Potu mamanu 12 sq. m. - 50 ata i totonu

Pin
Send
Share
Send

O totonu o le potumoe o le muamua mea lea e vaʻaia e le tagata i aso uma pe a ala. E naʻo le tasi lea o mafuaʻaga e fai ai lou potu moe ia mafanafana ma matagofie. Ae paga lea, i le tele o fale mautotogi, o lona eria e le lautele tele. Ae o le ata o le potumoe o le 12 sq m e mafai foi ona faʻafiafiaina tagata e ona i le taeao, o le mea taua o le faʻatulaga saʻo lea.
O tisaini o ona po nei e ofaina le tele o fofo faigofie e fai ai lenei potu e le gata o se nofoaga lelei mo se malologa atoa o le po, ae o se vaega aoga o se fale faʻaonapo nei faʻaonapo nei. Faʻafefea ona vaʻaia faʻalauteleina le avanoa ma ausia sili maualuga faʻamafanafanaga?

Potu o potumoe

E le mafaitaulia totonu sitaili, ae le mafai e tagata uma ona faʻaleleia le tulaga lelei o le potumoe.

O sitaili autu mo lenei nofoaga o:

  • Faʻavae. Le faiga faʻavaitaimi, tuʻufaʻatasia bombast ma le alofa mo taugata mea ma taofiofi ma foliga tutusa.
  • Tekonolosi maualuga. E iloga mai i le anoanoaʻi o masini fou, tioata ma le chrome i totonu o le potu moe. Taugata i tisaini faiga, manaʻomia faifai pea faafouina o eletise masini i le fou fou ituaiga.
  • Atunuʻu Lenei o se sitaili o laufanua mafanafana, leo masani ma tele totonu elemene. O le sitaili a le atunuʻu e faʻaaoga mea masani.
  • Faiga faʻaonapo nei. Minimalism, functionality, straight laina - o le mea lena e mafai ona matou fai atu ai e uiga i ai.
  • Pop Art. O se manaia foliga, o le mafuaʻaga o le faʻamamafaina o le tagata lava ia o tagata e ona ma liliu mea o aso uma i mea teuteu.

Lanu lanu

Filifilia o se lanu mo soʻo se potu o se taua tele filifiliga. Mo se tamaʻi potumoe o 12 sikuea mita, e mafai ona matua afaina ai. I luga atu o soʻo se ituaiga sitaili, oe tatau ona tuu au oe lava tofo: o le potumoe o se oe lava avanoa, lea e osofaʻia ai e tagata mai fafo. O le filifilia o lau mea e fiafia i ai o le autu lanu, oe manaʻomia le filifilia o se taua tuʻufaʻatasia mo ia. Ae e tatau lava ona e aloese mai susulu lanu. O lenei potu e faʻatulagaina mo le malologa, ma le malologa ma le feei o puipui o le a le ola lelei.

A talafeagai lanu lanu mafai ona:

  • leo beige;
  • autu moana lanumoana, laumei malu;
  • o se tuʻufaʻatasia o paʻepaʻe ma uliuli;
  • lanu meamata;
  • paolo o le efuefu ma magenta ma Vaioleti;
  • lanu samasama.

O le filifiliga i le va o leo mafanafana ma malulu e faʻalagolago atoa i le potu faapitoa. Afai e tele le malamalama masani i totonu o le potu, o lona uiga o le ata atoa e sili atu ona faʻatumuina e le malulu malamalama, ma o le leai o le susulu o le la e sili atu ona tauia e le lanu mafanafana o luga.

Fale ituaiga ma potu moe mamanu

Le ituaiga fale o loʻo atiaʻe ai le potu moe i le 12 sq. mita, e taua foi pe a faia se matagofie potu i totonu.

E 3 filifiliga masani:

  1. Potumoe i Khrushchev. Afai o le fale e le faia i piliki, o lona uiga o le potumoe o le a le maua le mafanafana. O avanoa lanumeamata i tafatafa o ia fale e masani ona tapunia pupuni o potu, ma poloka ai le ala o ave o le la. Faʻavae i luga o lenei, o le a talafeagai mo Khrushchev e faʻaaoga mafanafana susulu o pa, filifilia o sili ona aoga ma aoga meaafale mo latou.

  1. Fale vaega. Faʻatusatusa ia Khrushchev, e le gata i le tele o malamalama faʻanatura, ae faʻapea foi i se taualuga maualuga. E i ai le faʻaosoosoga faʻaopopo e faʻaaoga faʻalo i luga o le lautele. Aisea la le mea na le tatau ai ona ia alu? O lenei tisaini o le a foliga lelei ma maualuga faʻalo, ma o le a tatalaina foʻi faʻaopopo avanoa mo fausia-i moli.

  1. O se fale tumaoti. Tagata e ona fale tumaoti maua le tele saolotoga i filifiliga filifiliga. O se eseʻesega taua i totonu o se potumoe mafai ona le gata i lanu, sitaili, totonu, ae faʻapea foʻi ma foliga o le potu, faia e tusa ai ma se poloketi faʻapitoa. E masani ona faʻaaoga se potu e fai o se potumoe potu malolo poʻo se potu 'ai foʻi.

Faʻamaeʻaina luga

Faʻamaeʻaina o le tulaga o le toe faʻaleleia e faʻauigaina le ata o soʻo se potu. Eseese mea ma metotia e mafai ona faʻaaogaina faʻalagolago i le sitaili filifilia. Seʻi o tatou mafaufau eseʻese i le faʻamaeʻaina o vaega taʻitasi.

Taualuga

O teuteuga o le potu e amata mai le faʻalo. Talu ai nei lava, na faʻalu ai le faʻalo o le potumoe ma vali paʻepaʻe. O ia faʻalo e tatou te masani ai ma faigofie ona faʻamama. E teuteuina le faʻalo, i lenei tulaga, e faigofie i ou lava lima. Ae 12 sq. mita e mafai ona toso mai le tele o faʻavae ma e le tatau ona gata mai i faigofie pisia.

O atavali e manaʻomia se tulaga laugatasi atoatoa: afai e te le o mautinoa i ou agavaʻa, e sili atu le valaʻaulia o se polofesa.

O se tali faʻaonapo nei o le faʻaaogaina o se faʻaloʻo pe faʻataʻatia le faʻalo o le faʻalo. E gaosia e le au gaosi oloa le lautele o lanu mo soʻo se tofo. O faʻalo maualuluga o le a faʻatagaina ai le faʻaaogaina o ni tulaga, lea o le a faʻaopoopo ai taʻaloga ma le eseʻesega o lanu ma moli.

A o le faʻamaeʻaina o le faʻalo, wallpapering, polystyrene laupapa, faʻamaeʻaina i palasitika panels po o laupepa o le mago ma faʻamasaniina sima mafai ona faʻaaogaina.

Pa

I le tele o fale mautotogi, o puipui e ufiufi i pepa puipui. O se filifiliga lelei lea mo se potumoe o le 12 sikuea mita: o le lautele o ituaiga uma o lanu ma lanu o le a faʻatagaina ai oe e filifili pepa puipui i soʻo se sitaili ma fausia ai soʻo se manaʻoga aafiaga. E manaʻomia le tuʻuina atu i se tamaʻi ata - o le a vaʻaia "minoi ese" puipui o le potu ma faʻalautele le avanoa. O faʻamatalaga tetele o le a faʻaititia ai se avanoa laitiiti.

Faʻalelei i aso nei faiga i le tulaga o le pa e aunoa ma le faʻaumaina i "le lavalava" piliki poʻo sima e le o se lelei tele fofo mo se potumoe. O se auiliiliga, aofia i totonu o le 12 sq. M potumoe, e le fetaui ma le mafanafana ma le mafanafana e tatau ona i ai i lenei potu. Ae e oʻo lava i lenei mamanu e mafai ona sasaina.

Ae o le faʻaaoga puipui puipui i le ulu o le moega o se manuia ma sili ona lauiloa faiga i ona po nei mamanu. E le faigata ona faʻatinoina lenei aʻafiaga. Afai o le toega o puipui e valivali i le tasi lanu, ona pepa puipui ma se uluaʻi lolomi e faʻafetaui e talafeagai mo le faʻaali puipui. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o luga o le a tosina mai ai mafaufau ma faʻamamafa ai le puipui. Laupapa laupapa e atoatoa, aemaise mo se fale tumaʻoti.

Fogafale

Mafaufau i auiliiliga o le potu, toeititi lava o le fola ufiufi o le a foliga lelei i le potumoe. O le filifiliga e faʻatapulaʻaina naʻo mafaufauga o le tagata mautotogi ma le manaʻomia faʻatupeina paketi. Pau lava le mea e le faʻaaogaina i le potumoe o tile. Lenei e matua leai sona aoga.

Potu fola potu mafai ona:

  • Kapeti E nofo i se tulaga mamalu muamua i le lauiloa ona o lona tau, siosiomaga faauo, faigofie o le tausiga ma foliga vaaia.
  • Ufiufi koroka Faʻaputuga ua amata ona sili atu ma sili atu taugofie. E tuʻufaʻatasia uma lelei o le kapeti ma kapeta, o loʻo iai meatotino o le vevela ma le faʻamama leo.
  • Vinyl Unpretentious ma faigofie-tausiga mea.
  • Laminate. E faʻafoliga atoatoa i le taugata fola laupapa, e iai uma meatotino manaʻomia mo se potumoe.

Potu fola e masani ona ufiufi i kapeta. E taua le mafaufauina o lenei pe a filifilia se maeʻa mea. Ae mo le faʻataʻitaʻiga o le ufiufi, e sili ona sasa le avanoa ole 12 sikuea mita. mita mafai ona avea diagonal mamanu.

Potu elemene i totonu

Laʻititi potumoe mamanu 12 sq. mita e le tatau ona soʻona mamafa faʻamatalaga. Aua neʻi galo o lona autu aoga o se tafaoga nofoaga. Ae e te leʻi filifilia filifiliga mo le fuafuaina o se potumoe, e tatau ona e fuafuaina ona autu elemeni.

  • Moega faʻalua. O le auiliiliga autu o le potu, o le autu elemene faataamilo ai le atoa tuufaatasiga o le potumoe ua fausia.
  • Kapoti. O se isi potu e fai ai lavalava e talafeagai lelei. Ae le o fale uma e i ai se nofoaga mo ia. I lenei tulaga, e talafeagai le tuʻu o se ofu i totonu o le potumoe mo le teuina o lavalava, ie, ma isi.

  • Pusa toso. Faʻafetai i lenei elemeni, o le a mafai ona maua se nofoaga i le potumoe e le gata mo lavalava, ae faʻapena foʻi mo le tele o numera o mea laiti. E aofia ai ma mea faʻaaoga mo tamaʻitaʻi.
  • Laulau i autafa poʻo le laulau kofe. O se mea faigofie tele e tuʻu ai mea faigaluega ma isi mea laiti i le po.
  • Laulau laei. Mafai ona tuʻufaʻatasia ma se pusa o drawers. E manaʻomia le le moe o le potu moe o le faʻaata i le faʻata - o lenei e ono mafua ai le le faʻamafanafana.
  • Televise. Nofoaga faʻasaga i le moega.

Potu faʻatulagaina

Faʻamoemoeina i le numera o manaʻoga elemeni o le potu, le nofoaga o le faitotoʻa ma faʻamalama, e tele faʻavae masani o le 12 sq. mita:

  • I le tulaga faʻatulagaina, o le moega o loʻo i le ogatotonu o le potu. O se tasi o puipui autafa e leai se mea ma e iai se faʻamalama. I tafatafa o le isi ofu o lavalava, i tafatafa o le faitotoʻa.
  • A i ai le faitotoʻa i totonu o le puipui faʻafesagaʻi o le moega, e talafeagai le faʻaaoga o meaafale fausiaina i autafa o le puipui o le itu. Minus - faʻatulagaina tutusa o elemeni ile puipui ma le faitotoʻa.
  • O foliga faʻavae e foliga faapenei: i itu o le moega, o le vaega autu, o loʻo i ai tamaʻi laulau i autafa o le moega, ma luga o le isi itu puipui, o se TV, i ona itu o loʻo iai nofoaga e teu ai (kapoti poʻo ofu e teu ai ofu).

  • Minimalism e talafeagai mo le filifiliga pe a fai o le potumoe faʻatinoina faapitoa lana autu gaioiga. I totonu o le potu o loʻo i ai na o se moega ma laulau e lua moega.
  • Afai e tu uma le faitotoʻa ma le faʻamalama i luga o le puipui tutusa, ona avea lea o se tali lelei o le tuʻuina o le moega i luma o le faʻamalama. E le sili ea le vaʻai atu i le lagi nai lo le TV? O meaafale fausia-i totonu e tuu i le itu.

Filifilia o se moega

O meaafale autu i totonu o le potumoe o le a lua moega. O le lautele o se moega masani mafai mai 160 centimita. Faatasi ai ma se potumoe eria o 12 sikuea mita, filifilia o se moega i luga o 200 cm o le a sese. I se faʻaopopoga i vaega filifilia lelei, e tatau ona faʻatusatusa i latou i le sitaili o le potu ma ia mananaia.

O tagata gaosi onapo nei e ofaina le tele o moega. Ole faʻataʻatiaga ole potu moe faʻatafafa e 12 m2 ole a faʻaleleia atili ai le uluaʻi laupapa i le ulu ole moega.

O le moega faʻavae e tatau ona malosi ma umi. O le filifiliga pito sili ona lelei o le a fausia i se laupapa, fausiaina ma uamea. I le avea ai o se tagata e faʻatumu, e tatau ona ave le fiafia i mea hypoallergenic.

O se vaega taua o le moega o le drawer. O lenei auiliiliga e le gata o se nofoaga talafeagai e teu ai, ae o loʻo iai foʻi sona faʻatonu tuʻusaʻo i totonu o le potu, faʻamama avega a vaega le manaʻomia. O se drawer e le latalata i le foloa e mafai ai ona faʻamamaina atili le fausaga ma sili atu ea.

Moli

O moli i totonu o le potumoe faalagolago i le maualuga ma le ituaiga o faʻalo. Ae poʻo le a lava le filifiliga e mafaufau i ai, e leai se nofoaga mo se tasi moli malamalama i le potumoe. I se mea maualalo, o lenei e tatau ona avea o se totonugalemu moli ma se moega lamepa. E faigofie ona tuu i luga o le laulau i autafa o le moega i ona tafatafa.

Afai o le potu e i ai se nofoa, o lona uiga e lelei le tuʻu i tafatafa o le moli malamalama: mo le toʻalelei e faitau se tusi poʻo se mekasini. I lenei tulaga, o se foloa moli po o se masani lamepa faʻapipiʻi luga o le latalata pa e mafai ona galue.

E talafeagai pe a mafai e mafai ona suia le susulu o le autu moli. Mo lenei, o loʻo i ai faʻapitoa tulafono faʻatonutonu. I le potumoe, o lenei gaioiga o le a avea ma nofoaga tonu.

Afai e faʻaaogaina le faʻaloʻo faʻalo, o moli malamalama e faʻataʻamilomilo i le itu o le itu o le a faʻalauteleina ai le avanoa. Ma afai o moli o lanu eseʻese e fausia i totonu o sea faʻalo, ona mafai ai lea ona fausia se faʻaosofia lagona faʻapitoa i totonu o le potu.

Teuteuga elemene

Manatu o se tamai potumoe o 12 sq. mita e le manaʻomia faʻaopopoga sese sese. O faʻamatalaga saʻo na filifilia, o le a mafai ai ona suia faavavega totonu, e le gata e le "mamafa" ia, ae faʻapea foi ma le "aveʻese mai" i fafo.

O le teuteuga e tatau ona amata i le autu mea - o le moega. O le ie moe e tatau ona filifilia faʻavae i luga o sitaili o le potu. Oe mafai faʻamalosia le autu mafuaʻaga, pe faʻapea foi i le isi itu - faia ia faʻatusatusa ma se lolomi poʻo se uiga. E talafeagai le faʻaaogaina o aluga teuteuina mo teuteuga o moega.

Pupuni e tutusa lava le taua o auiliiliga. Filifili pupuni matagofie o se faatufugaga. O le filifiliga lelei o le a pupuni ie, faia e oka faapitoa mo le fuafuaina o se potumoe potumoe o 12 sq. mita. O pupuni umi uumi mamafa e tatau ona faʻaaoga faʻaeteete lava ona o le laʻititi o le potu. Latou te mafaia ona ave i totonu le tele o malamalama masani, faʻalauteleina le potu.

O le ulu ulu o le itu taua o le potu moe. Afai e leʻi faʻamalamalamaina i le taimi o le faʻaiugaina, o lona uiga o le taimi e fai ai nei. Oe mafai ona faʻamamafaina le sitaili o le potu ma atavali, le masani ai mamanu, faʻapipiʻi poʻo mea teuteu teuteu.

O le paʻi i le eco-style o le a faʻaopopo ai le fou i le potu e pei o fugalaau fou i luga o faʻamalama pe latalata i ai. E moni lenei mea pe a filifilia se sauā poʻo se tisaini mamanu mo se potumoe 12sq.m: greenery o le a fesoasoani faʻamaluluina teisi, ma o le a faʻamamafaina le fesoʻotaʻiga ma le natura.

Potu mamanu ma se loggia po o le poletito

Potu mamanu 12 sq. m ma le poletito o se avanoa lelei e faʻalautele ai le tamaʻi avanoa o le potu. O le pito i lalo o le tau e tala ai le puipui. Faʻapea foi, le talepeina o se foloa o se matua palapala ma efuefu galuega. E tatau ona faʻataunuʻuina i le amataga laʻasaga o le toe faʻaleleia, aʻo leʻi faʻapipiʻia luga.

O le poletito mafai ona avea ma tuʻu eseʻese vaega faʻaaogaina o le potumoe, lea e faigofie ai ona faʻaauupegaina, mo se faʻataʻitaʻiga, o se nofoaga lelei mo le faitauga, se ofu faʻaaoga poʻo se tamaʻi ofisa. O leisi filifiliga o le faʻaumatia atoa o le puipui vaeluaina ma faʻaauau le potu moe potu.

Mo le sili ona lelei aʻafiaga, pe a tuʻufaʻatasia se potumoe o le 12 sq. mita ma le poletito, tuʻu ni nai senitimita faataamilo i le liʻo o le pa muamua, fausiaina le aʻafiaga o se faitotoʻa.

O le vaega loggia e tatau ona faia i le sitaili o le autu vaega o le potu. E tatau foi ona faʻaauupegaina i moli faʻaopopo, talu ai o le faitotoʻa o le a avea ma faʻalavelave e faʻatonutonu ave mai le moli tutotonu i le potumoe.

Afai e te manaʻo e faʻalautele le potu moe avanoa ma teu se faʻatulagaina eseese ma se ofisa, ona faʻamalamalamaina o le faʻalo i le va o potu o se filifiliga lelei. Lenei o le a faʻaopopo le ao malamalama i le potumoe loggia.

Toefausiaina o le potu tatau ona i ai i le maliega ma le fale ma fesoʻotaʻiga tautua.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: My Tiny 10 sqm Studio Chambre de Bonne in Paris (Mae 2024).