Provence style pepa puipui: 60+ ata manaia, ata ma aitia

Pin
Send
Share
Send

O a ituaiga o pepa puipui e sili ona lelei e faʻaaoga?

Pepa puipui

O se faigofie ma aoga auala e faia ai totonu e tulaga ese ma ofoofogia. 3D pepa puipui faia le avanoa o le potu sili voluminous.

I le ata o loʻo i ai se potu 'ai aʻai Provence. Ata faʻapipiʻi ma vaaiga vaʻaia faʻalauteleina le avanoa o le potu.

Mo teuteuga i totonu o le Provence style, o ata faʻafiafia ma le lalelei faigofie masani e talafeagai: lotoa mafanafana, auala poʻo tamaʻi alalaupapa i luga o le vaituloto o le a faʻafiafiaina ai totonu totonu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le puʻeina Provence style kitchen, lea e tuʻufaʻatasia ai ni metotia faʻauma: tile, vai pepa faʻapipiʻi ma ata pepa e faʻaalia ai se auala.

O le Provence style e le mafai ona tuʻu ese mai lavender, o faʻatoʻaga e le gata ma laʻau mafiafia o le a le gata ina maua ai le siʻosiʻomaga o Provence, ae e aoga tele foi i le vaʻaia o uiga o le potu, ma atili ai ona lautele. O puipui o puipui puipui e talafeagai mo le faʻaumaina o soʻo se potu i le fale mautotogi.

I le ata o loʻo i ai se potu 'ai aʻai Provence. Ua teuteuina le puipui faʻaleaganuʻu i le ata faʻapipiʻi ata o loʻo faʻaalia ai le taulaga tuai.

Suavaia

Seamless pepa faʻapipiʻi vai faʻatagaina oe e faia se matua mafolafola pa e aunoa ma soʻoga, pei o sima i lona uiga.

O le pepa puipui suavaia e nana ai ni faaletonu laiti i puipui ma e tuʻufaʻatasia lelei ma isi mea e faʻamaeʻaina ai, mo se faʻataʻitaʻiga, ufiufi ma se ata poʻo se mea teuteu, laupapa laupapa poʻo maʻa ma piliki.

Le lalagaina

O mea e mafai ona i ai se matagofie teuteuga e faʻataʻitaʻi i luga pe na o se mamanu. E sili atu le malosi nai lo pepa tapuni ma foliga sili atu ona manaia ona o eseʻese eseʻesega. Lenei ituaiga e talafeagai mo totonu teuteuina o se potu malolo, potumoe, ala savali. E le lalagaina pulupulu mo vali e faia foi.

Pepa

Pepa pepa puipui e tele ona lelei: o loʻo i ai se manava luga, o se tau maualalo o mea ma se lautele lautele o lanu. Ae ui i lea, i filifiliga uma lava, o mea pito sili ona le aoga nei, latou te mou ese atu i le la, mitiia manogi ma toetoe lava a le mafai ona faʻamama pe a palapala. Lenei filifiliga maeʻa e talafeagai mo se potumoe po o le potu malolo.

Ituaiga ie

O le matagofie mea o loʻo i ai se matagofie velvety luga. E talafeagai mo le teuteuina o se potumoe po o le potu malolo i le Provence sitaili. Latou te manava ma leo, ae ono mou i le la.

Alava tioata

O le laualuga mafai ona embossed pe mafolafola. O le mea e malosi, anagata ma talafeagai mo tele atavali. I le vaʻaia, o le laualuga e pei o se mea lalaga, pei o le ie. Tuʻufaʻatasia lelei ma isi faʻaiuga.

Ata i totonu o potu

Mo umukuka

O se umukuka Provence e mafai ona teuteuina i atigi fale ma se tamaʻi fugalaʻau poʻo ni fualaʻau fualaʻau, o lanu e manaia, e le susulu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu lautele-umukuka potu 'ai i le Provence style. O le teuteuga e faia i pepa puipui ma ni mamanu eseese, lea vaʻaia vaeluaina le avanoa i lua sone.

O le isi filifiliga mo le faʻaumaina i le Provence style o le suavai pepa puipui pe faʻataʻitaʻi i le sima. O puipui o puipui o le a fesoasoani e vaʻai faʻalelei i le umukuka atili lapoʻa, mo se faʻataʻitaʻiga, ma se ata o le toe solomuli lavender fanua.

E mafai foʻi ona tuʻufaʻatasia le iʻuga ma isi mea, pei o laupapa laupapa poʻo ni tile. O le a faʻamaeʻaina le ata ma laulau ie lino ma ie.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le Provence style kitchen i moli malamalama. O puipui e teuteuina i vai pepa puipui ma maa.

Mo potumoe

O le Provence style potu moe ua faʻatumuina i le alofa ma le agamalu, tafe laina ma matagofie teuteuina faʻamatalaga.

O pa na maeʻa ma pepa puipui ma se tamaʻi lolomiga e fausia ai se lagona taʻalo malie, o ie lalaga faigofie e fai lelei mo totonu lelei, ma o luga e lolomia ai ata e fai ai le potu "olaola", ma fausia ai le malamalamaaga o le faʻaauau o le potu moe avanoa.

I le ata o loʻo i ai se potu moe faʻaaoga Provence ma atavali i puipui. O le magalafu foliga e faʻalelei ai ma felanulanuaʻi totonu.

O puipui Provence-style e mafai ona teuteuina i laupapa laupapa, faʻapipiʻiina le pepa puipui pei o se ata ata.

I le ata, o le Provence-style potumoe ma maeʻa i lanu eseʻese. O le lanumoana lanu o puipui e faʻafouina ai le potu ma faʻalauteleina ai, ma o le ata e tosina mai ai le mafaufau i le mea e moe ai.

Mo potu malolo

I totonu o le Provence style potu malolo, eseʻese ituaiga o maeʻa mafai manuia manuia nonofo faʻatasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o ata puipui o lanu eseʻese ma lanu, laupapa laupapa ma pepa puipui ma se fugalaʻau fugalaʻau poʻo le ata pepa faʻapipiʻi ma faʻataʻitaʻi o piliki.

Tetele mamanu ma luga luga o ie o le a teuteuina le puipui leo, e mafai ona i tua o le sofa, i tua o le TV poʻo se vaega o le potu.

I le ata o loʻo i ai se lautele potu malolo eria i moli lanu. O le ata e faʻatumuina i le tele o auiliiliga auiliili.

I le auala savali

O le Provence style o le a avea ma tali lelei i totonu mo auala pogisa. O le mama faʻauma o le a vaʻaia faʻaavanoaina le potu lautele ma faʻalauteleina ai.

O puipui, teuteuina i se faʻataʻitaʻiga faʻaeteete, fealofani lelei ma piliki, fafie poʻo maʻa faʻamaeʻaina, lea e fesoasoani ai i le puipuia o tulimanu ma faʻaopopo i ai le tago o tofo i totonu o le auala tele poʻo le auala savali.

I le vasega pepe

O le Provence style e sili ona talafeagai mo le teuteuina o se potu mo teine ​​poʻo se pepe fou. O le ata e maaleale ma o le paleta e vaivai.

O puipui o le a teuteuina i pepa puipui ma fugalaʻau, manulele poʻo fualaʻau. O le tuʻufaʻatasia o soa pepa puipui o le a foliga lelei i totonu o le potu. O se tali lelei o le teuteuina lea o se tasi o puipui i ata pepa puipui.

Faʻapipiʻiina o ata ma ata

Ma fugalaʻau

Fugalaʻau, pei o soʻo se auiliiliga totonu, fausia a latou lava lagona. O fugalaʻau fugalaʻau faʻatupuina se lagona taʻalo ma le ulavavale, ae o peonies ma rosa e faʻatupuina se siosiomaga mafanafana. O le talaʻaga e mafai ona avea ma numera paʻepaʻe poʻo se malu pastel paolo e pei o le mint poʻo pīsi.

Fugalaʻau mafai foi ona faʻaalia luga o ata pueina. O se ata moni o fugalaʻau lapoʻa poʻo fugalaʻau ma lavender fanua o le a fesoasoani teuteuina se tasi o puipui, taulaʻi le mafaufau iai.

Manulele

Manulele faʻatusa saolotoga ma tuʻuina atu se setete o le lele. Manulele o parataiso mafai ona faʻaalia luga o pepa puipui faʻatasi ai ma fugalaʻau poʻo fualaʻau, poʻo avea ma autu autu o le tapoleni. Ata pepa faʻapipiʻi ma talafeagai manu felelei o le a avea ma a manaia auiliiliga o le potu mamanu.

Valivali

Faʻavaʻa lautele ma faʻasolosolo laina vaʻai faʻalelei le vaega o le potu. I le Provence style, pepa faʻasolo ma faʻasasaʻo laina e masani ona faʻaaogaina.

O laina saʻo e mafai ona tuʻufaʻatasia ma fugalaʻau mamanu poʻo le pepa puipui faʻatasi ma lanu eseese.

Monogram

Monograms ma ornate mamanu e sili atu masani mo totonu masani nai lo mo le Farani sitaili. Ae i le tuʻufaʻatasia ma se isi faʻataʻitaʻiga poʻo ni leo malu, o le a latou vaʻaia foi i le potu malolo poʻo le potu malolo i le Provence style.

Lalo o le sima

Faigofie paʻepaʻe poʻo le malamalama sima, ma ona sese uma, o uiga o le Provence sitaili. Wallpaper ma ona faʻataʻitaʻiga o le a fesoasoani sefe tupe ma taimi faʻaalu i le toe faaleleia.

Faʻatasi tuʻufaʻatasia Plaster ma isi pepa puipui, laupapa faʻapipiʻi ma maʻa. Teuteuina o se potu ma pepa puipui faigofie mo le faʻapipiʻiina faʻatagaina oe e faʻatumu totonu totonu i lanu elemene autu.

Lanu fusi o alaleo

I paʻu efuefu

E feololo le lanu efuefu ma isi paolo. I totonu o Provence, o le a foliga lelei o se talaʻaga ma o se lanu mo se lanu eseʻese.

Laconically ma le agalelei o le a teuteuina se potu i le Provence style ma sima pepa puipui pe i ai ma se malamalama mamanu, pei o se monogram poʻo se faʻamau. Lanu e mafai ona faʻaopopoina i le ata o se potu faʻaaoga ie ie ma mea teuteu.

Lanu paʻepaʻe

I le Provence style, papaʻe sisina e masani ona faʻaaogaina. O se laualuga lauolaola, mo se faʻataʻitaʻiga, pepa faʻapipiʻi mo le sima, faʻatasi ai ma le faʻataʻitaʻiga o laupapa laupapa vali poʻo piliki, o le a faʻafiafiaina ai ma e le manaia foʻi. Lanu paʻepaʻe o le a ogatasi ma soʻo se lanu, aulelei poʻo totonu faʻatumuina.

Lanu moaga

O le lanu lanumoana faʻafouina totonu o le potu ma vaʻaia faʻateleina lona tele. O se lelei tali o le a avea uma faigofie pepa puipui ma tapoleni ma ata.

E mafai ona teuteuina puipui i laupapa poʻo ni palasitika teuteuina ai le vaega o le pepa puipui e pei o se ata.

Lanu meamata

Wallpaper lanu meamata mafai ona avea olive, herbal po o le mint.

Olive ma herbal o le a foliga lelei i totonu o le potu i matu, o lanu o le a faʻamafanafana totonu. I leisi itu, mint o le a i ai se faʻafouina aafiaga, e alu lelei ma piniki, samasama ma papaʻe tone.

Piniki

O le lanu piniki fafine maʻaleʻale o le a foliga fealofani i le tuʻufaʻatasia ma efuefu, paʻepaʻe ma lanumeamata lanumeamata. Pink e talafeagai mo le teuteuina o se potumoe, umukuka poʻo le potu a tamaiti.E mafai foi ona teuteuina se potu i se ata pepa faʻapipiʻi ata o seti poʻo fugalaʻau.

Lanu samasama

Sunny samasama o le a avea ma se tasi o tali sili ona lelei mo pogisa pe le malamalama potu. O le pepa puipui samasama e talafeagai mo le faʻamaeʻaina o soʻo se potu i le Provence style.

Pastel shade e mafai ona i luga o le ata pepa puipui, pepa puipui ma se fugalaʻau foliga, poʻo le faʻamamaina tini.

Filifili faʻatasi filifiliga

Lanu tuufaatasi

I totonu o tuaoi o le tasi potu, ufiufi ma lanu eseese mafai ona tuʻufaʻatasia. O se filifiliga saʻo ua filifilia o le a faʻaopopo ai lanu i totonu e aunoa ma le soona faʻatuputeleina. O uo puipui o le a foliga manaia, o le ata o le potu o le a sili atu le malamalama.

O le leo sili ona vavalaʻau papaʻe, ma oe mafai ona tuʻufaʻatasia soʻo se paolo ma ie. Faʻamoemoeina i mea e manaʻomia e le tagata lava ia, o totonu o le potu e mafai ona faʻaopopoina i malulu poʻo lanu mafanafana.

Lanumoana ma milky lanu e ogatusa ma pastel pupuni o piniki, samasama, lanumoana ma lavender. Lanumoana pepa puipui foliga foliga lelei i papaʻe, efuefu ma piniki leo, ma lanumeamata ma samasama, piniki ma susu.

Laupapa ma pepa puipui

O laupapa laupapa poʻo laupapa e faʻamalieina totonu o le potu malolo, ala savali poʻo le Provence style kitchen. O le tele o taimi, o laupapa e lanu paʻepaʻe pe milky, o lea latou te faʻamamaina ai le potu ma alu lelei ma soʻo se paolo. Ae ui i lea, latou lanu e mafai ona ogatasi ma le lanu o le pepa puipui, eseese i le tasi pe lua tone.

O laʻau laupapa e faʻataunuʻuina i lalo o le pa, e avea foʻi ma puipuiga faaopoopo o le pa mai luga o le palapala ma faʻaleagaina. I totonu foi o totonu o le Provence style, o se tasi o puipui e mafai ona teuteuina atoa i se laupapa.

Tuʻufaʻatasia ma maʻa

O le Provence style e faʻamatalaina i le faʻaaogaina o mea masani, ae i tulaga i totonu o le taulaga e mafai ona suia i tuʻinanau, e aunoa ma le faʻaituau i le atotupe ma uiga i fafo. I totonu o le fale mautotogi, maa teuteuina o le a teuteuina vaega o le auala savali, potu malolo poʻo le umukuka. I totonu o se tamaʻi fale poʻo se fale tumaoti, o le teuina o maʻa e mafai ona ufiufi ai le puipui atoa.

Pepa puipui ma vali

O puipui faʻapipiʻi foliga foliga fealofani i totonu e le gata o le pau lea o metotia faʻatasi ma isi mea. O le tuʻufaʻatasiga o sima ma pepa puipui e faʻatagaina ai oe e taulaʻi i soʻo se itu. O le lanu masani o le sima e paʻepaʻe, ae ono mafai ona o gatasi ma lanu o pepa puipui poʻo isi luga.

Pa vali ma puipui puipui

O le vali mafai ona faʻapipiʻi i le puipui saunia pe faʻaaoga le pepa puipui mo atavali. O filifiliga uma e lua e manuia ona tuʻufaʻatasia ma isi metotia faʻaiʻuina. O puipui vali na faia i laupapa laupapa poʻo le vali piliki puipui o le a foliga ofoofogia ma puʻupuʻu, o le iloaina o le a tumau pea le mapusaga, ae o le lanu o le a ogatasi ma le ata atoa.

Faletusi o ata

Teuteuina o lou fale i le Provence style fesoasoani ia oe e malolo ai, sola ese mai galuega i aso uma ma faʻatofuina oe lava i le siʻosiʻomaga o le ofoofogia Farani, ma lona faigofie laufanua matagofie ma aulelei faʻamatalaga ma ofuina aafiaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Чищу перышкиГуляем по ЭксуAix en Provence и ЛурмаренуLourmarin (Mae 2024).