Headboard design - sili atu ma le 20 auala

Pin
Send
Share
Send

O le autu elemeni o le potumoe o, ioe, o le moega. E vave ona tosina mai le mata o le tagata ulufale mai, o se nofoaga o malologa ma o se mea o teuteuga. O le fealofani o le potu ma lou lagona faʻalagolago i ona foliga vaaia. O le mea lea, o le foliga mai o lou moega e taua tele. E ese mai i le mama aʻoga gaioiga, le moega mafai ona avea ma sili matagofie fasi teuteuga.

O le ulu ulu o le autu elemeni teuteuina, ma o mafaufauga i lana ata e leai ni tuaoi. E tele filifiliga - mai taimi masani-tofotofoina masani i faiga masani. Ata i luga o le Initaneti, manatu mai le taʻitaʻia o tisaini ma lau oe lava tofo lelei o le a taʻu atu ai ia te oe le tele lelei fofo. O le uluaʻi mamanu o le ulu ulu i totonu o le potumoe o le a faʻamamafaina lou taʻitoʻatasi ma fesoasoani e fausia se matua moni foliga o le potu.

Ituaiga

O le sitaili faʻavae ma mea e mafai ai mo le faʻaleleia e faʻamoemoeina foʻi i mea mai le ulutala na faia ai. E lua ituaiga taua - vaivai ma malo. Taʻitasi ituaiga ei ai a latou lava vaega.

O le pulou ulu e le gata e avea o se teuteuga, ae puipuia ai foi tagata momoe mai le togitogi ma le malulu. O se ofu mo ia e faʻaaogaina:

  • paʻu;
  • ie;
  • paʻu suede;
  • paʻu paʻu;
  • velor, ma isi

O le pulou ulu e faʻatasia le faigofie ma le matagofie. E talafeagai i minimalism. O mea mo ia e mafai ona:

  • uʻamea;
  • palasitika;
  • fafie;
  • gypsum;
  • faʻata, ma isi

E eseese uma i latou i foliga eseese, lanu ma le lapopoʻa. E le gata i lea, o le ulu e mafai ona faʻapipiʻi e le o le moega lava ia, ae faʻasaga saʻo i le puipui, foliga pei o se ofoofogia vaega. E sili ona talafeagai lea mo moega masani o aso nei e aunoa ma tua: o le headrest ua fuafuaina eseese, faʻamaeʻaina foliga o lou moega ma le potu atoa.

O le ulu ulu foliga tatau ona ogatasi ma le aotelega foliga o le potu!

Faʻafefea ona filifili se mamanu?

Afai e teuteuina lou potumoe i se ituaiga sitaili, e tatau ona faʻafetaui e le ulu ulu.

maʻaleʻale ma fiafia faaleuo Provence o lona uiga malamalama, ea ea. Mo sea potumoe, o se openwork uʻamea headrest vali i pastel lanu e talafeagai:

  • matagofie ma matagofie ituaiga sitaili e pei o baroque poʻo classicism manaʻomia auiliiliga talafeagai. Lelei tele mo lenei faʻamoemoe o se mauoa laupapa vaneina ulu laupapa, varnished poʻo vali iila;
  • frivolous ma matagofie aulelei aulelei manaʻomia se flirty ulu ulu, matua teuteuina i rhinestones. Ufiufi ulu ulu faʻamau faʻamau faʻamau faʻamau i totonu o taʻavale (ufiufi taʻavale);
  • ofoofogia hi-tech faʻafetaui le moega ma se ie i tua, teuteuina i le chrome teuteuina;
  • o pulou faia mai ofe, laupapa, maʻa e tuʻufaʻatasia ma sitaili "faʻanatura";
  • tamaoaiga minimalism o laconic i foliga vaaia: o se faigofie tapoleni faia i laʻau ma se tuaoi tauagafau e na o sina pogisa nai lo le pito i tua.

Auala masani o teuteuga

Kapeta i luga o le puipui. Lenei metotia o teuteuga ua uma ona iloa e tatou tinamatutua, ae tatou le tatau ona mafaufau i ai o anamua. O le lautele filifilia o kapeta fou e faia mai i mea masani ma mea fai e mafai ai e oe ona maua se sili atu filifiliga e faʻafetaui i le aotelega foliga o le potu. O se kapeta matagofie e mafai ona avea ma se susulu faʻaaliga i le ata o se potu. O le faʻalagolago i ai ma lou tua e sili atu le manaia nai lo le faʻasaga i se puipui malulu. O le kapeta i luga o le moega e faʻalelei ai le potumoe ma aulelei tele.

Ata i luga ae o le moega. Le isi auala masani e le leiloa lona talafeagai. Matagofie, manaia ma manaia tapoleni o le a toe ola ai ma teuteuina le potu. O le ata e mafai ona avea ma se mea - o le mea taua o le tuʻufaʻatasia ma le foliga mai o le potu. O se aulelei matagofie o le a maeʻa le fausiaina foliga ma avea ma faʻaopoopo teuteuga. O atavali i tua atu o foliga faʻaonapo nei e foliga ofoofogia.

Ata

O ata e masani ai tagata uma, ae e foliga mai e le itiiti le aoga. Lau ata e te fiafia iai faʻapipiʻi ile foam board e mafai ona avea ma uluaʻi laupapa. E faigofie ona oka mai lau latalata ane i le fale lomitusi ata. Lenei headrest e muamua ma foliga matagofie. Moni, o lo latou fata olaga e puʻupuʻu: latou ono ono ono ma le sili atu nai lo le lua tausaga. Ae i lenei taimi, o le ata o le a mautinoa lava e i ai le taimi e fanauina ai oe, ma o le a e fiafia e okaina ia oe lava se fou matagofie ata.

Tasi le tele ata ua manuia suia e le atoa ata o laiti ata. Lenei vaifofo vaʻaiga foliga atamai ma aulelei, ae manaʻomia tofo uiga ese. Tele faʻavaʻa na faʻatautau i luga o le moega, faʻatasi ai ma le le iloa tusitusi, faʻatupuina se lagona o le le fealofani ma le vevesi. Ae afai e te alu i lalo i pisinisi pisinisi fatufatu ma fatuina se tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia mai faʻavaʻa, ona avea lea o le ulutala o le a avea fatufatu ma sili ona aoga. O le filifiliga o ata e sili ona mauʻoa: ata e te fiafia iai, ata a lau tama poʻo ni atavali, a le faʻavaʻa pe leai.

Vali o puipui ma puipui ata

O puipui o puipui puipui e mafai ona avea ma peleni. Ina ia faʻateleina le aʻafiaga, e mafai ona faʻapipiʻiina i latou i se faʻamau faʻaigoa e faia i ni mamanu. O lo latou lelei o le sili ona tele oa o ata mo soʻo se tofo. Latou faʻalauteleina le avanoa, faʻatagaina oe e faalemafaufau faimalaga i le nofoaga faʻaalia i le ata, fausia se faʻapitoa atemosifia o togafiti faʻataulaitu.

A filifilia le pepa puipui, e taua le aua neʻi natia le ata. Ae e te leʻi alu i le faleʻoloa, fua faʻalelei le maualuga o le moega ma le solomuli ina neʻi faʻaseseina i le filifiliga o le ata. O le lolomiina o pepa puipui e faia e le tagata lava ia o le a aumaia ai ni faʻafitauli laiti: o se vaega e faia faʻapitoa e matua fetaui lelei ma le ata o le potu, ma o le ata o le a faʻamalieina atoa i ou tofo ma au ata.

Se matagofie teuteuga - ata ata. Latou foliga matagofie o se ulu ulu. O se ata ata o se ata sili ona lelei glueded i se mautu faavae ma puipuia e se manino plexiglass ipu. O ata ata e faigofie ona fufulu ma sili ona aoga, aemaise pe a fai e tuʻu lelei. Moli atamai o le a liua i latou i se mea faʻataulaitu.

Ie

O le mamanu o le ulu ulu ma ie e eseese ma sili ona aoga. E tele aitia - mai se pupuni matagofie i se ulugaliʻi tautau. O elemeni e teuteuina ai mea e fausia ai le mafanafana i totonu o le potumoe ma foliga faʻafiafia ma agamalu.

Faapaologa O se alofa ma matagofie mea e faʻaosoina faʻatasiga ma se ituaiga tupu, ae sili atu nai lo talafeagai. O ona foliga e mafai ona fesuiaʻi, o le mea autu o le filifilia o pupuni matagofie e faʻafetaui.

Laulau vaivai. Maualuga headrests lavalava i foliga masani o se ogatasi elemene o totonu. O se lapoʻa laulau, ufiufi i se pupula ie, mafai ona avea ma se puʻeina o le leo i le ata. I le isi itu, o le Soft velor, e fausia ai se siosiomaga matagofie i le potumoe. E le mafai foi filifiliga e le masani ai, mo se faʻataʻitaʻiga, denim poʻo ni ofu mafanafana mafanafana faʻalelei ma faʻataʻitaʻi o lalaga tetele.

Pupuni. O se auala faigofie ma muamua e teuteuina ai le puipui i luga aʻe o le moega o le tautau lea o pupuni i luga pe naʻo se fasi ie matagofie i luga o le lautele o le moega. O ia teuteuga e faigofie ona suia faʻamoemoe i le vaitau pe naʻo le lagona.

Mea masani

Maa. O le ulu ulu o loʻo laina i maʻa masani poʻo maʻa faʻaleaganuʻu foliga sili ona manaia. I le avea ai ma sui i maʻa masani, o maʻa tetele faʻasolosolo e faʻaogaina. E mafai ona e teuteuina le ulu o le moega i maʻa pe faʻataʻatia le puipui atoa ma latou. Matagofie, le masani ai, ofoofogia teuteuga ua saunia.

Uamea. O le ulu uʻamea, teuteuina i le matagofie o faatufugaga atisi, foliga tamalii. E mafai ona avea ma autu autu teuteu elemeni. Ina ia aua neʻi fausia se siosiomaga faʻanoanoa i totonu o le potumoe, e sili atu le valiina o sea ulu ulu ma vali i lanu malamalama.

Ofe. Lenei mea masani, masani ai tagata nonofo i sasaʻe atunuʻu, ua amata ona lauiloa i le tatou atunuʻu. E faigofie lava ona faʻagasolo, ma e mafai ona e faia se ulu ulu matagofie mai ia oe lava. E ese le manaia o le tuʻuina o se ie i le ulu o le moega pe fai se pupuni ofe. O le pito i tua o paʻu ofe, ma eseʻese lona maualuga, foliga foliga soona.

Filifili ia saʻo seti o ie, fetaui lelei moega ma aluga.

Wood

Wood o se sili atu mea teuteu teuteuga e lelei le siosiomaga ma e aulelei. O le lautele laupapa laupapa moega e fetaui lelei ma soʻo se mea i totonu - o le mea taua o le filifilia lea o le ata saʻo.

E i ai le tele o aitia mo teuteuina o se ulu ulu i laupapa:

  • elemeni matagofie ma malamalama na vaneina laupapa;
  • teuteu teuteu laupapa fafie;
  • vaʻaiga mataʻina faia i laupapa mautu, faʻasaoina le tino o laʻau;
  • vaneina headrests i ethno faiga, teuteuina ma lavelave laʻei a le atunuʻu;
  • a lattice laupapa o se matagofie elemeni ma o se faʻavae mo le faʻapipiʻi fata, ma isi.

E le masani ai ma matagofie laupapa, teuteuina ma anamua foliga, foliga pei o se ulu ulu. Latou te faʻalelei taʻitasi pe fausia se matagofie laupapa laupapa. E oʻo lava i laupapa e leʻo togafitia, e mafai ona avea ma mea e teuteu ai le eletise, ma tupu ai se faʻatamala i mea tau ata.

Teuteuga o le puipui

Faʻatasi ai ma se tuʻufaʻatasi lelei, o le pa e mafai foi ona avea ma uluulu (tusa lava pe lapoʻa).

Faʻatusatusa pa. O le auala pito sili ona faigofie o le mamanuina lea o se pa puipui i luga aʻe o le moega e avea o se pulou. O se manaia tali fofo o le nonoa o le puipui ma faʻalo i le tasi lanu. O le pepa puipui i lanu eseʻese e talafeagai foi mo le faʻamalamalamaina, faʻapea foʻi ma pepa puipui pepa puipui na faʻasaoina mai le lipeaina. O lenei metotia e sili ona lelei mo moega e aunoa ma le taofiofia o le ulu.

Mea teuteu. O se tali e le masani ai ma faigata. E mafai e le teuteuga ona ufiufi le ulu o le moega poʻo le puipui atoa i tua atu o ia. E mafai ona e filifilia se mea teuteu vaneina mai le felavasaʻi o foliga, fausaga malamalamaila geometric elemeni, pepa puipui ma toe fai foliga manu, chevrons. O teuteuga a Eleni e aumaia ai se lagona masani. O le a faʻaopopo ai le austerity ma sophistication i ona po nei totonu.

Tile keramika Teuteuina i maa teuteu keramika, o le potumoe o loʻo i ai se foliga foliga ese ma aulelei vaaiga vaʻaiga. O laupapa e le masani ai e faia i maa. O le vaega o lanu ma ituaiga eseese e tamaoaiga.

Isi auala e teuteuina ai le puipui

Pepa puipui. O se sili ma taugofie auala e teuteu ai le puipui luga o le ulu o le moega. Faʻamamaina, susulu, 'eseʻese ituaiga ma lanu o pepa faʻapipiʻi faʻatagaina oe e faʻafouina totonu o le potumoe e aunoa ma le toe faʻaleleia ma le taugata o tau.

Graffiti. Afai o le puipui i luga ae o le moega e foliga mai e fiu ia te oe, faʻaaoga le airbrushing. O le graffiti accent wall o se filifiliga malosi a tisaini. O loʻo faʻaalia mai ai se mea mai le geometric mamanu i le hooligan tusitusiga. O se filifiliga lelei mo le teuteuina o le puipui mo le potu o le talavou, talafeagai foi mo tagata atamamai ma tagata fouvale oe le fefefe i le faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi.

Stencil O se le faʻafaigata metotia, faʻaavanoaina e oʻo lava i se tagata mamao mai atavali. E taua o le vali mo le stencil e eseʻese mai le lanu o le puipui, ma o ata faʻaaogaina e tutusa. Ina ia teu mea uma lava, o le stencil tatau ona mausali faʻamau i luga o le puipui ae leʻi faʻaaogaina vali. E faigofie ona faʻafesoʻotaʻi soʻo se laina poʻo ni laina geometric iinei, e aofia ai mai se oloa lavalava. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamau se fasi tulle tuai i luga o le puipui ma vali luga - ua tatala le ata o le openwork!

Atavali

Scenic elemeni o se tuusaʻo ma sili auala e faʻatamaoaigaina ai le ulu ulu ma avea moni moni ese. E tele foʻi filifiliga mananaia e mafai.

E mafai ona e faʻaaogaina se ata moni i se ata matagofie e fai ma pulou ulu. Pe valivali se ata i luga o le puipui. O le ata e tatau ona tuʻufaʻatasia ma meaafale ma moli.

O lenei ituaiga teuteuga e tuʻufaʻatasia ma le tele sitaili. O le mea autu o le sailia lea o se ata talafeagai, latalata i lenei lomiga ma le faʻaeteete. Mo se faʻataʻitaʻiga, kopi o ata lauiloa o le vaitaimi o le Renaissance o le a teuteuina se potumoe masani.

O le ata mafai ona avea ma se mea ma faʻamoemoe i lou tofo ma le aotelega mamanu o le potu. O se tali sili ona lelei o laufanua: natura, vaʻai a le taulaga, tala faʻasolopito. O le valiina o puipui i totonu o le potu a tamaiti e matala ai se avanoa tele mo mafaufauga. Aua le faʻaaogaina lanu faigata: o le potumoe o se malologa nofoaga, e tatau ona fausia ai se lagona o le mafanafana ma le filemu.

O le ata i luga o le puipui o le a tumau mo se taimi umi, o lea e tatau ai ona e filifilia se foliga felagolagomai e fetaui ma totonu ma e te fiafia i ai.

Matagofie ma penefiti

Faʻata. E faʻaaogaina e teuteuina ai le uluulu ma fausia ai ni vaʻaiga e le masani ai. O se faʻata i totonu o se ata matagofie o se uluaʻi headrest e faʻalauteleina le avanoa o le potu. O se faʻata faʻaata poʻo ni fatuga o faʻata a se au foliga foliga matagofie. E oʻo lava i se faʻata tuai, shabby mirror e mafai ona avea ma uluaʻi ulu - seʻi vagana, o le mea moni, o oe o tagata talitonu.

Faapipiiina Lagona le saoloto e faaaoga ou mafaufauga iinei. O le faʻapipiʻiina o moli uila uila ma pale matagofie e faʻamalamalamaina. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, oe mafai foi ona faia se faʻamalama sese, faʻalauteleina le vaʻaiga o le potu. Poʻo le faʻatautauina o ni mataʻitusi se tolu i luga ae o le moega, gaugau i lau upusii e te fiafia iai. Poʻo le tuʻu fugalaʻau lala i le ulu, fausiaina o se lagona fiafia i le potumoe. Filifili, mafaufau loloto, fatu!

Fata. O se fata moni e mafai ona avea o se ulu ulu. E le gata ina matagofie, ae aoga foi: e i ai lava taimi e tuʻu ai mea laiti talafeagai poʻo ni mea faʻamanatu. O drawers e maua ai avanoa mo le tele o aitema aoga. O le mea taua o le fuafua mea uma ina ia le faʻalavelave le fausaga ma le tele o tagata, ma mea mai fata e le mafai ona paʻu luga o le tagata moe le ulu.

Leai ni teuteuga

O isi taimi o se mataʻina pa puipui mamanu e le o le faʻaopopoina teuteuina elemeni, ae ia aveʻese mea o loʻo i ai. O lona uiga, saeʻese le pepa faʻapipiʻi, tuʻu i lalo le sima mai le puipui i luga ae o le moega, faʻaali mai le faʻavae - brickwork. O lenei maoaʻe talaʻaga foliga foliga ese ma foafoa. A faʻapea e te iloa le pogisa o le lanu o le piliki, vali i le papaʻe faʻavae vai.

O le tali muamua o le puipui sima. O lenei sauā sauā e faʻapitoa talafeagai mo se potumoe tama.

O le isi fofo mataʻina o le pao. E matua faigofie lava ona faia: o le vaega o le puipui i luga aʻe o le moega e teuteuina i se eseesega faʻatulagaina o luga volumetric fasi. O nei laupapa e taʻua o le teuteuina ma e faia mai i mea 'eseʻese, gypsum ma polyurethane e sili ona lelei mo teuteuga puipui. O le puipui e faia se paʻu masani ma liua i se atoa mamanu elemeni.

I le iuga, oe mafai ona teuteuina lou potumoe i minimalism, lea ua faʻaonapo nei. E aofia ai le laʻititi o teuteuga ma foliga mamalu ma matagofie.

I ou lava lima

Aso nei e leai se mea e te nofo ai mo masani meaafale. Afai e te le o faʻamalieina i le faleʻoloa moega, oe mafai ona faʻaleleia i taimi uma ma teuteu matagofie i ou lava lima. Ia mautinoa e leai seisi mauaina lenei!

Ni nai aitia mo uluaʻi headrests:

  • Lala mata. Lelei teuteuga mo le potumoe. O le a avea i latou ma faʻavae foafoaina mo se malulu ulu ulu pe teuteuina se laupapa laupapa.
  • Lattice faia i laupapa laupapa. E faigofie ona faia i ou oe lava lima, e faʻaaogaina uma ai laupapa lamolemole faʻalelei i se lalelei, ma faʻateʻia ai ni laupapa mata mo se ata tetele.
  • Ufiulu ulu malulu. E faigofie foi ona faia oe lava. Oe o le a manaʻomia se laupepa o fiberboard o le sao saʻo, lea o le a e faʻapipiʻi ai le paʻu paʻu ua ufiufi i ie. O le filifiliga o ie mo ie ufiufi e lautele lautele ma tatalaina matuia gafatia tisaini mo oe.

Aitema le fuafuaina

Soʻo se mea e taoto i totonu o lau faleʻoloa poʻo le poletito e mafai ona avea ma se valea foliga elemeni mamanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faitotoʻa tuai poʻo pupuni e faʻamau i luga o le puipui o se ulu ulu. Tusa lava pe malu fata e le nana i tua o latou i totonu o se faʻailoga, o se teuteuga foliga mai o le amataga ma le faʻafouina.

O se pupuni matagofie na e faʻatau i totonu o se faleʻoloa e mafai ona avea ma ulu ulu sili ona lelei. Na ona tatala i luga o le puipui ma tuu lou moega faasaga i ai.

E tele au tusi le manaʻomia? Ufiufi le puipui i luga ae o le moega ma i latou. I le taimi e tasi, e tatau ona matala tusi ma eseese i le mafiafia. Afai e leai sau numera manaʻomia - fesili i au uo, e mautinoa o le a latou tufatufaina tusi le talafeagai.

E mafai ona faia se laupapa ulu mai foe laupapa tuai. Eseese i le lapoʻa, paolo ma teuga, latou te faia se faʻavae tulaga ese ma se mafanafana siosiomaga.

Uma i ou lima!

E tele auala e teuteuina ai le ulu o le moega. O se lapoʻa koneteina ma iʻa teropika poʻo se laupapa slate foliga insanely ofoofogia o se headboard. Ma sili atu! Faʻaaoga ou mafaufauga uma, aua le fefe i le faʻataʻitaʻiga, ma o le ae faia se tulaga ese mamanu.

Manatua le taua o le fausiaina o se siosiomaga o le mafanafana, matagofie ma le filemu i le potumoe. Aua le kopi faʻafoliga faiga masani. Filifili se aitia e fetaui ma ou tofo ma agavaʻa, o le a teuteuina le potumoe, ma o le a le faʻalavelave i ona tagata.

O le 'eseʻese o foliga ma fofo faʻatagaina se tasi e filifili le atoatoa ulu mo o latou potumoe. O lenei auiliiliga taua o le a avea ma susulu faʻaali i le ata ma o le a fesoasoani i le potu atoa feʻilafi ma fou lanu. Ma o totonu o lou potumoe o le a vaʻaia maeʻa ma o le a faʻafiafiaina oe i aso uma.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Unique and alternative headboard designs (Iuli 2024).