Fale puipui mo se tamaʻi potu: filifiliga o lanu, faʻataʻitaʻiga, faʻateleina pepa puipui, tuʻufaʻatasia

Pin
Send
Share
Send

O le a le lanu o pepa puipui e faʻaleleia ai le potu?

Lanu poʻo se tuʻufaʻatasia o ni lanu e mafai vaʻaia faʻalauteleina se tamai avanoa.

  • A teuteuina le faʻalo i le paʻepaʻe, o se tamai potu o le a foliga lapoʻa pe a fai o malulu lanu e faʻaaogaina mo puipui.
  • Lanumoana, malamalama efuefu puipui faʻaopopo ea.
  • O puipui i pupuni auro o le a susulu ma susulu ai le potu, ae o le a le faʻateleina lona tele.
  • E le talafeagai le uliuli ma le lanumoana uliuli mo se tamaʻi potu. O se puipui poʻo le faʻalo o lenei lanu o le a atili ai ona laʻititi.

Mo se potu susulu

Afai o le potu e malamalama, o puipui e mafai ona mauoa i olaola lanu - lanumoana, turquoise, po o lanumeamata. E sili atu mo tamaʻi potu, e oʻo lava i moli mama, aua le faʻaogaina pepa puipui ile paolo pogisa.

I le ata o loʻo i ai se vasega pepe susulu ma se faʻamalama tele. O le pepa puipui piniki-lanumoana ma mea totino na aumaia ai mea faigata ma le mafanafana i le tamai potu.

Mo se potu pogisa

Ina ia faia se potu pogisa laititi e foliga lapoʻa, o le faʻalo ma puipui e tatau ona pei o le malamalama e mafai. O isi taimi o le togafiti togafiti sili ona lelei o le faʻasinasinaina. Ma, faʻasaga i latou talaʻaga, o meaafale o le a le foliga tele ma ono pogisa.

O le fea ata e faʻalauteleina le potu?

Fale gaosi pepa puipui i tausaga uma ofoina fou aoina ma le tele o ituaiga mamanu ma ituaiga. Faatasi ai ma le fesoasoani a nisi ituaiga o ata, oe mafai ona suia le vaaiga vaaia o le potu.

  • Laugofie pepa puipui ma se laʻititi fugalaʻau mamanu maua ai e oo lava i se tamai potu mama ma le mafanafana.
  • O le faʻatutu laina e faʻaopoopoina le misia maualuga i se maualalo potu.
  • Afai o le ata i luga o le puipui e le faʻatusatusaina ma le pito i tua, ae e o gatasi ma ia, e tusa lava pe o le ata e tele, o se manumalo manumalo mo meaafale ma teuteu mea.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le manuia le faʻaogaina o pepa puipui ma se tamaʻi mamanu o le geometric e teuteuina ai le alatele o se tamaʻi fale. O le faʻapaʻepaʻe papaʻe faʻapaleniina vaega o le potu ma faʻamamafanafanaina le tumu o puipui.

Fuafua ni aitia mo potu e faʻalauteleina le avanoa

E i ai le tele o metotia faʻavae e mafai ona vaʻaia faʻateleina le vaega o se tamai potu. O se tasi o nei metotia o le faʻapipiʻi luga o le puipui puipui o le potu ma ata pepa poʻo 3D pepa puipui. O ata sili ona lelei na puʻeina i tausaga ua tuanaʻi e le maualalo ifo i frescoes e tusa ai ma le lagona na latou gaosia, ma latou maua ai le tau ma le saoasaoa o le faʻataunuʻuina. 3D puipui mafai ona suia nofoaga o se tamaʻi fale poʻo potu e le mafai ona iloaina.

Pepa puipui mo se tamai potu malolo

O le potu malolo o le potu autu i le fale ma e tatau ona teuteuina sili ona manino. E mafai ona faʻaaogaina le pepa puipui ata e teuteu ai ma faʻalautele le avanoa o se tamaʻi fale tele. Tele taimi nai lo le leai, o le puipui i tua o le sofa e sili ona talafeagai mo lenei faʻamoemoe.

I le ata, o le puipui o se tamai potu malolo e teuteuina lelei i le vine pepa puipui ma le ata o manu feʻai, lea e faʻaopoopo ai le malosi ma le faʻavae i totonu.

I le ata, o le pito puipui o se tamaʻi fale e teuteuina i ata pueina ata, o ata o pupula foliga o fale foliga sili ona lalelei. Lenei togafiti metotia o le a le tuua le amanaʻiaina soʻo se malo.

Pepa pepa mo se potu laiti a tamaiti

Mo potu a tamaiti, e fautuaina e faʻaoga mea faʻauma e faigofie ona sui. A matutua tamaiti, e faigofie ona toe faʻapipiʻi le pepa puipui, suia le lagona o potu a tamaiti ma latou

I le ata, o le tuʻufaʻatasia o papala ma pepa puipui faigofie e le gata na maua ai le austerity i le potu a tamaiti mo le tama, ae na aumaia ai foi dynamics ma ituaiga i le tamaʻi potu.

I le ata o loʻo i ai le vasega pepe mo se tamaʻi purinisese. O puipui e ufiufi i pepa puipui ma manulele. O le tamai potu e foliga vaivai, malamalama ma susulu.

Faʻaputuga pepa puipui i totonu o se tamaʻi faleuila

O se tamai faleuila o se uiga taua o laiti-tele Khrushchevs. O pepa puipui i totonu o nei faleuila o se manaia fuafuaga auala e mafai ona toe faʻafouina ai se potu. O nei tamaʻi potu e leai ni meaafale ma e mafai ona e faʻamalamalamaina malamalama o puipui.

I le ata i le agavale o se faleuila ma matagofie foliga i luga o puipui. O le potu mauaina sitaili ma faʻamatalaina ma manumalo i se faʻaaliga vaaia.

Vaʻaia faʻalauteleina se tamai faletaele

O le faʻaaogaina o pepa puipui i totonu o faletaele ua faʻateleina ona taua. O nei avanoa laiti aoga mai se filifiliga lototetele. Lenei pepa puipui i luga o puipui foliga mai frescoes poʻo atavali atavali.

Teuteuga o le potu 'ai laʻititi

A e manaʻo e teuteu le potu 'ai i se auala e le masani ai, ae e le lava le avanoa i totonu o se tamaʻi fale mautotogi, oe mafai ona faʻaaogaina ata e faʻalauteleina le avanoa ma faʻamalamalama lelei le' aʻai. O le 'aiga' aʻai i potu potu, faʻapipiʻi ma pepa puipui faʻaalia, foliga matagofie tele.

Filifiliga filifiliga mo le potu laʻei

E oʻo lava i se potu e fai ai ofu e mafai ona teuteuina lelei. O faʻataʻitaʻiga mananaia e faʻalauteleina le avanoa o se tamaʻi potu, tuʻu ese mo kapoti ma fata. Mo lenei mafuaʻaga, susulu wallpaper e talafeagai, malamalama pe pogisa, faʻamoemoe i le manatu o le tisaini.

Wallpaper faʻalauteleina le umukuka

Laʻititi umukuka, aemaise lava umukuka i Khrushchev, mafai ona vaʻaia lautele i se sikuea, pe a fai e te le faʻatapulaʻaina oe i le teuteuina o puipui i maʻa masani, ae faʻaaoga ata malamalama susulu. O mamanu o le Geometric, o maʻila poʻo foliga e faʻamamafaina lelei le ituaiga o mea fai umukuka ma mea faigaluega. Ma o le susulu faʻaaliga faʻaopopo malosiaga ma le tamai potu e foliga lapoʻa.

Auala e faʻalautele vaʻaia ai le alasavali

O le potu ulufale i totonu o le fale o le muamua potu e feiloaʻi ma e ana ma malo. Ina ia faʻalauteleina vaʻaia o le alatele, o le faʻataʻitaʻiga i luga o puipui e mafai ona filifilia i ni faʻasologa tuʻusaʻo pe le o se lapoʻa tele. Ina ia foliga mai e sili atu le auala, o se metotia faʻavae e faʻaaoga faʻavalava laina o le a tuʻu i lalo le maualuga ma faʻasolosolo puipui.

Faʻafefea ona vaʻaia lautele se tamaʻi potumoe?

A filifilia le pepa puipui mo se tamaʻi potumoe, e sili atu le faʻatulagaina i le manaia mo mata, lanu le faʻalavelaveina ma ata e fesoasoani i le malologa ma le moe lelei.

Vali o puipui e faʻatele ai le avanoa

O se tasi o metotia faʻapitoa mo le faʻalauteleina o avanoa i potu laʻititi ma potu potu potu o le faʻaaogaina o ata pepa puipui. Afai e le mafai ona faʻatau se fresco ua uma ona saunia pe valaaulia se tusiata mo atavali, oe mafai ona faʻapipiʻi luga o le puipui vaʻai ma ata pepa puipui.

O se vaaiga vaʻaiga o le natura poʻo se vaʻaiga o se 'aʻai ma ni fuafuaga o eseesega tele o le a fausia ai se faʻapitoa lagona i totonu o le potu. I totonu o le potu mautotogi potu, agavaʻa faʻailogaina ma ata pepa puipui o le a fesoasoani e aloese ai mai le gaogaosa.

Faʻalelei foliga e faʻalauteleina vaʻaia le potu

Eseese ituaiga sitaili i totonu ei ai a latou lava uiga eseʻese o le faʻaaogaina o pepa puipui e faʻateleina ai vaʻaiga se tamaʻi avanoa

Provence

Ina ia faia se tamai potu Provence-foliga foliga lapoʻa, oe mafai ona faʻaaoga mama meaafale. Afai o puipui e ufiufi i le pepa puipui pogisa, o le a saʻo e faʻatumuina i latou i se paepae faʻaputuputu cornice.

I le ata o le Provence style office, o puipui e faʻatasia lelei ma meaafale ma le faʻalo paʻepaʻe. O le potu e le foliga laʻititi ma vaiti.

Masani

O le sitaili masani e iloga i le faʻaaogaina o pepa puipui. Silky pepa puipui ma mamanu, monograms ma fugalaʻau autu teuteuina lenei sitaili.

Ata o se potumoe masani-faiga. O le lanu o puipui e fetaui lelei ma le lanu o meaafale, e fausia ai le lotogatasi ma faʻaopoopo ai le laumata i totonu. I potu laititi, o lenei metotia o le a talafeagai i taimi uma.

Minimalism

E le maeʻa le faiga e aunoa ma ni mea teuteu e pei o pepa puipui. Mo le fausiaina o pa puipui, mo le faʻamalamalamaina o luga taua, o lenei ufiufi e atoatoa.

I le ata o loʻo i ai se potumoe ma se faʻaali puipui puipui faʻataʻitaʻi i se mosaic. O lenei metotia faʻatupuina se lagona o sili atu loloto ma tele o le potu.

Aso nei

Modern style poʻo Art Nouveau ua naʻo le sitaili o loʻo faʻaaogaina ai pepa puipui i toetoe lava o vaega uma o le fale. Lanu moli pastel luga o puipui fausiaina se lagona o le airiness ma moli, lea e faʻateleina ai le tele o se tamai potu.

I le ata, moli Art Nouveau meaafale e tuʻufaʻatasia lelei ma le paolo tutusa o pepa puipui i le malu o le geometric mamanu. O le leai o ni laina faʻalavelave ma lanu e tupu ai se lagona o le lautele ma le manino.

Filifiliga filifiliga mo se potu umi vaiti

Umi, vaapiapi avanoa e mafai ona faʻalauteleina mo vaʻaiga e ala i le faʻaogaina o le saʻo lanu ma le faʻataʻitaʻiga i puipui. Geometry, aemaise lava ma manino kalafi contours, mafai faatupuina ai se lagona o le saolotoga ma permeability i totonu o se tamai potu. Malamalama puipui ma se pupula luga faʻaopopo malamalama ma avanoa.

I le ata, o le puipui i le ulu o le moega e ufiufi i pepa puipui i se lautele fasimea. O lenei metotia faʻatagaina faʻatagaina e vaʻaia lautele faʻalauteleina le vaapiapi avanoa o se tamai potu.

I le ata e mafai ona e vaʻai i se tali manaia mo le faʻalauteleina o se tamaʻi potu vaiti mo se tamaititi. O le umi le manaia puipui o se tamai potu teuteuina ma faʻaalia 3D pepa puipui ma faʻataʻitaʻiga o fata ma tusi i lanu fiafia.

I le ata i totonu o se faitotoʻa va apiapi, susulu malamalama i totonu o nofoaga nofoaga tautua uma mo vaʻaia leo ma mo le faʻalauteleina o se umi lauitiiti auala. O le faʻaaogaina o ata manino, susulu o le la e faʻaopoopo ai le malamalama ma le fiafia i se tamaʻi potu.

Pepa puipui mo maualalo faʻalo

Ina ia mafai ona vaʻai faʻalelei le maualuga o faʻalo, e i ai ni metotia faʻavae. Ole pepa puipui e iai faʻasolosolo laina ma se pogisa lautele ole kusi i le va ole puipui ma le taualuga paʻepaʻe ole a fesoasoani ia te oe e ausia le manaʻoga aoga

O loʻo faʻaalia i le ata se tamaʻi potumoe e maualalo lona faʻalo. O sasa i luga o puipui e oʻo lava i fafo vaega o le potu ma faʻaopopo ai le malamalama ma le mafanafana i ai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o pepa puipui i totonu o se tamai potu ma le faʻalo maualalo. Faʻafanua na faʻamalamalamaina i luga o paepae pa ma faʻatumuina i pepa lanu. O le faʻatulagaina faʻafanua o faʻafanua faaopoopoina maualuga ma originality i le potu.

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasi wallpaper mo se vaʻaiga faʻaopopo?

E le mafai ona le amanaʻia lea ituaiga metotia faʻataʻitaʻi o le vaʻaia o le faʻaopopoina o le vateatea o se tuʻufaʻatasia o eseese wallpaper

E tele auala e tuʻufaʻatasia ai:

  • Faʻatusatusaga tuʻufaʻatasia o pepa puipui i luga o isi puipui o le potu,
  • Faailogaina o se pa puipui ma ata puʻeina poʻo ni lanu eseʻese,
  • O se tuʻufaʻatasiga o puipui o lanu eseʻese mo le faʻatulagaina o se potu,
  • Tuufaatasiga o lanu eseese ma mamanu mo faalava vaeluaina o puipui,
  • Faʻailoaina ma gaioiga pepa puipui - susulu faʻasaga i se lanu sesega, ma se faʻataʻitaʻiga e faʻasaga i se laufanua manino e faʻamamafa ai le vaega autu o le potu.

Manatu mo le tuʻufaʻatasia o lanu e lua

Oe mafai ona faʻalauteleina se tamai potu i le faʻaogaina o lua ituaiga o pepa puipui mo teuteuina puipui. O le tele o taimi, o se taunuʻuga lelei e maua mai i le tuʻufaʻatasia o mautu ma valivali pe faʻatusatusa coatings.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o se tamaʻi fale tele o loʻo tuʻufaʻatasia ai puipui mai puipui e tasi i luga o puipui. O le faʻaleoga puipui e faʻamalamalamaina i pepa puipui ma se mea teuteu.

Faletusi o ata

Faatasi ai ma le fesoasoani a pepa puipui, oe mafai ona faʻataʻitaʻi ma totonu o se tamaʻi potu, teuteu puipui i se amataga auala ma vaʻaia faʻalauteleina le avanoa. Lalo o ata ata o le faʻaaogaina o pepa puipui i luga o puipui i potu mo le tele o mea aoga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Turkish Soldier reunites with Korean Daughter (Iuli 2024).