'Ie pupula lanu viole i totonu - o foliga faʻavae ma lanu e tuʻufaʻatasia

Pin
Send
Share
Send

Features ma fautuaga mo filifiliga

Lanumoana lanu e tele ona paolo, taʻalo i le eseʻesega ma foliga, e faigofie ona faia se tulaga ese ma manaia totonu.

  • E le fautuaina e soʻona tele totonu totonu ma lanu. O pupuni viole e mafai ona faʻafetaui ma nisi teuteuga elemeni.
  • O le filifiliga o le paolo e faʻalagolago i le vaega o le potu. Malamalama puipui puipui foliga matagofie ma pupuni i pogisa lanu viole; i totonu o se potu pogisa e sili atu le faʻaaogaina o moli e faʻafouina malamalama.
  • Mo se vasega pepe, e sili atu le faʻaoga o pupuni malamalama, latou te fausiaina se amio lelei.
  • I totonu o se potu o se tamai eria, moli lanu viole viole foliga foliga talafeagai. O le lanu pogisa o le a nana ai le avanoa.
  • O pupuni saʻo o le loloto lanu viole o le a vaʻaia lautele le avanoa.

Ituaiga

Lola

O le faasee tauaso masini aofia ai se faʻasolosolo pou lea e manua ai le ie peʻa e siʻi aʻe. O le faʻatonutonu o loʻo i ai se filifili filifili, o le filifili lava ia o loʻo tu i luga o soʻo se itu talafeagai.

Roma

O se filifili e taufetuli i autafa o le pupuni, lea e nafa ma le sisiina poʻo le tuʻuina i lalo o pupuni. O faʻamau e faʻamau i le itu lauola o mea, vaelua tutusa le ie. A tapuni pupuni, o fasi mea e gaugau tasi i lalo o le tasi. O se mea mamafa e suʻi i le pito pito i lalo.

Ie puipui masani

O pupuni lanu viole masani e faigofie lava ona tipi. Latou te ono eseese i le auala latou te pipiʻi ai i le cornice ma i teuteuga.

O pupuni pupuu

E talafeagai mo le teuteuina o se umukuka faamalama, ae mafai foi ona faʻaaogaina i totonu o le faletaele poʻo le vasega pepe. O le tipi e filifilia mo le sitaili o le potu.

Kiseya

O ie pupula lanu viole e sili atu teuteu nai lo le aoga. Fausia i mautu totoga poʻo filo. O lenei filifiliga e talafeagai mo le soneina ma teuteuina se potu.

Pupuni ma lambrequin

O se teuteuga elemeni o loʻo faapipii atu i le pito i luga o le faamalama tatalaina. Lambrequins sau i foliga eseese ma mamanu, e faʻamoemoe lava i le filifiliga filifilia o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻasasaʻo poʻo se olo, e aofia ai ni vaega.

Pupuni i luga o mata mata

O pupuni e faapipii i le cornice ma mama tuʻiina i le tutusa mamao i luga o le pito i luga. O le cornice e foliga i se paipa. Lenei ituaiga o faʻamau o le a faia i taimi uma ni gaugau i le tulaga o se galu.

Tulle

Airy purple tulle pupuni foliga matagofie i soʻo se potu. I totonu o le fale, e mafai ona e faʻaaogaina se faigofie saʻo foliga poʻo se faʻaopopoga ma mea teuteu, pei o grabs. O le iuga gaugau o le a susulu matagofie i le malamalama.

Falani

Latou te fai ma sui o se tapoleni, vaevae faʻatatau i vaega tutusa, o le fili e suʻi i totonu o nofoaga o vaevaega, lea e aoina. O lona iʻuga, o galu e faia i le umi atoa.

I le ata o loʻo i ai se potu masani-faiga umukuka-'aiga potu aʻai ma Farani pupuni.

Ie

Lino ma le vavae

Atoatoa mea masani maua mai i laau gaosi. Vaʻai foliga aulelei i totonu o ona po nei totonu, faʻapea foi i le sami, Scandinavian ma loft sitaili.

Velor ma veloveta

Ie faaputuga vaivai. Muamua lava, o le vevesi na lalaga mai le silika, ae talu ai ona o le taugata tele, na faʻaopoopoina ai vavae ma fulufulu taimi i le taimi. O Velor e i ai le faaputuga malulu. Latou eseese i le tuufaatasiga ma le umi o le faaputuga. Velor e faia i fulufulu mamoe, vavae poʻo gaosia gaosia.

Ata o se tuʻufaʻatasiga o ie pupuni enaena ma le paʻu tulle.

Veli

Ie ie ea E i ai se lalaga manino ma foliga pei o se mata lelei. Fausia mai le cotton, siliki, fulufulu mamoe ma le polyester. E fetaui lelei ma pupuni.

Organza

E pei o se pupuni i ona foliga vaaia, ae o le organza e fai si tau faʻasasaʻo ma iila. E masani ona faia mai le polyester, ae mafai ona lalaga mai le silika poʻo le viscose.

Mat

O le eseʻesega autu i le va o le filo o lona lalaga uiga ese, lea e fausia ai lenei iloagofie mamanu. O le ietoga o se ie faia mai masani mea e masani ai, masani lino poʻo le cotton.

Ie ie pupuni

Ie pupuni o se mafiafia mea e i ai se eseʻese lanu ma ituaiga.

Faʻafanua

O se tasi o mea e masani ona faʻaaogaina, o loʻo i ai sona tamaʻi uiga maaleale, feilafi i le malamalama ma fealofani ma ie tulle.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le tuʻufaʻatasia o pupula pupula saʻo ma pupuni faʻamalama.

Jacquard

Malosi ma anagata mea, e ui lava e masani ona i ai se tulaga ese mamanu ma faʻaopopo se paʻi o taugata i totonu.

Uliuli

O le ie e mafai ona taofia atoa fafo malamalama mai le ulufale atu i le potu, ei ai se mafiafia foliga.

Tuufaatasiga o ie pupuni

Tulle ma ie pupuni

Tulle o le a faʻatumuina le potu i le malamalama, ma pupuni lanu viole o le a faia se gaioiga ma teuteuina vaega, aveʻesea le malamalama i le taeao po. Foliga manaia i sitaili masani ma faʻaonapo nei.

Ata o se potumoe masani ma pupuni lavender.

Ma lambrequin

Lambrequins e faigofie, i le foliga o se tutusa fasi ie pe i ai se laʻau tipiina. Mo se faʻataʻitaʻiga, tele galu. Sili ona masani ona faaaoga mo masani sitaili.

I le ata o loʻo i ai pupuni lanu viole viole ma le lambrequin i le tasi lanu ata, teuteuina i matau ma tassels.

Pupuni puupuu ma umi

O le tuʻufaʻatasia o pupuni pupuʻu ma uumi o se taʻaloga e le uma o le mamanu mai se faʻataʻavalega gaugofie i se faigofie tuʻufaʻatasiga o uumi eseese. O le faigofie ma sili ona lelei faʻataʻitaʻiga o se Roma poʻo se faʻaseʻe tauaso ma pupuni saʻo.

O loʻo faʻaalia i le ata le tuʻufaʻatasiga o ie mafiafia o Roma ma pupuni masani. O totonu e faʻatumuina e aluga faia o le tutusa mea.

Tuʻufaʻatasiga o pupuni faigofie ma faʻataʻitaʻi

O le tulle vaega e mafai ona tuʻufaʻatasia ma pupuni faʻataʻitaʻi pupuni. O se ata poʻo se mea teuteu o le a lagolagoina le sitaili i totonu. Monophonic lanu viole pupula i le tuʻufaʻatasia ma pupuni uliuli ma se mamanu foliga manaia.

Roma ma tulle

O se tuʻufaʻatasiga agamalu. O paolo a Roma o le a puipuia mai le malamalama, ma tulle o le a faaopoopo moli. O le vaega tulle e tuu i luga o pupuni Roma. O le lanu lanu o loʻo faʻaalia i ni paolo eseese e fefaʻamalosiaʻi le tasi i le tasi.

Lanu tuufaatasi

Efuefu Vaioleti

Faʻatasi lanu matagofie. O le palette o loʻo faʻaalia i le mafanafana poʻo le malulu o paolo lanu viole. Vaʻaia manaia i potu moe poʻo potu malolo faamalama.

Paʻepaʻe papaʻe

O le lanu paʻepaʻe masani e fetaui lelei ma soʻo se paolo o le viole. I le tuʻufaʻatasia, o le malamalama ma le agamalu suʻega e fausia.

Lanumeamata-lanu viole

O le tuʻufaʻatasia e faʻatumuina i Provence lanu. Faʻamamaina, ae o lanu malu e foliga lelei mai i le ata o potu moe, o violet-olive shade e sili ona faʻaaoga i totonu o potu o tamaiti ma potu malolo.

Lilac Vaioleti

O pupuni latalata e faʻamalieina e le tasi le isi mo se aafiaga iridescent. Vaioleti tuʻufaʻatasia ma le lilac e talafeagai mo potu vateatea.

Ata o se tuʻufaʻatasiga o pupuni ma tulle. O totonu e faʻaalia i le lanu viole i le tele o paolo.

Lanumoana-viole

Malie tuufaatasi e manatua ai fugalaʻau. O le tuʻufaʻatasiga e masani ona faʻaaogaina e teuteu ai le vasega pepe, potu malolo, potumoe ma le umukuka.

Samasama-Vaioleti

O se faʻamanuiaga manuia o le faʻafeagai lanu lanu, faʻatumuina le potu ma susulu lanu.

I le ata, pupuni faʻalua-itu i eyelets o loʻo faʻamau ma tagata o loʻo taofia. O pupuni e tuʻufaʻatasia ma pupuni a Roma.

Pulu ma le beige

Filemu ituaiga o paolo. O le a atoatoa faaatoatoaina totonu o aso nei.

Lanu Vaioleti

Lanu pupula foliga foliga fealofani i totonu o le potumoe, teuteuina i le mafanafana ma le mafanafana. O le tuʻufaʻatasiga e mafai ona sau mai ie mama pe tuʻufaʻatasia luga o le tasi mea i le tulaga o faʻatusa.

Pauli uliuli

E ui lava i le pogisa mataʻutia paolo, o le tuʻufaʻatasiga mafai foi ona foliga fealofani i totonu o totonu masani.

Vaioleti-turquoise

Turquoise lanu o le a faʻafouina totonu ma o le a avea ma sili faʻaopoopoina i le lanu viole.

Lanumoana lanu viole

O le tuʻufaʻatasia o le lanumoana ma le pāuli e mafai ona faʻaaogaina i le ata o potu a tamaiti poʻo le potumoe.

Puro ma auro

O le tuʻufaʻatasia o le a faʻatumuina totonu totonu ma chic ma taugata, o se faʻamanuiaina tuʻufaʻatasia i le masani ma aga i atu sitaili.

Mamanu

Laugatasi

O pupuni lanu viole lanu viole o se fofo sili ona lelei mo soʻo se totonu. A tipi saʻo o le a vaʻaia vaʻaia le potu. O le teuteuina muamua o le a teuteuina le potumoe ma le potu malolo masani.

E valivali (faalava pe faʻatu)

O le fasimea vaʻai faʻalelei fetuutuunai le avanoa. Faʻamoemoe i le itu o fasimea, oe mafai ona faʻateleina le maualuga o faʻalo pe faʻalauteleina le potu.

Ma se mamanu po o se mea teuteu

O le faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻatusatusa i le ata o isi auiliiliga totonu ma lagolagoina le aotelega o mafuaʻaga o le potu.

Faatasi ai ma se ata

Eseese tisaini atagia le sitaili o totonu. O le ata o fugalaʻau i luga o pupuni i totonu o se paolo loloto paolo o le a maua ai totonu o le loto. O fugalaʻau maʻae lamolemole i luga o le veli malamalama o le a foliga matagofie i le malamalama.

Ata pupuni

O tekonolosi faʻaonapo nei ua mafai ai ona faʻapipiʻi soʻo se lolomiga i le ie. O lenei filifiliga o le a ofi lelei i totonu o le ata o potu a tamaiti, ma i le hall poʻo le potumoe o le a avea ma autu autu.

Teuteuga

E faʻaopoopoina ma le faʻaeteete elemene teuteuina o le potu, ia manaia.

Umia

O loʻo tu i luga ole puipui ma lagolago pupuni ile tulaga manaʻomia. Faigofie e salalau ma fetuʻunaʻi.

Togafiti

Latou te fai ma sui o se lipine poʻo se lace ma ni maneta i ona pito. Magnets mafai ona teuteuina i maʻa, fugalaʻau ma isi aitema.

O ata kiliva taofi pupuni i le tulaga, tuleia laʻititi.

Pikiapu

Uʻu pupuni ma faʻamau i matau i luga o le puipui. O pikiapu e mafai ona i ai i le tulaga o se mea faʻapipiʻi, paʻu fusi poʻo le vulu.

Pulumu ma taniko

E i ai uma i pito o pupuni ma luga o teuteuga elemeni (lambrequins poʻo matau). E masani ona faaaoga e teuteu pupuni i se sitaili masani.

Ata i totonu o potu

Potu malolo

O pupuni viole i le hall e mafai ona faʻatumuina e isi meaafale poʻo mea teuteu. O pupuni lanu viole malamalama o le a faʻatumuina ai le siʻosiʻomaga ma le fou o lanu o le taumafanafana.

Potumoe

O pupuni lanu enaena lanu viole o le a afifi ai lou potumoe i le mafanafana ma fausia ai se siosiomaga i tua atu o tulaga. E mafai ona avea ma tuʻufaʻatasia o ni paolo se lua pe maua foʻi se ata matagofie.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potumoe laitiiti, o le faʻamamafa autu o le ie pupuni.

Umukuka

O se pupula lanu viole e foliga manaia i le umukuka. E mafai ona e filifili mai pupuni puʻupuʻu, uumi uumi poʻo ie pupuni pupuni.

Tamaiti

Lanu pupula o le manatu sili lea mo le teuteuina o le potu o le tamaititi. O ata poʻo faʻailoga i luga o pupuni e mafai ona lagolagoina le autu o le potu.

Filifiliga i sitaili eseese

Masani

O pupuni masani-masani e sili ona faʻaaogaina ma fusiua-tua teuteuina i voluminous tassels, lambrequin poʻo le tanimanu. O ie taʻutaʻua e pei o silika, jacquard, veloveta, organza e talafeagai. Pupuni e tatau ona faʻaopopoina i se veli poʻo le tulle.

Po nei (minimalism ma hi-tech)

O pupuni e i ai se faigofie tipi ma e le ova tele ma auiliiliga le talafeagai. I le avea ai o se tulafono, o lenei o se faigofie matte ie, pei o le cotton, ie, fala, tulle.

I se minimalistic pe maualuga-tekonolosi sitaili, faʻaseʻe pupuni ma pupuni i eyelets foliga lelei.

Provence

O le lanu viole e fesoʻotaʻi ma fanua lavender ma o le mea lea e sili ona talafeagai mo lenei sitaili. O le viole e tuʻufaʻatasia ma lanu paʻepaʻe pe olive. E sili atu foi le faʻaopoopoina tulle poʻo pupuni ma se fugalaʻau mamanu.

I le ata o loʻo i ai se potu 'ai aʻai Provence. O le faʻamalama faga e teuteuina i le tuʻufaʻatasiga o ie pupuni ma ie pupuni o Roma.

Atunuʻu

Mo se foliga mai fafo, o ie masani e pei o ie lino poʻo le cotton e sili ona aoga. Pupuni i totonu o se pa poʻo ma se laʻau laʻau foliga foliga fealofani.

Maualuga

Mo totonu maualuga, e tatau ona e filifilia se ie mafoʻefu mafiafia. O pupuni lanu viole, Roma ma pupula saʻo o le a manuia lelei ai le ata.

Faletusi o ata

O le lanu viole o se lanu e sili ona manaia, lanu eseʻese o le a faʻamamafaina le malamalama o totonu pe, i se isi itu, o le a maua ai le aulelei. I le tuʻufaʻatasia o paolo ma ie, e mafai ona e fausiaina se manaia ma manaia foliga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Zatamnili stakla sasvim slucajno Vlog #22 (Iuli 2024).