuina ma le lona lua moli i le tulaga o le tele numera o faʻamalama foliga lautele ma ea. Lenei tekonolosi faʻamamafaina le naturalness ma naturalness o le fausaga ma faʻatumuina i le maualuga malamalamaaga.

Manatu Afi

O le magalafu o le faʻailoga ma le agaga o le fale ma o lea e manaʻomia ai le faʻaeteete faʻaeteete o le a tuʻu eseina mai le mamanu lata ane. O le faʻaaogaina sili ona aoga o le faʻaaogaina o le poselane stoneware, maʻa masani poʻo ni maa vali.

Faletusi o ata

O le fale e faia i laupapa laminated veneer o se fale lelei ma fale ma meafale manaia. Faʻasao-faʻauo ma le saogalemu laupapa masani faʻatumuina le avanoa ma se manogi vao manogi ma fausia ai se mafanafana ma mafanafana mamanu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Build Your MUSCLE At HOME 25 BEST Exercises (Mae 2024).