Turquoise i totonu: foliga, tuʻufaʻatasiga, filifiliga o maeʻa, meaafale ma teuteuga

Pin
Send
Share
Send

Uiga ma foliga, aʻafiaga i se tagata

Lanquoise lanu maua ai sili lelei lagona lelei ma e fesoʻotaʻi muamua ma le vai luga. O le lanu e faʻailogaina le mama aʻiaʻi ma le mama. I le tele o atunuʻu, o lona uiga o le alofa, tutoʻatasi ma le tamaoaiga. I totonu o le fale, o leo o le turquoise o le a maua ai se faʻafilemuina ma maua ai le malosi lelei.

Le tuʻufaʻatasia o le turquoise ma isi lanu

TuufaatasigaFaʻamatalaga

Ata i totonu

lanu paʻepaʻeO le tuʻufaʻatasia e fesoʻotaʻi ma le savili o le sami. O totonu e mama ma fou.

Lanu efuefuO se toafilemu, sili atu toafilemu tuufaatasiga. Vaʻaia lelei i se sitaili faʻaonapo nei.

BeigeTuʻufaʻatasiga maaleale, fetaui lelei mo vaʻaiga, aso nei ma ituaiga sitaili.

lanu enaenaO se mauoa faʻatasiga e mafai ona maua i teuteuga poʻo meaafale mea. Brown mafai ona sukalati, kofe ma wenge.

Lanu samasamaTuʻufaʻatasiga o le la. E taua le faʻaogaina o lanu e aunoa ma le soʻona utaina o totonu i vali.

AuroO le auro ma le turquoise e fausia ai le chic oriental motifs.

Piniki, lilacUma lanu e susulu ma maaleale. E talafeagai mo teuteuina se potu o tamaiti ma le potumoe a se teine.

Lanumeamata, lanumeamata lanumeamataGreen shade o le a fausia ai se vaomatua moni i totonu. O paʻu pupū o le a mama ai le ata.

Lanu moagaO ata lafoia e tutusa i le malosi tele. Faʻamoemoeina i le lanu faatumuina, totonu e mafai ona i tua o le tulaga pe fou.

Lanu moagaO paolo tutusa o le a foliga mai e pei o le tumu. O le a foliga sili ona manaia i tulaga moli eseese.
Mumu, burgundyMo se tuʻufaʻatasia lelei o nei paolo, o se tasi o latou e tatau ona manumalo, ma le isi e tatau ona i ai i elemene.

lanu moliO se susulu, mafanafana tuufaatasiga. Lanumoli latalata i le terracotta mafai ona fausia ai ni mafuaaga i sasaʻe.

Lilac, lanu violeO le faʻafouina o le turquoise i totonu o se duet ma paolo o le viole o le a faʻaopoopoina e le tasi le isi.

O le uliuliI le faʻaopopoina o uliuli faʻamatalaga i le ata o le potu, o le ata o le a fesoʻotaʻi ma se morpho butterfly. E ui lava i le lanu uliuli leaga, o totonu o le a avea laconic.

Ata i totonu o potu

I le amataga laasaga o le toefaʻaleleia, e tatau ona fuafua le faʻamuamua paolo i totonu o totonu. Turquoise mafai ona faia se taua tele pe auai i teuteuina faʻamatalaga ma totonu mea.

Potu malolo

Ina ia teuteuina se tamai potu malolo turquoise, oe tatau ona filifilia se malamalama turquoise paolo, o le a le nanaina le avanoa ma foliga matagofie. Mo se potu vateatea, e mafai ona e faʻaogaina le pupula sili atu ona loloto ma loloto.

Faʻatasi ma fasi meaafale pogisa, o totonu o le a susulu ae faʻamalamalamaina. I totonu o le potu malolo ma se malamalama mama, o se aquamarine sofa o le a faʻamamafaina le vaʻai ma filifilia se nofoaga e nofo ai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu malolo puʻupuʻu o se fale tumaoti. O puipui ma foloa ua teuteuina i fafie.

Umukuka

I totonu o le umukuka ma le maeʻa o le turquoise, o se seti paʻepaʻe e foliga gatasi. Umukuka seti faia i laʻau masani e talafeagai mo le atunuʻu ma Provence sitaili, rustique ma shabby chic. Glossy turquoise meaafale o le a vaʻaia lautele le avanoa, a o foliga suamalie. O le matte luga o foliga e talafeagai mo umukuka masani. O totonu o le a faʻatumuina e papaʻe porcelain ipu ma ie.

O loʻo faʻaalia i le ata se umukuka puʻupuʻu ma se seti i lanu turquoise.

I le ata o loʻo i ai se umukuka seti i lanu pupula e lua. O totonu e i ai mafuaaga a le atunuʻu.

Potumoe

Mo le potumoe, e sili atu le faʻaoga o le malamalama, malu malu o le turquoise. Mo teuteuga puipui, oe mafai ona faʻaaogaina pepa puipui ma se faʻataʻitaʻiga. Wallpaper mafai ona ufiufi uma puipui pe na o le tasi, avea ma autu teuteuina o totonu. O le moega turquoise ma mea teuteu teuteu foliga vaʻaia faʻasaga i le malamalama i tua atu o puipui.

Tamaiti

Teuteuina o se vasega pepe i le turquoise o le a avea ma se tasi o sili sili totonu fofo totonu. Faʻatasi ma se lanumoana poʻo le lanu viole, e mafai ona e fausiaina se potu olaola. O atavali i puipui e le gata ina foliga matagofie, ae o le a latou fesoasoani foʻi i le atinaʻeina o le tamaititi ma mafai ai ona faʻamamafaina le autu o le potu.

Faletaele

O le lanu malu turquoise i totonu o le tapu taele foliga foliga fealofani i se masani, onapo nei ma sami faiga. O mea aoga e faʻaaoga mo le sami e faʻatumuina le ata. Mafaufau o faletaele e laʻititi i fale masani o taulaga, turquoise e sili ona tuʻufaʻatasia ma moli malamalama.

Faapaologa

I luma o hallway tapunia, o le malamalama turquoise tini o le a avea ma sili sili fofo; o le a atagia faʻasolosolo moli ma faʻamamaina le potu. I avanoa avanoa, taliaina lanu loloto. Faʻamoemoeina i mea e manaʻomia e le tagata lava ia, e mafai ona faia totonu i tu ma aga masani masani.

O le fea sitaili e filifili ai?

Aso nei

O le teuteuina o se potu i se faiga faʻaonapo nei, o se tali manaia i totonu o le a teuteuina o se tasi o puipui i pupula pupula. Turquoise meaafale meaafale e aoga, latou mafai ona i ai se le masani ai foliga ma pupula luga.

Nautasi

Lanquoise lanu o le tali sili lea mo le teuteuina o se potu i se ituaiga o le sami. O puipui o se lanu samasama sesega o le a fesoʻotaʻi ma le savili o le sami ma o le a faʻafouina totonu. O le maeʻa mafai ona avea monochromatic pe faʻatasi ai ma vaʻaiga sami. Wicker ma malamalama meaafale o le a foliga fealofani i totonu.

I le ata, o totonu o le potumoe o loʻo i totonu o se vavalalata sitaili, o le teuteuina e faia i lanu malu turquoise.

Masani

Mo totonu i totonu o se ituaiga sitaili, matte wallpaper o se malu turquoise lanu e talafeagai. O meaafale e matagofie foliga. I totonu o se potu ma se malamalama mama, e mafai ona e faʻaaogaina meaafale o se tamaoaiga lanu moana turquoise, o le a taulaʻi ia te ia lava. Mo se faʻataʻitaʻiga o se sofa turquoise poʻo se moega.

Maualuga

I totonu o le falealuga, o le turquoise o le a foliga manaia i auiliiliga poʻo luga o puipui.

Provence

Malamalama turquoise e talafeagai mo le Provence-style potu. O le teuteuga faʻaaogaina mea masani e pei o vali laupapa fola. I le umukuka, o le seti mafai ona faia i mint-lanu laʻau.

Faʻamaeʻaina (puipui, foloa, faʻalo)

Pa

O puipui Turquoise e talafeagai mo le tele o sitaili potu. O le pepa lautele-lanu pepa puipui o le a faʻateleina ai le potu lautele. O se tasi o puipui e mafai ona teuteuina i le ata-pepa, o sea mamanu o le a avea ma se teuteuga i totonu.

O le malamalama turquoise o le a avea ma se filifiliga talafeagai mo se tamai potu. O se lanu pogisa e talafeagai mo le faʻamaeʻaina o le ofisa ma le potu malolo. E mafai foi ona tuʻufaʻatasia pupuni i totonu o le potu e tasi.

I le ata, o se tasi o puipui e vali lanumoana ma teuteuina i mamanu.

Fogafale

E mafai ona e filifilia se kapeta faigofie e fai ma foloa, o se mea malulu e talafeagai mo se potumoe, potu malolo poʻo le vasega pepe. Mo se sitaili ma Provence sitaili, o se laupapa vali fola e talafeagai. I totonu o le umukuka, o le filifiliga pito sili ona lelei o ni maa faigofie pe o ni mamanu.

Taualuga

O le faʻalo valivali o se aitia e le masani ai ma manaia. Ole faʻalauteleina ole faʻalo e mafai ona faʻateleina ai le avanoa ona o le faʻata. Mo totonu masani, o se matte mea e faʻaaogaina. Moli moli poʻo se moli uila o se foliga e le masani ai e mafai ona faʻaogaina o moli.

Filifiliga meaafale

Sofa

O le sofa turquoise o le a avea ma susulu faʻaali i totonu ma filifilia le nofoaga e nonofo ai. I totonu o totonu ma papaʻe puipui, o le sofa o le loloto turquoise lanu o le a foliga matagofie. Mo se sitaili masani, o se sofa ma malamalama ufiufi e talafeagai.

Ata o se potu malolo matagofie ma auiliiliga auro. O le sofa, pupuni ma le ulutala o loʻo i totonu o le turquoise.

Moega

O se moega turquoise e foliga fealofani i totonu o se potumoe ma le malamalama maeʻaeʻa. O totonu o le a faʻatumuina e tulle ie pupuni fetaui i lanu.

Kapoti

O lavalava turquoise swing-out o le a tosina mai ai mafaufau ia te ia lava. E mafai ona tuʻufaʻatasia i le lanu ma isi fasi meaafale pe avea ma pupula pupula i totonu.

I le ata o loʻo i ai le kapeneta vaevaeina le potu i lua sone.

Nofoa ma nofoa

I totonu o le umukuka, o nofoa e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi aitema e pei o tuʻamea poʻo ni auiliiliga i totonu o se pulou.

O nofoa e foliga manaia, tu i fafo lanu i le ata atoa o le potu malolo poʻo le potumoe. O se paolo matagofie o le a faʻamamafaina ai se mea taua, pei o le veloveta.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai turchise lima ma pupuni, faʻafetai i le ie velovevet, o se aafiaga o le susulu lanu na faia.

Turquoise leo i totonu

Pupuni

O pupuni Turquoise e foliga fealofani i totonu o se aso poʻo se ituaiga masani. Pupuni e mafai ona soʻosoʻo i aluga, fasi meaafale ma teuteuga elemeni.

I le ata o loʻo i ai se umukuka ma pupuni turquoise luga o le foloa, e faʻafetaui i le lanu ma le apron umukuka.

O le tulle turquoise malamalama o le a faʻafouina le potu.

Kapeta

O se kapeti mausali turquoise umi-faʻaputuga kapeti e fetaui lelei mo se potu faʻaonapo nei. O kapeta malamalama turquoise ma le oneone-lanu mamanu o le a faʻaauauina le autu moana, ma le le masani ai mamanu faʻasaga i se susulu talaaga o le a teuteuina le masani ma sasaʻe totonu.

Atavali

Pepa lautele poʻo ni atavali e lagolagoina le faiga o le potu. O se ata ma ona oa lanu o le a tu matilatila, ma malu malu paolo o le a teuteuina ma le faʻaeteete totonu.

I le ata o loʻo i ai se atavali ma aluga i leo aquamarine.

Aluga

O pulou Turquoise e sili ona tuʻufaʻatasia ma isi aitema i totonu, e pei o pupuni, atavali, kapeta.

Palanikeke ma ie afu

O se ie afu poʻo se mea e moe ai e le gata e faʻaopoopo ai le mafanafana i totonu, ae o le a avea foʻi ma mea teuteu ma se mea susulu. O le ie moega i le potumoe e mafai ona lalelei faʻataʻitaʻi ma tuʻufaʻatasia ma teuteu aluga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potumoe masani, faia i lanu e lua.

Faitotoa turquoise

Teuteuga le masani ai o le fale mautotogi. O le faitotoʻa tioata o le a teuteuina le potu i se faʻaonapo nei ma maualuga-tech faiga. O faitotoʻa laupapa e talafeagai mo sitaili masani, faʻataʻitaʻi ma le manaia foliga.

Mea Faʻaaoga

E taua tele le teuteuga i le fausiaina o totonu. Mint-lanu faʻaopoopoga faʻaopoopoina le maaleale totonu, e pei o porcelain figurines, vases, moligaʻo. O mea pogisa turquoise o le a avea ma malamalama pupula ma e mafai ona ogatasi ma fasi meaafale.

Faletusi o ata

O se lanu mananaia ma le tele o paolo o le a teuteuina soʻo se totonu. Malamalama lanu e faʻafouina ai le potu ma o le a fesoʻotaʻi ma le savili o le sami. Paʻu palapala turquoise palapala foliga manaia, ae le matagofie. Lalo o ata ata o le faʻaaogaina o le turquoise i potu mo le tele o mea aoga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Black Missionaries Evison Matafale - Olakwa Ndani (Mae 2024).