Filifilia o le sili sili sitaili o potu malolo totonu: 88 ata ma aitia

Pin
Send
Share
Send

O se potu malolo mafai ona faia i se tasi mamanu, i le amanaʻiaina o nuances, pe mafai ona tuʻufaʻatasia ni totonu sitaili i eclecticism. Afai o le potu e laʻititi, o se ona po nei sitaili ma le itiiti ifo o teuteuga ma meaafale i moli malamalama, ma pupuni pupuni ma faʻata, susulu luga e talafeagai. O le ata o se potu malolo i se ituaiga masani poʻo ona po nei e talafeagai mo se potu malolo o se fale tumaoti, lea o le foloa mai le faʻamalama ma se avanoa tele o le a faʻamamafaina.

Faiga faʻaonapo nei

O le mamanu o le potu malolo i se faʻaonapo nei sitaili faʻatagaina le potu e foliga aoga, talafeagai ma i le taimi lava e tasi matagofie. O lona uiga eseʻese o loʻo i totonu o tuʻufaʻatasia o elemeni o sitaili eseese, ma le faʻamamafaina i le minimalism ma le fausiaina o le mafanafana. O totonu o le potu malolo i se faiga faʻaonapo nei foliga masani ma mafanafana, o se avanoa lea e mafai ai e tagata uma ona maua se mea e fai.

A filifilia se maeʻa, tasi e tatau ona ave le fiafia i moli mama, o se faigofie taualuga faʻataʻitaʻiga, lafoaʻi faʻataʻitaʻiga ma fale i le fiafia i se faigofie tuʻufaʻatasia o pepa puipui ma laminate lanu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu malolo i se faiga faʻaonapo nei. Faʻapaʻila faʻaloʻo ma faalo mumu ma paʻepaʻe vaʻaia faʻalauteleina le potu.

Mai teuteuga, oe manaʻomia le uaʻi atu i le i ai o se faʻata, puipui puipui (faavaa ma monosyllabic atavali), o se faigofie moli moli, ma sofa aluga. O kapeta susulu poʻo faʻamalama masani ma pupuni masani e aumaia le mafanafana i totonu o aso nei. O ie i totonu o le potu malolo e tatau ona avea ma masani pe a mafai, ma aunoa ma le faʻapipiʻiina o ie.

E mafai ona e teuteuina se potu malolo i se faiga faʻaonapo nei e faʻavae i luga o soʻo se potu tele, o sea agavaʻa o le a faia ai sina tamaʻi avanoa e ala i laina manino.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le faʻaumaina o se pa puipui ma 3D panels. O le potu malolo e faʻaigoaina o le susulu o le sofa mumu, o se laulau laupapa, poletito fola ma aluga aumaia faʻamafanafanaga, ma se kapeta i le lanu o puipui faʻamalosia totonu totonu.

Minimalism

O totonu o le potu malolo i le sitaili o le minimalism e talafeagai mo le pao o le olaga i le pisi o le taulaga, lea e tele ma tele ai taimi e feiloaʻi ai malo i le le mautonu teritori, ae le o le potu malolo. Faatasi ai ma le suiga i le olaga sau le suiga i galuega tauave o potu.

O lenei sitaili e faʻaalia i le: soneina o avanoa, maopoopo, mama aʻiaʻi i lanu, laʻititi o meaafale, faigofie i mea faʻaaoga, usitaʻi i tulaga talafeagai.

Mo se minimalist potu malolo, oe manaʻomia le filifilia o se faigofie, lautele kapeneta mamanu, o se geometrically saʻo sofa ma nofoa faʻaletino. Leai se mea e faʻapipiʻi ai totonu totonu i le tele o fata, faʻataʻoto ma nofoa.

O le lanu o meaafale e tatau ona avea ma paolo laʻau masani. Potu o potu malolo e tatau ona fetaui lelei pe monochrome, ae mama i taimi uma ma leai ni mea leaga ole chameleon. Glossy poʻo luga matte luga e le tatau ona sosoʻo.

O pupuni faʻaonapo nei mo le potu malolo e tatau ona filifilia e aunoa ma ni mamanu ma teuteuga fugalaʻau, e tatau ona latou faʻamamafaina le sitaili ma i le taimi e tasi e le vaʻaia i totonu. O pupuni manino e faia i ie lino, cotton, roller blinds poʻo muslin o le a talafeagai.

Mai le maeʻaina o mea, e tatau ona e filifilia lamolemole lamepa, maʻa, fafie. E tatau ona i ai le itiiti ifo o teuteuga i luga o puipui, pepa puipui faigofie poʻo paʻaga i le tutusa lanu fesoasoani e ausia ai le aʻafiaga o le gaogao. O le faʻalo ma puipui i lanu malamalama e tuʻufaʻatasia ma le pogisa kapeti poʻo le laminate.

Tekonolosi maualuga

O lenei sitaili totonu e talafeagai mo se tamaʻi potu, e manaʻomia ai le faigofie, tekonolosi faʻaonapo nei, uʻamea ma tioata.

Faiga masani

Ina ia faia se faʻaaliga o lou maualuga tulaga, o se potu malolo totonu i totonu o se masani sitaili e talafeagai, lea e iloga mai le faigata ma taugata i teuteuga elemeni. Meaafale mo lenei sitaili mafai ona faia e okaina, ae mafai foi ona filifili se lelei seti mai fale gaosi filifiliga. E tatau ona faia i laupapa pe faʻataʻitaʻi le faʻataʻitaʻiga o se taua laʻau ituaiga.

O meaafale e tatau ona vaneina, uʻuina o 'au, ufiufi ma faʻapipiʻi faia i le tuiina, tioata ma le teutusi. Mo sili atu aoga, oe mafai ona faʻaaoga meaafale tuai i totonu pe o tausaga ia te oe lava kapoti.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu i le ituaiga masani. O se magalafu sesega ma stucco teuteuina, faʻata teuteuina, teuteuina, meaafale taugata, o se malamalama lanumoana lanu lanu - o le faʻavae o le sitaili o lenei tamai potu malolo.

O meaafale ufiufiina i totonu o le potu malolo e mafai ona faʻafouina i le jacquard, fulufulu, brocade, velor. Nofoa i totonu e tatau ona tele tua, tuaoi ufiufi ma faʻasologa, nofoa faʻaletino - loloto ma faʻamau lima.

Pupuni e tatau ona naʻo masani (pupuni ma pupuni) ma faia i mea mautu (satin, veloveta), lanu - loloto paolo o emerald, garnet. Lambrequins ma fale e talafeagai i lenei sitaili.

E tatau ona i ai se faletusi i le potu malolo. E sili pe a fai o le vaega o le TV i totonu e suia e se piano poʻo se taʻinaafi. O le lapoʻa tioata moli uila o le a faʻatumuina le avanoa i le malamalama, o le kapeta o le a faʻaopoopoina le mafanafana.

O se potu malolo masani sitaili o le a le leiloa lona taua ma o le potu o le a i ai i taimi uma i le aga masani, faʻamamafaina le tofo o tagata e ona le fale ma faʻafiafiaina malo uma.

Aso nei masani

O totonu e iloga i le lapoʻa o meaafale ma talafeagai lelei, e leai ni mea faʻaaoga ofoofogia ma o mea masani e ofi i aso nei. O se eseese-tulaga taualuga, po nei maeʻa, laminate fola e talia.

O meaafale e tatau ona faʻailoa atu le laʻau o laʻau ma ia saoloto mai le vaneina ma le teuteuina o mea. O le potu malolo i le neoclassical style tuʻufaʻatasia masani ma ona po nei masini ma tekonolosi, o se afi faʻaeletise.

Neoclassicism e sau i le olaga i ona po nei fale: i le ata, se TV, o se taʻinaafi pepelo, gilding ma papaʻe moli malamalama i totonu e alu faʻatasi.

Faiga faaItalia

O totonu e iloga i le geometric mamanu, koluma, ofuina o gilding, faʻapea foi ma fola fagu, faʻatagata ma faʻatagata. O sea potu malolo tatau ona i ai se maamora poʻo le poletito fola, masani tetele meaafale, puipui ma atavali ma auro, a voluminous moli uila.

Baroque

O le potu malolo i le Baroque sitaili o le tele o auro i le teuteuina o puipui ma meaafale, o le tioata moli uila, mea teu tuai.

Art Deco

O le art deco potu malolo tuʻufaʻatasia le tamaoaiga o teuteuga ma le susulu o mea faʻaaoga. O laina mama, maʻai tulimanu ma teuteuga e manaʻomia. Malamalama ma le le faaituau puipui iinei auauna atu o se backdrop mo susulu ma eseesega elemene totonu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le teuteuina o se potu malolo i le art deco style, lea e mafai ai ona tuʻufaʻatasia le tele o tioata, faʻata, malamalama ma lanu susulu i totonu. Lanu vaivai piniki ma le la faʻata i luga o le puipui faʻaʻeseʻese faʻapitoa le filifilia sitaili.

Faiga Igilisi

O totonu o le potu malolo e manaʻomia le filifilia ma le faʻaeteete o auiliiliga, maualuga o meaafale ma maeʻa elemeni. E talafeagai mo le fausiaina o se siosiomaga fale ma sitaili masani. Wood, plaid, floral models, Chesterfield leather sofas, bergère nofoa, magalafu, teufale, lapisi teu ofu e talafeagai mo se potu tele ma totonu totonu malolo.

Maualuga

O totonu o le potu malolo e faʻaaoga ai potu malolo e tuʻufaʻatasia ai le le amanaʻiaina o ona po nei ma aso anamua, o tekonolosi fou ma pa puipui. E le faʻapea o le tamaoaiga i meaafale, e faʻatagaina le faʻaaogaina o meaafale tuai ma ona tuʻufaʻatasia ma mea fou. O le afeafe e talafeagai mo potu tele ma lautele e aunoa ma ni vaeluaga ma faʻalo maualuga, o le mafuaʻaga lea e masani ona maua ai i potu potu o tagata atamamai.

I le ata, o le pa piliki ma laupapa laupapa i luga o le faʻalo o le autu elemeni teuteuina o le potu malolo potu i totonu.

Ina ia fausia se atemosifia siʻosiʻomaga, o se paʻepaʻe papaʻe poʻo le faʻalo i le faʻalo e talafeagai (pe a fai o uaea po o paipa iina, ona e le tatau ona nanaina i latou). Mo puipui, o se faʻataʻitaʻi o piliki poʻo se pa sima e talafeagai. I luga o le foloa, e masani ona faʻaogaina se laupapa laupapa poʻo se lamina.

O pupuni e matala pe a mafai. O pupuni i totonu o le potu malolo, a le o le cotton vavae poʻo le pupuni pupuni e faʻaaogaina.

O le sili autu o meaafale o se moega poʻo se sofa ma lelei ufiufi ma tele o aluga ma ie afu. O se laulau kofe i luga o uili ma le tele o nofoa faʻanofofua, poufs, na o meaafale na. O se televise tele i totonu e teuteuina le pa piliki, ma mo taimi paganoa e mafai ona e tautau se hammock poʻo se ato.

Mai ie i totonu, paʻu, suede, lagona e talafeagai. Nai lo o moli uila ma sconces, moli malamalama ma moli faigofie i luga o uaea, o pupuni faatafafa o paepae ma lanu uliuli e faasusulu mai le malamalama.

Provence

O le ata o le Provence style potu malolo e le mafai ona taʻua o le faigofie, ae o se taugata e ola i le faigofie. O totonu e faʻailoa mai e lanu lanu, autu autu, ma le tele o le la. E mafai ona fausia Provence ona o le tele o le malamalama, o le faʻamalama uiga faʻamalama, tuai meaafale, galuega taulima ma ie masani, fugalaʻau fou ma maʻa.

Provence e naʻo le malamalama e maua mai ai, o le lanu pogisa iinei o le lanu o fafie. Saito, beige, oneone, susu, lanumoana, pistachio, oketi, piniki faia le potu malolo sili atu ma faʻalauiloa malologa.

O meaafale i totonu o le potu malolo e tatau ona mama laupapa ma faʻailoga o ofu, pe valivali i pastel lanu. O ata vaneina ma mamanu e taliaina i totonu. Ina ia iloa le sitaili, e taua le i ai o se sikurini, se laulau lapoʻa, ma se nofoa faalue. O meaafale autu e salalau i totonu o le potu, ae le faʻasaga i puipui. O meaafale meaafale e tatau ona faia i ie lino, vavae, chintz.

O ata a le aiga, tautua kofe, pusa teuteu, pepe maile, o le a avea ma teuteuga i totonu. O le moli moli e tatau ona i ai ma elemeni laupapa i luga o se mea uʻamea faia, uʻamea moli foloa i susulu lanu e talafeagai.

E manaʻomia se kapeta i le ogatotonu o le potu e faʻafetaui le lanu o ie. O pupuni i totonu e tatau ona faia i 'ie masani ma le lalagaina, pe lalaga mai le vulu e faʻaaogaina ai se metotia faʻatumu. O le lanu o pupuni ma pupuni e papaʻe, ma fugalaʻau motif poʻo i se siaki. Ruffles ma frills, Roma ma masani pupuni e tatau ona i ai i le lanu o upholstered meaafale.

Mo le teuteuina o puipui o le potu malolo, sima faʻapalapala i paʻepaʻe, pepa puipui ma pupula susulu poʻo fugalaʻau e talafeagai. O le taualuga e tatau ona faʻataʻitaʻia se fola ogalaau, ma o le foloa e ufiufiina laupapa laupapa ma tile.

Atunuʻu

O totonu o le potu malolo i le atunuʻu sitaili e tutusa ma le sitaili o Provence ma e talafeagai mo le mamanuina o se atunuʻu fale. O le faʻamamafaina o mea masani i mea teuteu ma meaafale. O le potu malolo i se faiga masani e vaʻaia e ala lalaga lalagaina, fugalaʻau fou, meaafale seasea, ma se taʻinaafi.

I le ata, o se maʻa masani masonry i luga o le puipui faʻaigoa i se susu susu e faʻafetaui le sofa foliga fealofani i totonu o le potu malolo.

Kaleta

O se potu malolo e faʻaaoga e faʻaaoga ai le chalet style e faʻafetaia i mea faʻalelei, o meaafale laupapa, ogafu, o teuteuga faigofie o pa, ma mea e seasea maua.

Faiga Amerika

O le potu faʻa-Amerika faʻa potu potu o se paluga o sitaili ma faʻagaioiga. Malamalama avanoa ma le vateatea o loʻo faʻasaoina iinei, o lea la o lenei totonu e fetaui mo naʻo se fale tumaoti. Niches i le puipui, lanu masani ma le tuʻufaʻatasia o le tele o sone e masani ai mo le sitaili Amerika.

Metitirani

O le potu malolo e pei o le Metitirani e iai pupuni maualuga ma lautele. Mo puipui, naʻo le moli-lanu vali e faʻaaoga; o maa poʻo laminate teuteuina e talafeagai mo le foloa. Malamalama puipui e faʻavaivaia i le turquoise, lanumoana, lanumeamata. Pepa vali, amphorae, keramika, fagu fualaʻau ma moligaʻo e talafeagai i totonu.

Faiga Scandinavian

O le Scandinavian-style potu malolo totonu e tuʻufaʻatasia minimalism ma le maopoopo ma autu faasaʻo-autu i se tasi avanoa. O loʻo taofia nisi o foliga vaaia o tu ma aganuʻu a tagata i matu ma maua ai le avanoa e auai ai i tu ma aga a Suetena. E tuʻufaʻatasia suiga fou ma suiga o lao vaʻaia, e taʻitaʻia e papaʻe o le lanu autu.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo i se sitaili Scandinavian, o le autu lanu o totonu e papaʻe. E lagolagoina e le malamalama laupapa laminate fola. O le matafaioi a teuteuga e tuʻuina atu i atavali ma elemeni lavalava.

O meaafale, e le aloaʻia e le sitaili a Scandinavian lapopoʻa, naʻo fata ma leai se mea e mafai ai. O meaafale faʻataʻitaʻi e fai ma fagu tioata o le a faʻamamafaina le ituaiga filifilia. O le laulau e tatau ona puʻupuʻu, nofoa faʻataʻavale ma sofa maualalo ma laʻititi ma efuefu efuefu poʻo susu. O se lavalava poʻo se laupapa i fafo o le a faʻaopoopoina totonu.

O le moli e manaʻomia le fausiaina mafanafana ma faasalalauina ona o moli malamalama, moli foloa ma sconces o le a fausiaina ai foi le mafanafana, ma e sili atu le teenaina o se moli uila. Mai i totonu teuteuga, o se fafie fafie fafie, pusa, nofoa faʻataʻavale, moli moli e talafeagai. E tatau ona i ai le itiiti ifo o ata ma faia i le lanu o le tapuni ma pupuni. Tele o taimi o le ie ma isi ie masani o lanumoana, lanumeamata lanumeamata lanu.

Faʻaitete i maʻila pupula ona o lenei o le a fesuiaʻiga o le sitaili. O se kapeta Nordic, ogalaau, tia 'aila, keramika ma ata o le a faʻaola ai le avanoa.

Faiga faasao

O le potu malolo faʻaolaola faiga faʻatasi e tuʻufaʻatasia ai le fealofani o le natura ma le faʻatinoga o le olaga faʻaonapo nei. O sea totonu e le fiafia i faʻaputuga ma mea le manaʻomia; vine, luga tioata, laupapa ma moli paolo e faʻaopopo ai malamalama e talia iinei.

I le ata, o se teuteuina puipui faia i maʻa ma fafie i totonu o se faʻailoga maua ai se siosiomaga taulaʻi i totonu.

Faiga i Sasaʻe

O se potu malolo i le itu i sasaʻe o le a foliga mai e le masani ai i totonu o latitu ma e tosina mai ai le mafaufau. Na faia ma le fesoasoani o susulu (masani ona mumu) pa, ili, vaʻa, bonsai, ofe. Mai ie, filament ie, organza, silika e talafeagai.

O totonu o le potu malolo i le faiga a Iapani e le mafaufauina e aunoa ma ni pupuni ae le o ni puipui, laulau maualalo, se faʻamalu ae le o se sofa.

Faletusi vitio

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Dj Scratch - Sili Le Toa Annie Mariner X Kiva Noten (Mae 2024).