O se filifiliga o totonu totonu o fetu Lusia

Pin
Send
Share
Send

Art e faʻasaga i le talaaga o le Scandinavian style: Andrey Malakhov

O le fale mautotogi o le tagata lauiloa TV o se tuʻufaʻatasia lelei o paʻu efuefu ma elemeni laupapa. O le faʻaeteete teuteuga e avea o se backdrop mo le malamalama ata mea o loʻo aoina Andrey. Faʻafetai i le lanu tuʻufaʻatasia ma le aofaʻi laʻititi o puipui, o se fale mautotogi e tusa ma le 200 sq m e foliga mai e sili atu le lautele ma ea.

Mo Malakhov, o lenei avanoa o se nofoaga e mafai ona e sola ese ai mai le pisi o le taulaga ma faʻaalu taimi ma lou aiga poʻo uo. O le potu malolo lautele faia le matafaioi o se potu 'ai, o nisi taimi e faia pati iinei. E i ai se potu tele e fai ai lavalava ma se potumoe potumoe. Ae o le aoga i le fuafuaina o se fale mautotogi e le o le pito i luma: o le autu faʻamamafaina tuu i luga o le faʻaalia o galuega o faatufugaga ma tusi.

"Ou te aoina faatufugaga i se tulaga lagona, o loʻo i ai uma atisi talavou ma taʻutaʻua i laʻu aoina," fai mai Andrey.

Faʻapitoa vaʻai i totonu e tatau ai se pusaaisa i le tulaga o le mumu Fiat Smeg ma tu masani-faia faʻaali atu kapoti.

Fale o le atunuʻu o Sergei Lazarev

O le maota fogafalelua o Sergei ma lona tina e tu latalata i Mozhaisk. O le umukuka-potu malolo luga o le foloa eleele na saunia e Channel One tagata faigaluega mo le Ideal toe faaleleia polokalama.

O totonu e faʻaaogaina le paolo malulu. O se umukuka lanu enaena i se faiga faʻaonapo nei na faia faapitoa mo le poloketi. E vavaeʻese e le pa fata ma le teuina faʻaputuga i foliga o faʻamalamalama kapeneta.

O le magalafu e faia i piliki malosi, ma o le faʻaiuga e fai i maa ma maa maamora. O le vaega e nofo ai ua teuteuina i se sofa lanumoana pupula, ma o le 'aiga' ai e i ai afa-nofoa e faʻafetaui. O ata o le aiga ua tautau i luga o puipui.

Fale o Basta mo se aiga toatele

O le lauiloa rapper Vasily Vakulenko na faʻatauina se fale mautotogi ma le faʻatulagaina avanoa ma vave filifili e vaevae le avanoa i ni potu eseese, ina ia tofu tagata o le aiga ma lona lava tulimanu. O le autu lanu o muted grays, togavao ma papaʻe ma accents o apamemea. O le umukuka e vavae ese mai le potu malolo e se malamalama manino tioata vaeluaina. O aso nei maeʻa maeʻa alu lelei ma vaʻaiga meaʻai ma fola fale tuai.

O le potumoe ua teuteuina i ni ata mataga mai le 20 seneturi. O totonu o le vasega pepe e faʻaaogaina ai leo o le mint ma le piniki.

Fale tautua i Moscow: Ksenia Sobchak

O se fale laʻititi ae mataʻina i se faiga faʻaonapo nei e aofia ai naʻo le lua potu ma e teuteuina i lanu mumu ma efuefu.

O le ogatotonu elemeni o le potu malolo o se matagofie velvet sofa. O loʻo iai se faʻamafanafanaga talafeagai i tafatafa o le puipui, o loʻo avea ma faʻataʻitaʻiga o le pa counter. O le moega i totonu o le potu moe mafanafana e faia i laupapa masani ma o le ulu e teuteuina i paʻu paʻepaʻe. Berry accents o loʻo teuina foʻi ile umukuka laʻitiiti. O le pusaʻaisa mumu i luga o le uliuli ma le efuefu talaaga faʻataʻamilo o nofoa lingonberry.

Na filifilia e Ksenia meaafale lava ia, ma taumafai e saili mea ma le talaʻaga. Faʻapitoa lava taua o se pusa o drawers faia i masani aluna, lea na mago mo 16 tausaga, lea na maua ai faʻapitoa malosi ma chic.

"Lelei faafouga" e Dmitry Nagiyev

Channel One tagata faigaluega fesoasoani fausiaina se mafanafana umukuka-potu malolo ma potumoe mo le sili lauiloa Rusia faʻaalia-tamaloa. O lona fale mautotogi o lo o tu i totonu o le Stalinist skyscraper.

O le Provence style umukuka o loʻo tu i luga o le afa afifi lapisi. O le potu vateatea e tele ona malamalama faʻafetai i le taimi nei o kulimi tone i le teuteuga. O se sofa valivali vaivai e maua ai le faʻamafanafanaga faʻapitoa. O se potumoe i muted lanu e fesoasoani foi e malolo ai ma malolo ai: o le totonugalemi elemene o se moega i se masani sitaili ma se curly headboard ma se teuina polokalama i lalo o ia. O se mea e ofo ai le le fetaui uma o le TV i totonu ma lana ata mataga.

Fale o Dima Bilan ma le lautele o le 400 sq m

O le fausiaina ma le faʻafouga o le fale e tusa ma le tolu tausaga. O lanu autu e enaena, efuefu ma terracotta.

O le potu malolo ma le potu malolo ua maeʻa ma piliki, ma o le fola o le fale e taugata potu. O le potu malolo malo o loʻo iai le sofa paʻepaʻe, o le piano tele ma isi nofoa. O le foloa ua teuteuina i le kapeta lima faia Turki. O loʻo avanoa fata mo tusi ma mea faʻamanatu i autafa o puipui.

I luga o le fogafale lona lua, o loʻo i ai se potu malolo ma se tele tele sofa, o le faʻasilasilaga o lea o se malamalama malamalama tautau nofoa puta. O le potumoe e teuteuina i le lanu efuefu efuefu ma lanu lanu. O se tasi o puipui o loʻo nofoia e se ofu teu ofu ma faʻamalama faitotoʻa.

Fale matagofie a Valeria

Muamua, o le malologa avanoa o le fetu aiga nofoia le afa o le eria. I le aluga o taimi, na maua ai e Valeria ma Iosif Prigogine se fale mautotogi mai o latou tuaoi ma tuʻufaʻatasia ma latou. Sa tele le avanoa, ae sa le lava faʻamalama, o lea na valaʻaulia ai le lauiloa Egelani o Gaban O'Keefe e fofo se galuega faigata. O totonu e pa ma manaia. O luga iila e pei o faʻata faʻaata, faʻalo ma laupapa fola e fesoasoani e tufatufa tutusa moli.

Uma-fausia meaafale ua faia e okaina, ma ie ma teuteuina faia e tusa ma le ata a le mamanu.

O le soʻoga totonu o le fale mautotogi pei o se yacht taugata, lea e sili ona lauiloa i ona fetu e ana.

Snow-paʻepaʻe totonu o Yana Rudkovskaya

O le fale mautotogi o Rudkovskaya ma Plushenko o loʻo tu i St. Petersburg i le Krestovsky Island. I le taimi muamua, na manaʻo Yana i se umukuka paʻepaʻe, ae mo se taimi umi na ia leʻi faʻamalosi e alu mo ia, talu ai o le lanu na foliga mai e le aoga. Ae na iloa ane o le vaʻaia o le headset e faigofie, ma e matua amio pulea foi.

O le kiona-paʻepaʻe mamanu vave salalau i le atoa totonu. E le manaʻomia e tagata e onaina ia lanu lanu: o lenei auala latou te le faʻalavelaveina ai le aiga mai le mea e sili ona taua - fesoʻotaʻiga. "Ma afai e te manaʻo i lanu, na o le tilotilo i fafo o le faʻamalama: o le paka e masani ona foliga ese, ma o le goto o le la e le tutusa," o le tala lea a Yana.

O le umukuka i le fale mautotogi e tuʻufaʻatasia ma le potu malolo. I luga o le foloa o loʻo i ai ni laupapa o le paina aluna. Tele mea faʻaaoga na aumai mai Italia ma Amerika.

E pei ona e vaʻai atu, tele fetu Lusia ua lafoa le faʻamaualuga, faʻaavanoaina o latou fale mautotogi ma fale i le laconic ma le manaia foliga. Sili ona lauiloa ulugaliʻi talisapaia le mafanafana fale, sili i totonu totonu i muted lanu e aunoa ma le talafeagai ilaila ma susulu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Tafaoga, Experience our Beautiful Samoa - Ep2 (Iuli 2024).